Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Každá žena má právo na boty.“ Alespoň tak zní český název jednoho z ikonických dílů seriálu Sex ve městě. Dnes vám představíme obuv, jejíž šarm bude zářit nejen dnes, ale i za deset let. Od nádherných lodiček až po pohodlné tenisky. Co je spojuje, je nadčasový design, který nezávisí na sezóně, ale září v každém okamžiku. Navíc budete mile překvapeni, jak snadno a rychle dokážete zkombinovat tuto obuv s vaším celkovým outfitem.

    Boty pro dámu

    Nosit je, je jako nosit kus historie. Ikonické Slingbacks od značky Chanel jsou elegancí, minimalismem a luxusem ve fyzické podobě. Tento druh obutí navrhla samotná Gabrielle Chanel. Do dnešní doby si kromě názvu drží i celkový vzhled. Přestože je najdeme v několika desítkách provedení, vždy ponechávají ten stejný tvar i podpatek. Návrháři mění pouze případný potisk, hardware nebo materiál. Slingbacks se hodí do šatníku každé ženy. Jsou zcela univerzální symbol stylu i luxusu.

    Foto: Chanel

    Nejnadčasovější tenisky vyhrává Adidas

    Věřte nebo ne, těmi nejosvědčenějšími teniskami se stávají opět ikonické Adidas Stan Smith. Mysleli jste si, že jejich slávu necháme v roce 2017? Jste na omylu. Vynesete je k džínům, sukni, elegantnímu kabátu i saku. Adidas Stan Smith tenisky nesou dědictví sportovního stylu, který se stává stále více univerzálním, překračuje hranice do módního světa a osvědčují se jako symbol jednoduchosti a vkusu. Jsou to tenisky, které nepotřebují velké logo, jejich strohou eleganci a status lze poznat na první pohled. V průběhu let jsme je nezaznamenali pouze na celebritách a instagramových It girls, často je spatříme i na nohou designérů, kteří se procházejí na molech po svých přehlídkách.

    Foto: Adidas

    „Jehly“ pro special occasions

    Není všechno zlato, co se třpytí. To platí i u těchto krásek se jménem Alia od módního domu Jimmy Choo. Jsou osázené krystaly Swarovski a jejich lesk je tak silný, že dosvítí i do budoucnosti, kdy budou stejně cool jako dnes. Rozzáříte s nimi jakoukoliv speciální příležitost i jakýkoliv outfit. Zažít „Popelka moment“ nikdy nebylo snazší. Pokud o nich máte stále pochyby, doporučujeme navštívit butik a vyzkoušet je. V realitě totiž vypadají opravdu luxusně. Jejich glam totiž nelze zachytit na fotce.

    Foto: Jimmy Choo

    Gucci loafers jako další symbol luxusu

    Neodmyslitelnou částí nadčasového botníku jsou i legendární Gucci Horsebit mokasíny. Značka Gucci si na nich zakládá přes půl století a najdete je v nespočtu interpretací, materiálů i barev. S různými kovovými doplňky i ozdobnými prvky. Perfektně se kombinují, protože brand v tomto stylu tvoří kabelky i kolekce ready-to-wear, tudíž kompatibilita s ostatními Gucci kousky je zaručena.

    Foto: Gucci

    Kotníčkové boty, které lze nosit od podzimu do jara

    Takové boty na trh přivádí módní dům Isabel Marant. Koníčkové krásky vypadají perfektně s volnočasovým i elegantním lookem. Jemně lesklá hovězí kůže s nenápadným podpatkem dodávají celkovému vzhledu ten správný šmrnc a expensive taste. Jedná se o druh obuvi, která nás doprovází již několik dekád, o jejich nadčasovosti tedy není pochyb.

    Foto: Isabel Marant

    Foto:Pexels

    Právo ženy na boty! Investujte do těch nejnadčasovějších modelů

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.