Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Nový týden přináší další módní novinky. Příjmy z prodeje luxusních švýcarských hodinek za poslední tři měsíce klesly. Cindy Crawford se vrátila ke značce MCM a nafotila s ní novou kampaň. DKNY se zase připravuje na zveřejnění nové kolekce, zatímco Moleskine odhalí řadu udržitelných batohů. Tváří Louis Vuitton hodinek Tambour se pak stal Bradley Cooper.

    Příjmy z prodeje švýcarských hodinek klesly. Poptávka převýšila nabídku

    Prodeji luxusních švýcarských hodinek v Evropě a Velké Británii se v posledních třech měsících nedařilo tak, jak se očekávalo. Příjmy tak oproti stejnému období loňského roku poklesly o dvě procenta. Skupina Hodinky Švýcarska pak prohlásila, že za pokles může rostoucí poptávka, která převýšila nabídku. Ztráty ovšem vyrovnaly výsledky ze Spojených států amerických, kde prodej vzrostl o sedm procent.

    Firma Moleskine nabídne udržitelnou řadu batohů. Spolupracovala na ní se značkou Redo

    Známá firma Moleskine se zaměřuje především na výrobu kvalitních diářů, plánovačů a psacích potřeb. Tentokrát se ovšem před novým školním rokem rozhodla zaměřit také na batohy. Společně se značkou Redo proto zveřejní novou řadu udržitelných batohů. Vytvořené budou v Itálii ze zbytků látek luxusní firmy. Zároveň se o jejích výrobu postarají sociálně znevýhodnění pracovníci. Společnosti pak hodlají od září nabídnout pouze 500 kusů speciálních batohů.

    Louis Vuitton vydává upravené hodinky Tambour. Jejich tváří se stal Bradley Cooper

    Hodinky Louis Vuitton s názvem Tambour se dočkaly proměny. Jejich vylepšenou verzi nyní v nejnovější kampani propaguje herec a režisér Bradley Cooper. Na fotografiích od fotografa Mario Sorrenti postává u okna. Znázorňovat má muže čekajícího na záhadnou ženu. Reklamu pak známá značka nafotila v muzeu d’Orsay v Paříži. „Jedná se o poctu propojení, která přináší čas,“ okomentovali pak kampaň zástupci značky.

    Cindy Crawford se vrátila do minulosti. Opět si zapózovala pro značku MCM

    Poprvé se v kampaních módní společnosti MCM objevila supermodelka Cindy Crawford v roce 1996. Nyní si pro stejnou firmu zapózovala při focení s fotografem Juergen Teller. V kampani sedí a stojí na hromadě kožených tašek, kabelek a batohů luxusní značky. „Bylo to pro mě nostalgické, cestovat tímto způsobem zpět v čase a připomenout si naši první spolupráci,“ vyjádřila se ke kampani Crawford.

    Nová kampaň DKNY zachycuje New York z různých perspektiv. Město vidí jako zdroj inspirace

    Módní značka DKNY chystá novou podzimní kampaň s názvem DKNY for You. Rozhodla se v ní vyjádřit, jak vidí město New York jako zdroj inspirace. Prozkoumat ho proto hodlá z různých perspektiv. Fotografie tak zachycují modelky na cestě do divadla, při odpočinku v parku nebo na nejnovější výstavě. Klíčovými prvky kolekce jsou koženkové šaty, oversized bundy nebo saténové obleky. Na New York se pak firma zaměřila i v poslední jarní kampani.

    Zdroje: WWD, Fashion Network, Moleskine Official, Instagram, YouTube

    Módní novinky v kostce: Cindy Crawford se vrací v čase s MCM, Moleskine uvede batohy a Bradley Cooper se stal tváří Louis Vuitton hodinek

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.