Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Díky nedávné premiéře Barbie se může zdát, že se internet zahalil do růžové, a ať se hnete kamkoli, slovu Barbie se jen tak nevyhnete. Možná jste již nový film, momentálně trhající rekordy, viděli a nyní hledáte ten správný způsob, jak vnést trochu té nezaměnitelné Barbie energie (a možná i Ken energie!) do každodenního života. Pojďte se s námi podívat, jak se můžete připojit k oslavě tohoto legendárního popkulturního okamžiku spolu s rozmanitými kolaboracemi, které mají jedno společné – jsou nepřehlédnutelně růžové a stylové.

    Kitsch x Barbie pro dokonalý spánek a vlasy

    Barbie má vždy perfektní den a za to do značné míry může její dokonalý spánek. To se sice nedá vždycky stoprocentně zaručit, ale díky saténovému povlečení na polštář Kitsch máte alespoň jistotu menšího lámání vlasů a přívětivějšího povrchu pro váš obličej při spánku. V kolekci najdete mimo jiné také doplňky pro úpravu vlasů ve stylu módní ikony od Mattel.

    Zdroj: Kitsch

    Aldo x Barbie jako zbraň proti nohám na zemi

    Díky hravému designu od Aldo se jistě vyhnete plochým nohám na zemi, které představují ve filmu hororový moment. Vybírat můžete z několika stylů na vysokém i nízkém podpatku, výjimkou jsou jediné bílé tenisky v celé kolekci, pokud jste snad zrovna naladěni na Weird Barbie. Svůj outfit můžete doplnit veselými kabelkami Aldo přes rameno nebo ve stylu cross-body.

    Zdroj: Aldo

    Béis x Barbie pro výlety do reálného světa

    Jestli se chce filmová Barbie dostat do skutečného světa, čeká ji dlouhá cesta přes hory a oceány zakončená cílovou rovinkou, kterou již překonává na kolečkových bruslích. Z nějakého důvodu na to žádné zavazadlo nepotřebuje, to je ovšem světlá výjimka. Pokud si chcete oživit chvíle na cestách, nezapomeňte se zastavit u Béis od herečky Shay Mitchell. Na výběr je vše od víkendových tašek až po elegantní růžové kufry a obaly na doklady.

    Zdroj: Béis

    Dopřejte si české džbánky Klimchi přímo z filmu!

    Vyzdobit si kuchyň nebo jídelnu jako z filmového natáčení už nemusí být jen fantazie. České sklářské studio Klimchi nemá společnou kolekci s Barbie, nicméně se objevilo rovnou ve filmu! Stojí přímo v kuchyni za Margot Robbie a může stát i v té vaší. Konkrétně jde o nádherné a detailně propracované modely z kolekce Hobnail, které budou středem pozornosti, kamkoli je postavíte.

    Zdroj: Klimchi

    Zdroje: Highsnobiety, Klimchi

    Přeneste si svět Barbie do své reality díky těmto růžovým kolaboracím

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.