Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Na kosmetickou scénu nově vstoupila LED terapie, ovšem v jiné podobě. Zatímco v minulosti jsme si museli na různá světelná ošetření sjednávat termín v salonu nebo na klinice, dnes stačí po náročném dni usednout na gauč, zapnout si LED masku a užívat si čas věnovaný péči o sebe. Někdy se téměř futuristicky vypadající kosmetika zdá být splněným snem, ale je potřeba znát, jak vybrat ten správný druh pro své potřeby. Odhalíme vám alchymii skrytou v souhře vlnových délek a vaší pleti.

    Není to magie… jen účinné světlo

    Pokud se snažíte vyřešit problémy s vráskami, akné, mdlou pletí nebo nerovnoměrným tónem, možná správná odpověď tkví ve zkratce LED. Po vědecké stránce jde o vysílání světla různých vlnových délek, které účinně působí na konkrétní potíže. Z kosmetického hlediska se jedná o vysoce účinné ošetření s inovativním nádechem. Používané jsou především frekvence modrého a červeného světla. Modré cílí na mazové žlázy a je účinným bojovníkem proti akné. Červené stimuluje produkci kolagenu, zabraňuje stárnutí a využívá se také k hojení a regeneraci. Obrovskou výhodu představuje menší invazivita oproti chemickému peelingu. Opatrnost je třeba uplatnit, pokud máte světlocitlivou pokožku. Při použití LED technologie je třeba dbát i na ochranu očí.

    Dr Dennis Gross

    Výlet do krajiny zázraků může začít právě u Dr Dennis Gross. V podstatě si lze pořídit celou LED péči. Hitem je obličejová maska kombinující červené a modré světlo na vrásky a akné. Pro oční okolí můžete na několik minut použít také masku na oči. Nebojte se do své rutiny zařadit i nástavec na ústa pro plnější rty a odstranění vrásek smíchu.

    Zdroj: Dr Dennis Gross

    Solawave

    Značka Solawave představuje kouzelnou hůlku, která ovšem neexistuje jen v dimenzi Harryho Pottera. Je dostupná na e-shopu a kombinuje terapii červeným světlem, galvanický proud, masáž obličeje a terapeutické teplo. A výsledek? Méně jemných vrásek, otoků, pigmentových skvrn a tmavých kruhů. Pozor! Při pravidelném používání je vedlejším a návykovým účinkem rozzářená pleť a povznesený vzhled.

    Zdroj: Solawave

    Foreo

    Švédská značka nabízí opravdu širokou a pestrou paletu technologických pomocníků. Jedním z nich je šikovný přístroj ESPADA™ 2 plus určený na chronické a opakující se akné. Účinně využívá technologii modrého světla pro čistější pleť a minimalizaci pórů.

    Zdroj: Foreo

    Zdroje: Healthline, Dr Dennis Gross, Solawave, Foreo

    LED terapie: vše, co potřebujete vědět o domácím ošetření jako ze salonu

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.

    Letní streetwear recykluje retro trendy. Moderní nadhled dodávají objemné střihy

    V oblasti letního streetwearu se letos hranice mezi pohlavími dočista rozmazávají. Oblíbené styling tipy jsou stejné jak pro muže, tak pro ženy. Ať už se jedná o populární kraťasy, vysoké ponožky nebo několikanásobné využití oversized bílé košile. Nově se vrací na scénu příjemná logománie i výrazný grafický potisk. Nejlépe ten, který popíše vaše pocity či osobnost. Zkrátka a dobře, letošní summer street style chic bude velmi hlasitý.

    Jak fungují jílové masky? Pronikněte do tajemství oblíbeného beauty pomocníka

    Jílové masky nejsou v beauty světě žádnou novinkou. Stálicí skin care nadšenců jsou už několik let. Jaký je ale mezi jednotlivými typy rozdíl? Stojí za to si masky kupovat, nebo dává větší smysl si je doma jednoduše vyrobit? A jak přesně působí? Objevte konečně jejich tajemství.