Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Návrháři ve svých uplynulých přehlídkách neodhalili pouze trendy kousky pro nadcházející sezónu. Představili také jedinečnou řadu šperků, která naznačuje, jaké doplňky stojí za to si na jaro a léto příštího roku pořídit. Patří mezi ně moderní verze nestárnoucích perel, výrazné prsteny nebo široké kovové náramky, ale také asymetrické nebo neladící náušnice.

    Náhrdelníky chokers jsou zpět v módě. V nabídce je hned několik jejich variant

    Hned ze začátku módní přehlídky Marie Grazie Chiuri pro módní dům Dior bylo jasné, jaký typ náhrdelníku příští sezónu povede. Návrhářka totiž čarodějnické outfity totiž doplnila o černé chokery ozdobené zlatými doplňky v podobě slunce. Přehlídka Vivienne Westvood nabídla o něco „drsnější variantu“. Modelky tak kolem krku nosily bodliny podobné obojku pro psy. Valentino zase předvedl o něco elegantnější a jednodušší verzi se zlatým logem V umístěným uprostřed.

    Rozbijte minimalistický outfit maxi perlami. Zdobit mohou váš krk i šaty

    Perly jsou jedním z nejstarších doplňků v historii módy. Přesto se návrháři neustále snaží o vytvoření jejich moderní podoby. Pro nadcházející sezónu se tak rozhodli zaměřit na jejich maxi variantu. Zapojili ji nejen do velkých a odvážných náhrdelníků, ale také jedinečných náušnic. Například značka Kimhekim je všila také do černých jednoduchých šatů. Módní společnost Versace je zase využila pro vytvoření stylu typického pro 60. léta minulého století.

    Připravte se posilovat. Zápěstí vám zatíži hned několik výrazných náramků

    Dalším trendem posledních přehlídek byla kombinace hned několika náramků. Návrháři si totiž oblíbili vrstvení dvou nebo tří výrazných kousků na sebe. Většinou se jednalo o poměrně jednoduché zlaté nebo stříbrné kruhy. K navržení šperků ovšem využívali i loga svých slavných módních domů. Podobně výrazný design si oblíbili také u prstenů. Trendy budou proto velké prsteny s různými kameny nebo diamanty. Podobně se pak značky stavěly také k náušnicím. Čím větší, tím lepší.

    Odhoďte druhou náušnici. Asymetrie bude trendy i ve světě šperků.

    Značky jako Fendi, Schiaparelli a Valentino v nejnovějších kolekcích ukázaly, že nehodlají současný trend asymetrie opustit. Jejich modelky totiž po molech pochodovaly s neladícími náušnicemi. Jedna z nich byla přitom většinou výrazná, zatímco ta druhá více nenápadná. Drobné kamínky tak návrháři kombinovali s kruhy, ale i dlouhými visacími náušnicemi. Společnosti jako Prabal Gurung nebo Dion Lee zase druhou náušnici nepoužili vůbec. Pokud tak jednu z páru ztratíte, nemusíte se bát. Budete trendy.

    Úzké chokery vyváží dlouhé náhrdelníky. Navrstvit jich na sebe můžete hned několik

    Módní domy jako Ralph Lauren a Louis Vuitton se místo úzkých a krk obepínajících chokerů zamilovaly do dlouhých náhrdelníků. Na sebe tak navrstvily několik řetězů zdobených drobnými a různě barevnými kamínky. Vrstvy si ale můžete vytvořit i sami, a to z nejnovějších kolekcí luxusních značek. Mezi jedny z nejvíce trendy firem patří například Le Mandorle, Justine Clenquet, Eéra, Statement nebo Riefe. Objevit můžete jejich řady originálních návrhů.

    Zdroje: InStyle, WWD, WhoWhatWear, Instagram, YouTube

    Týdny módy odhalily i trendy šperky. Příští sezónu povedou maxi perly, chokery i asymetrické náušnice

    Klíčem k letní svobodě jsou bílé šaty. Selekce inspirovaná aktuálními módními momenty

    V roce 2024 snad neexistuje nic univerzálnějšího než bílé šaty. I přes posedlost grafickými potisky či nenositelnou peach fuzz barvou roku je bílá tou nejnadčasovější a nejčistější klasikou. Díky své univerzálnosti poskytuje variabilitu stylingu jako nic a nikdo jiný. Bílé šaty můžete vynést na tradiční způsob jako například Meryl Streep v Cannes, ale i po vzoru hvězdy australského týdne módy, tedy Carly Zampatti.

    Obměňte svou tradiční letní dovolenou. Uvítají vás jedinečné horské hotely

    Odpočinek u moře nás láká každé léto. Pravdou ovšem je, že nastane čas, kdy nás představa válení se na písečné pláži omrzí. Dobrodružství proto můžete svému letnímu odpočinku dodat změnou trasy. Vyrazte letos proto raději do hor, kde vás čekají unikátní chaty i resorty.

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.