Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Nadčasová, ikonická, svůdná i něžná. Taková je růžová barva. Najdete ji v nabídce téměř každého designéra. A není divu! Dávno nás o tom přesvědčily Mean Girls i Barbie. Minulý rok růžové barvě zasvětilo celou kolekci dokonce i Valentino. O nesmrtelném trendu tedy nelze pochybovat. Proto vám jistě neunikl velký boom v podobě tagu #PinkParty. Videa z parties v růžové barvě na TikToku přesáhla hranici 100 milionů zhlédnutí. Přicházející léto přináší i více večírků. Staňte se jejich královnou a uspořádejte cool summer party!

    Nejdůležitější složkou celé party jsou kromě výzdoby samozřejmě outfity. Ukážeme vám ty nejstylovější #allpink looky i dokonalé, růžové doplňky. 

    Sázka na jistotu u Prady

    Přemýšlíte o růžové kabelce? Pak nemusíte hledat dál než u Prady. Aktuální kolekce nabízí několik možností odstínů, od něžných pastelových až po ty výrazné. Růžové kabelky naleznete v různých velikostech. Od malých a praktických pouzder až po velké kabelky, které snadno pojmou vše, co potřebujete.

    Foto: Prada

    Bez brýlí by se to neobešlo

    Nyní přijde vhod Balenciaga se svými DYNASTY brýlemi. Kromě ochrany před sluncem představují velmi trendový tvar. Slušivé brýle můžete kombinovat s jakýmkoliv stylem. Ozvláštníte s nimi classy i Y2K outfit.

    Foto: Balenciaga

    Pyžamová party s Burberry

    Když jsme pár měsíců nazpět psali o nové tváři Burberry, netušili jsme, že značka přijde s takovou novinkou, jako jsou „pyžamové sety“. Mladistvý a cool vzhled z kompletu dělá must-have na #PinkParty. K dokonalosti zbývají jen bílé pantoflíčky a mini kabelka.

    Foto: Burberry

    Obuje vás Miu Miu

    Stylovou zásobu růžového obutí zajistí Miu Miu. Mokasíny vás potěší příjemným odstínem a sandále materiálem. Jsou totiž z PVC. V Česku jde o nedoceněný brand, proto s nimi jen tak nikoho nepotkáte.

    Foto: Miu Miu

    Šaty od Jil Sander

    Pokud jsou na vás všechny kousky stále moc křiklavé, umírněnější variantu růžové barvy nabízí Jil Sander. Velmi tlumený odstín působí velmi elegantně. Nemáte zač!

    Foto: Jil Sander

    „Artovější“ verzi seženete u Acne Studios

    Chcete-li více než splnit dress code, máte vyhráno. Acne letos ubralo v barvách, ale přidalo na střizích a liniích. S těmito outfity vytvoříte příjemný balanc mezi výrazností barvy a střihem.

    Foto: Acne Studios

    Foto:iStock

    On Wednesdays we wear pink! Zobrazení #PinkParty na TikToku pokořilo hranici 100 milionů zhlédnutí

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.

    Módní novinky v kostce: Bella Hadid představila parfém, Pharrell Williams se spojil s Tiffany & Co. a Ralph Lauren uspořádal skromnou přehlídku

    Přelom dubna a května přinesl do světa krásy a módy významné debuty, ale také nostalgické okamžiky. Návrhář Pharrell Williams a Tiffany & Co. oslavují individualitu v nové kolekci Titan. Modelka Bella Hadid odhalila světu luxusní parfémy, které jsou pohlazením pro tělo i duši. Značka Ralph Lauren vsadila pro svou nejnovější přehlídku na jednoduchost v tom nejlepším slova smyslu.

    Snová symbolika střídá bujnou fantazii. Unikněte do snu nestárnoucího surrealismu

    Surrealismus představuje v módě útěk do vesmírně vzdálené dimenze, ve které se setkávají sny, fantazie a svět hlubokých myšlenek. Ovšem od začátku uměleckého směru jsme se značně posunuli. Pomyslná druhá vlna surrealismu vychází ze stejných faktorů, ale je prolnuta realistickým vyobrazením nejrůznějších vzorů. V módě se surrealismus stává synonymem pro populární Schiaparelli a nečekaně ovlivňuje i řadu dalších značek.

    Nákupní seznam na květen: Obdarujte maminky produkty od Belly Hadid nebo parfémem od Pigmentarium

    V kalendáři tentokrát přichází květen, lásky čas, a náš nákupní seznam se opět nebezpečně plní zajímavými novinkami ze světa krásy, módy a designu. Každou maminku potěší ke Dni matek luxusní parfém od české značky Pigmentarium. Poslední jarní měsíc však můžete oslavit například i novými barevnými variantami ikonických kabelek od Miu Miu.