Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Kabelky RL 888 mají podle značky Ralph Lauren reflektovat moderní ženu, která je odvážná, romantická a nadčasová. Skrývají v sobě tedy spoustu protikladů. Zachytila je proto kampaň propojující reálný i digitální svět.

    Ralph Lauren se za pomocí nejnovější kolekce kabelek rozhodl vzdát čest nejen moderní době, ale také New Yorku a jeho architektuře. Tvar „hranatých“ kabelek má totiž připomínat budovy slavného velkoměsta. Číslo 888 v jejich názvu pak odkazuje na adresu vlajkového obchodu Ralph Lauren, tedy Madison Avenue 888. Kabelky jsou pak vyhotovené v několika barvách a vytvořené z krokodýlí nebo telecí kůže.

    Každý kousek byl navíc vyrobený ručně v italském městě Florencie. „Řada RL 888 je testamentem nadčasového umění,“ vysvětlil Ralph Lauren. Mezi typy kabelek pak patří „crossbody“ a mini „crossbody chain“ nebo „top handle“. Do čela kampaně pro novou řadu se pak postavily modelky Anna Ewers a Fei Fei Sun. Kromě fotografií se objevily také v krátkém filmu Outside of Time režírovaného Dianou Kunst.

    Fotografie kampaně pak mají zachycovat protiklady ukryté v designu kabelek. Proti sobě proto staví hladké designové kabelky a tvrdou, téměř nehostinnou krajinu. „Inspiruje mě krása přírody, krajina plná protikladů, kde se setkává obloha a členitý terén,“ popsal reklamu Ralph Lauren. Modelky na sobě proto mají také poměrně minimalistické kousky, například černé šaty, „otrhané“ džíny nebo kovbojské klobouky a boty.

    Pro propagaci nové řady kabelek vytvořil Ralph Lauren virtuální obchod

    Kromě vizuální kampaně se pak Ralph Lauren rozhodl zveřejnit také Dům 888, tedy digitální obchod vytvořený za pomocí CGI. Nikdy předtím přitom takovou technologii pro vizuální propagaci kolekce nepoužil. Zákazníkům umožní vstoupit do virtuálního obchodu, který má několik pokojů. V nich najdou ikonické kousky z archivu známé značky, ale i nejnovější modely kabelek RL 888.

    Jednotlivé návrhy pak klientům předvádí figuríny. Na zdech zase visí různé obrazy nebo slavný citát Ralpha Laurena „Nenavrhuji oblečení, navrhuji sny“. Novou řadu kabelek pak zákaznice dle slavného návrháře unosí při každé příležitosti. „Žena ji může učinit součástí své individuality a vzít si ji k sexy černým šatům nebo otrhanému páru džínů, zatímco bude psát svůj vlastní příběh,“ okomentoval nejnovější modely Ralph Lauren.

    Zdroje: WWD, Fashion Network, DScene, Instagram, YouTube

    Nová řada kabelek Ralph Lauren je plná protikladů. RL 888 odráží moderní dobu

    Menstruace jako luxus. Cena ženství je pro miliony žen nedosažitelná

    Žena za svůj život spotřebuje tisíce menstruačních pomůcek, jejichž náklady se po sečtení šplhají do astronomických výšek. Existují dokonce dívky a ženy, které si nákup těchto hygienických nezbytností nemohou dovolit. Je to tak, menstruace může přijít draho a pro některé je přímo luxus.

    Boris Král‘ předvedl kultivovanost starého světa. Noblesní modely umocnil genius loci

    Na multižánrovém festivale UNOS zazářila módní scéna, když Boris Kráľ, ikona československé módní scény, odhalil svou nejnovější kolekci. Jeho ateliérové kreace, inspirované duchem historického Rothschildova zámečku, nesou pečeť elegance a noblesy. To vše se nečekaně odehrálo v industriálním srdci Moravy a Slezska. 

    Módní novinky v kostce: Carolina Herrera si převezme ocenění, Rick Owens se opět spojil s Champion

    Druhý květnový týden přinesl pozitivní zprávy o nových kolekcích, ale také méně radostné výsledky prodeje některých luxusních gigantů. Designér Rick Owens spojil síly se značkou Champion v nové dystopicko-sportovní kolekci. Návrhářce Caroline Herrera bude předána cena Hispanic Heritage Award. Podnikatelka Kim Kardashian nám ani tentokrát nedá vydechnout, její značka SKIMS opět přichází s novými kousky. Módní dům Ferragamo ohlásil za první čtvrtletí pokles tržeb.

    Zjednodušte si letošní cestování. Pohodlí a bezstarostnost zařídí řada chytrých pomocníků

    I když se na cestování každý rok těšíme, může se jednat o poměrně stresující událost. Na letišti hrozí, že budete při zjištění příliš těžkého zavazadla litovat přibalených šatů. Po nastoupení do letadla zase můžete s hrůzou zjistit, že se kvůli přílišnému světlu a hlasitým pasažérům vůbec nevyspíte. Zajistěte si proto letos na dovolené vytoužený klid a využijte některé z řady chytrých produktů.