Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Prada šokovala módní svět, když oznámila, že se bude podílet na tvorbě skafandrů pro NASA misi Artemis III. Návrhář Michael Kors zase hodlá cestovat do o něco více pozemské destinace. V prosinci totiž poprvé představí svou kolekci v Dubaji. Společnost Chanel přijala herečku Riley Keough za novou ambasadorku. Firmy Adidas Original a Moncler zase vydaly novou kolekci. Spolupráci oznámily i značky Kenzo a Levi’s.

    Chanel zastoupí další celebrita. Novou ambasadorkou značky se stala Riley Keough

    Do týmu ambasadorek luxusní značky Chanel se přidala herečka, režisérka a producentka Riley Keough. Objeví se proto také v chystané kampani pro jaro 2024. Herečka přitom s módním domem spolupracuje už několik let. Návrh slavné společnosti oblékla například při předávání cen Zlatý glóbus v roce 2017. Mezi další současné amabsadorky patří například celebrity jako Margot Robbie, Lily-Rose Depp nebo Marion Cotillard.

    Prada poletí na Měsíc. Podílí se na tvorbě skafandrů pro NASA misi Artemis III

    Společnost Axiom Space oznámila, že hodlá na nejnovější řadě skafandrů spolupracovat se značkou Prada. Společně tak vytvoří vybavení pro posádku NASA mise Artemis III. Ta se má stát první, která se od roku 1972 podívá na Měsíc. Italskou módní společnost si pak vedení Axiom Space vybralo díky jejím odborným znalostem materiálů a výrobních technik. S programem Artemis se pak do hlubokého vesmíru poprvé v historii podívá také žena.

    Adidas Original spolupracuje s Moncler. Společnosti vytvořily kolekci plnou virtuálních průzkumníků

    Kampaň The Art of Explorers se soustředí na různé druhy umění. Firmy Adidas Original a Moncler se totiž při její tvorbě rozhodly zahrnout nejen umělou inteligencí vygenerované obrazy, ale také sochaře, návrháře kostýmů nebo vizážisty. Samotná kolekce totiž propojuje prvky kreativity a futurismu. Modely oblečené do nejnovějších kousků tak na fotografiích doprovodily jejich virtuální „průzkumníci“.

    Společnou kolekci vydaly i značky Kenzo a Levi’s. Soustředily se na kulturní dědictví i džínovinu

    Spolupracovat se rozhodly rovněž společnosti Kenzo a Levi’s. V podzimní kolekci zahrnující asi 20 návrhů oslavují především džínovinu. Důraz chtěly dát nejen na funkčnost a praktičnost oblíbeného materiálu, ale také vlastní kulturní dědictví. Vytvořily tak zajímavou a jedinečnou kombinaci amerického a francouzsko-japonského stylu. Kampaň natočenou v Japonsku vytvořily filmařka Umi Ishihara a fotografka Ryu Ika.

    Michael Kors putuje do Dubaje. Poprvé tam představí svou kolekci

    Návrhář Michael Kors ještě nikdy nepředstavil kompletní kolekci mimo město New York. Jeho oznámení o plánované cestě do Dubaje je proto velkou událostí. V polovině prosince totiž ve městě představí svou jarní kolekci, kterou odhalil už v září v Brooklynu. Doplněná ale bude o nové kousky určené speciálně pro Evropu, Blízký východ a Afriku. „Miluju energii Dubaje. Lidé tam zbožňují luxus, módu a cestování. Je to perfektní kombinace,“ popsal své plány návrhář.

    Zdroj: WWD, Fashion Network, Head Topics, Instagram, YouTube

    Módní novinky v kostce: Prada míří na Měsíc, Chanel má novou tvář a Michael Kors dorazí do Dubaje

    Klíčem k letní svobodě jsou bílé šaty. Selekce inspirovaná aktuálními módními momenty

    V roce 2024 snad neexistuje nic univerzálnějšího než bílé šaty. I přes posedlost grafickými potisky či nenositelnou peach fuzz barvou roku je bílá tou nejnadčasovější a nejčistější klasikou. Díky své univerzálnosti poskytuje variabilitu stylingu jako nic a nikdo jiný. Bílé šaty můžete vynést na tradiční způsob jako například Meryl Streep v Cannes, ale i po vzoru hvězdy australského týdne módy, tedy Carly Zampatti.

    Obměňte svou tradiční letní dovolenou. Uvítají vás jedinečné horské hotely

    Odpočinek u moře nás láká každé léto. Pravdou ovšem je, že nastane čas, kdy nás představa válení se na písečné pláži omrzí. Dobrodružství proto můžete svému letnímu odpočinku dodat změnou trasy. Vyrazte letos proto raději do hor, kde vás čekají unikátní chaty i resorty.

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.