Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Ponořte se do světa módního luxusu, který zahrnuje vaše věrné čtyřnohé společníky. V tomto článku se zaměříme na nejrůznější kousky od uznávaných módních značek věnované mazlíčkům, od módních oblečků až po luxusní doplňky. Připravte se na pádné důkazy o tom, že eleganci a styl můžete sdílet se svými chlupatými přáteli.

    Christian Laboutin

    Vstupte do světa nekompromisního luxusu a nezaměnitelné elegance. Za jménem Christian Louboutin stojí symbol módní dokonalosti a vkusu, který nyní zasáhl i svět vašich věrných čtyřnohých přátel. Tato exkluzivní kolekce nese nejen pečeť mistrovského savoir-faire, ale přináší módní revoluci pro psy s nádechem klenotnického umění, které tato značka tak bravurně zosobňuje.

    Loubicollar – Mistrovský kus luxusního psího obojku, který zazáří ve svých pěti variantách. Tuto exkluzivní ozdobu pořídíte od cirka 7 700 Kč. Nabízí se ve velikostech XS, S a M.

    Foto: Christian Laboutin

    K obojku samozřejmě patří vodítko nebo spíše Loubileash. Jsou k dispozici ve stejných pěti barevných provedeních a dvou délkách, avšak oproti obojkům je cena asi o dva tisíce vyšší.

    Foto: Christian Laboutin

    Dalším kouskem z této originální nabídky je Loubiharness. Jedná se o postroj, který je stejně jako zbytek kolekce vyráběn v pěti barevných provedeních a třech velikostech. Pořídíte ho od zhruba 12 700 Kč.

    Foto: Christian Laboutin

    Prada

    I módní gigant jako Prada ví, jak držet krok se současnými trendy a vyjít vstříc potřebám všech milovníků módy, včetně těch s čtyřnohými společníky. Ano, i tento módní dům má svou vlastní úchvatnou kolekci pro psy. Pojďte s námi objevit, jak Prada transformuje i svět mazlíčků do dokonalého módního umění.

    Představujeme vám neodolatelný kousek, který spojuje módní vkus a pohodlí. Cotton Fleece Hoodie je bavlněná fleecová mikina s kapucí, která udrží vaše malé přátele hezky v teple. Elastický lem zajistí vašemu mazlíčkovi pohodlí během vašich společných procházek. K dostání za 16 100 Kč.

    Foto: Prada

    Crystal-studded suede pet collar. Tento elegantní kožený obojek je zdobený oslnivými krystaly, které zdůrazňují luxusní styl. Doplněk zdobí smaltované kovové trojúhelníkové logo. K dostání ve světlém a tmavém provedení, z nichž každý seženete ve třech různých velikostech. Všechny varianty pořídíte za 13 700 Kč.

    Foto: Prada

    Pokud dáváte přednost ještě výraznějším kouskům, pravděpodobně vás zaujme Crystal-studded satin pet collar. Na rozdíl od výše zmíněného obojku má zapínání na přezku a je vyroben ze saténu, jejich velikosti a barevná provedení však zůstávají stejná. Díky umělým krystalům, kterými je posetý, v kožíšku vašeho parťáka krásně vynikne. Pořídíte ho dokonce o něco levněji, konkrétně za 11 600 Kč.

    Foto: Prada

    Gucci

    A nakonec vstupuje na scénu Gucci a přináší oslnivou kolekci, která představuje mnohem víc než jen módní doplňky pro naše mazlíčky.

    Gucci šlo ještě dál. Kromě stylového oblečení a luxusních obojků vyrábí také nádherné misky, za které by se nemuseli stydět ani v těch nejlepších restauracích nebo pelechy, které kombinují dokonalý design s pohodlím. Gucci Pet Collection nám připomíná, že naši chlupatí přátelé si zaslouží jen tu nejlepší péči, a to v tom nejvyšším stylu.

    Zapomeňte na to, jak jste si doteď představovali zvířecí pelech. Toto je kousek nazvaný jednoduše – Pet Bed. K dostání je ve čtyřech originálních variantách, z nichž každou pořídíte za cirka 158 tisíc korun.

    Foto: Gucci

    Porcelán pro mazlíčky? Proč ne! Pokud chcete své kočce nebo psovi poskytnou skutečný luxus, pořiďte jim jednu ze dvou variant těchto misek. Zde je Pet Interlocking G Horsebit Bowl na malých zvířecích nožkách (cca 11 000 Kč) s miniaturní verzí poklopu z kolekce Gucci Décor s hruškovou rukojetí – Bowl Cover with Pear (cca 17 000 Kč).

    Foto: Gucci

    A protože roztomilosti není nikdy dost, představujeme vám Pet Cotton T-shirt ve dvou barevných provedeních, které jsou k dostání v šesti velikostech. Ať už budete obleček pořizovat pro čivavu, či dalmatina, bude vás stát jednotnou cenu 4 600 Kč.

    Foto: Gucci

    Módní elegance pro mazlíčky: Objevte stylové doplňky od světoznámých značek

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.