Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Značka Louis Vuitton oznámila, že svou nadcházející pánskou „pre-fall“ kolekci představí v listopadu v Hong Kongu. Její mateřská společnost LVMH zase zveřejnila ne příliš pozitivní výsledky posledního čtvrtletí. Firma Gucci bude mít novou ambasadorku a Dior odhalil kolekci navrženou pro fotbalový klub Saint-Germain. Luca Magliano se pak stane hostujícím návrhářem Pitti Uomo 105.

    Růst prodeje firmy LVMH v posledním čtvrtletí zpomalil. Opadla poptávka v Číně i Spojených států amerických

    Výsledky z posledního čtvrtletí odhalily, že prodeje společnosti LVMH v posledních měsících nerostly tak, jak se očekávalo. Analytici předpokládali, že by se mohly vyšplhat o 11,2 procenta. Místo toho vzrostla o devět procent. Důvodem je především snižující se poptávka zákazníků ze Spojených států amerických, ale také stagnující ekonomika Číny. Minulý měsíc tak vedení LVMH předalo nálepku nejcennější společnosti Evropy firmě Novo Nordisk A/S.

    Dior odhalil speciální kolekci. Věnoval ji členům pařížského fotbalového klubu Saint-Germain

    Členové pařížského fotbalového klubu Saint-Germain dostali od módní společnosti Dior dárek. Návrhář Kim Jones jim totiž věnoval speciální kolekci. Její součástí jsou obleky, ale také svetry nebo „oxfordské“ košile. Zahrnul do ní například i loafers s názvem Explorer nebo batoh Hit the Road a cestovní toaletní tašku. Většinu kousků vytvořil v odstínech černé, modré a šedé. Každá košile má na sobě vyšitý nápis Paris Saint-Germain.

    Zdroj: Dior Official

    Louis Vuitton představí svou pánskou „pre-fall“ kolekci v Hong Kongu. Show plánuje na listopad

    Další kolekci z dílny návrháře Pharrell Williamse hodlá společnost Louis Vuitton odhalit v Hong Kongu. Nikdy předtím tam přitom své nové „pre-fall“ návrhy nepředstavila. Módní dům ovšem prozatím neprozradil přesnou lokaci vysoce očekávané show. „Jedná se o kosmopolitní a živé město, které je po staletí křižovatkou cestovatelů i obchodu,“ okomentovalo své rozhodnutí vedení Louis Vuitton. Novou kolekci naplánovalo na listopad.

    Hostujícím návrhářem Pitti Uomo 105 se stane návrhář Luca Magliano. Do Florencie doveze módu z Boloně

    Příští sezóna pánských přehlídek Pitti Uomo 105 se bude konat od 9. do 13. ledna ve Florencii. Organizátoři ovšem už nyní oznámili, že se hostujícím návrhářem akce stane Luca Magliano. Návrhář pocházející z Boloně má vlastní značku známou jako Magliano. „Luca má vynikající schopnost originálně reprezentovat kulturní a sociální aspekty stereotypně spojované s italskou módou,“ popsal vedoucí komunikace firmy organizující celou událost Pitti Immagine Lapo Cianchi.

    Značka Gucci má novou ambasadorku. Zastupovat ji bude thajská herečka Davika Hoorne

    Tým ambasadorů luxusní módní společnosti Gucci má novou členku. Stala se jí thajská herečka Daviak Hoorne. Je tedy první thajskou celebritou, která bude slavnou značku oficiálně zastupovat. Hoorne přitom už dříve oblékla Gucci na různé důležité akce. V návrzích značky se objevila také na obálkách módních časopisů. Herečka je známá například ze seriálů My Ambulance nebo You Are My Heartbeat. Vedení Gucci pak nedávno oznámilo spolupráci také s jihokorejskou herečkou Gyuyoung Park.

    Zdroje: Fashion Network, WWD, Dior Official, Instagram

    Foto:Reuters

    Módní novinky v kostce: Růst prodeje LVMH zpomalil, Gucci má novou ambasadorku a Dior odhalil kolekci pro Saint-Germain

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.