Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Jména jako Dior, Brunello Cucinelli nebo Loewe jsou známá především jako opravdu úspěšné módní značky. Mnohé z nich však nezůstávají jen u oblečení, své univerzum a vliv se snaží rozšířit i do oblasti životního stylu, konkrétně přímo do domácností svých věrných zákazníků. Přinášíme vám výběr těch nejkrásnějších designových kousků pro pozvednutí vašeho domova ve znamení skutečného luxusu.

    Nábytek: Rick Owens

    Temná genialita Ricka Owens se plně odráží v jeho nábytku. V jeho návrzích vystupují do popředí tvary a materiály jako mramor a dřevo v té nejdrsnější podobě. Hlavní pointou se stává spíše nábytek jako objet d’art než jeho praktičnost nebo pohodlnost.

    Zdroj: Rick Owens

    Nátěr na zeď: Christopher John Rogers x Farrow & Ball

    Christopher John Rogers přenáší energické a radostné barvy z přehlídkového mola na vaše stěny! Společně se značkou Farrow & Ball vytvořil kapsulovou kolekci „Carte Blanche“, která obsahuje dvanáct odstínů a tři nové vzory pro tapetování. Škála barev se pohybuje od neutrálních tónů až po tmavě modrou. Mezi vzory najdete klasiky, jako jsou puntíky a pruhy, stejně tak geometrický motiv inspirovaný Bauhausem.

    Zdroj: Farrow & Ball

    Keramické dekorace: Brunello Cucinelli

    Pokud chcete svůj interiér obohatit o přirozené dekorace vytvořené starobylými tradičními technikami, Brunello Cucinelli je možná to pravé pro vás. V nabídce jsou převážně keramické vázy, mísy a hrnky ručně vyráběné v italské Umbrii.

    Zdroj: Brunello Cucinelli

    Nádobí: Dior

    Dior a jeho rozsáhlý výběr nádobí a kuchyňského vybavení se postará o zcela nový zážitek ze stolování. Nesmí chybět ani sortiment zdobený legendárním francouzským motivem toile de Jouy. Vyznačuje se zejména drobnými květinovými, zvířecími nebo mytologickými kresbami. Ten se od roku 2015 pod vedením kreativní ředitelky Marie Grazie Chiuri stal poznávacím znamením samotného domu. Nádherné talíře, šálky a nádoby se stanou nezbytnou součástí každé porcelánové sbírky.

    Zdroj: Dior

    Loewe: Svíčky

    Loewe provoní váš domov vůněmi pomerančových květů, oregana, břečťanu, okurky, borůvky, či dokonce marihuany. Stačí si vybrat z klasických svíček v nádobách nebo těch rovnou zhotovovaných s voskovým svícnem. Svou voňavou kolekci můžete rozšířit také o terakotové zhášedlo s hnědým koženým řemínkem a pozlacenými přívěsky s vyrytým logem domu.

    Zdroj: Loewe

    Zdroje: The Luxurist, Business of Fashion, Architectural Digest, Salon 94, Farrow & Ball, Brunello Cucinelli, Dior, Loewe

    Designérské vybavení pro váš domov: Ozvláštněte svůj interiér pomocí nábytku od Ricka Owens nebo nádobím Dior

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.

    Letní streetwear recykluje retro trendy. Moderní nadhled dodávají objemné střihy

    V oblasti letního streetwearu se letos hranice mezi pohlavími dočista rozmazávají. Oblíbené styling tipy jsou stejné jak pro muže, tak pro ženy. Ať už se jedná o populární kraťasy, vysoké ponožky nebo několikanásobné využití oversized bílé košile. Nově se vrací na scénu příjemná logománie i výrazný grafický potisk. Nejlépe ten, který popíše vaše pocity či osobnost. Zkrátka a dobře, letošní summer street style chic bude velmi hlasitý.