Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Save the date:“ Francouzký módní dům Christian Dior uvede na trh nové pánské tenisky s názvem B57 Sneakers. Kreativní ředitel doufá, že se z nich stane nový ikonický kousek a nahradí oblíbené Dior B23. Jsou navržené tak, aby se daly vynést k jakémukoliv looku, ať už k ležérnímu či elegantnímu outfitu. 

    Foto: Dior

    „Je to povinná výbava pro jaro 2024“ sdělil Kim Jones. K dispozici budou v reliéfním provedení s se dvěma barevnými provedení kůže nebo v ikonickém printu Dior Oblique. Značka si opět pohrála s kombinacemi šedé, námořnicky modré, béžové a černé. Novou ikonu pánských tenisek bude možné pořídit v online předprodeji od 10. října a v buticích od 19. října.

    Foto: Dior

    Stylový retro vzhled tenisek B57 představuje nové pojetí ikonického modelu B27, který značka uvedla na trh v roce 2020. Tento model nyní také zdobí iniciály CD, které byly představeny o rok později v kombinaci s modernějším designem u modelu B30. Cena novinky bude 1100 EUR za jeden pár a módní dům očekává velmi masivní poptávku.

    V červenci loňského roku se kromě oblíbených modelů B27 a B30 na scéně objevil také nový design s označením B33. Co ale dělá tento model ještě zajímavějším, je fakt, že každý pár obsahuje v podrážce integrovaný NFC čip. Tento čip slouží jako šifrovaný digitální klíč propojený s inovativní digitální platformou, která slouží jako certifikát o pravosti. Informaci, zda-li bude touto funkcí disponovat i novinka B57 zatím nevíme.

    Zdroj: WWD, GQ

    Foto:Dior

    Christian Dior otevírá novou kapitolu s B57 Sneakers

    S jakými botami naladíte perfektní summer chic? Zaměřte se na pantofle, žabky i mokasíny

    Období dovolených se blíží a těšení se na léto narůstá. Dokonce nás nedávno překvapilo několik téměř tropických teplot. Ani se tak nenadějeme a brzy rovnou přeskočíme z jara do léta. Trendy z přehlídkových mol pak naznačují lehce bohémský vibe. Snad nikdy jsme nezaznamenali tak vkusnou nabídku mokasín, pantoflí nebo žabek. O pohodlí se tedy letos v létě bát nemusíte.

    Mají luxusní značky stále hodnotu? Možná si nekupujete módu, nýbrž iluzi

    Luxusní značky byly dlouhou dobu synonymem prestiže, kvality a exkluzivity. V posledních letech však čelí různým výzvám, které ovlivňují jejich postavení na trhu a význam pro spotřebitele. Položte si otázku, proč si zrovna vy luxusní značky kupujete? Proč za ně platíte? Možná zjistíte, že vaše tužby nejsou tak úplně vaše.

    Klíčem k letní svobodě jsou bílé šaty. Selekce inspirovaná aktuálními módními momenty

    V roce 2024 snad neexistuje nic univerzálnějšího než bílé šaty. I přes posedlost grafickými potisky či nenositelnou peach fuzz barvou roku je bílá tou nejnadčasovější a nejčistější klasikou. Díky své univerzálnosti poskytuje variabilitu stylingu jako nic a nikdo jiný. Bílé šaty můžete vynést na tradiční způsob jako například Meryl Streep v Cannes, ale i po vzoru hvězdy australského týdne módy, tedy Carly Zampatti.

    Obměňte svou tradiční letní dovolenou. Uvítají vás jedinečné horské hotely

    Odpočinek u moře nás láká každé léto. Pravdou ovšem je, že nastane čas, kdy nás představa válení se na písečné pláži omrzí. Dobrodružství proto můžete svému letnímu odpočinku dodat změnou trasy. Vyrazte letos proto raději do hor, kde vás čekají unikátní chaty i resorty.