Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Domy a značky jako Chanel, Louis Vuitton nebo Dior jsou etablovaná a zvučná jména nejen pro módní nadšence. Jejich kořeny často sahají hluboko do minulosti, někdy až 200 let zpátky. Čas je však neúprosný a my se nacházíme v 21. století, kdy je v plném rozkvětu další generace kreativců. Jaké nové značky se objevují na obzoru, které se v přílivu budoucnosti jistě zapíší do historie?

    I.AM.GIA

    Recyklace trendů jako Y2K je momentálně v plném proudu a své o tom ví i I.AM.GIA. Australská značka založená v roce 2017 si získala popularitu hlavně díky Belle Hadid, Emily Ratajkowski nebo Romee Strijd. Kolekce mají nádech rané 2000s módy s příměsí svůdnosti. Nesmí chybět kalhoty s nízkým pasem, teplákové soupravy, minisukně a sluneční brýle ve stylu Paris Hilton. V nejnovější resortní kampani se objevila topmodelka Elsa Hosk.

    Zdroj: I.AM.GIA

    FFORME

    Čerstvým přírůstkem je americká značka FFORME. V jejím srdci se skrývá skutečný minimalismus, tichý luxus, oxymóron v podobě zásady méně je více a architektura přetvořená do látky. Hlavní pointou je oslava ženské formy. Její kreativní ředitel Paul Herbers v minulosti absolvoval kvalitní trénink u The Row, Maison Margiela nebo Louis Vuitton pod vedením Marc Jacobs. Rozhodně byste si neměli nechat ujít jejich artisticky a kvalitně zpracované úplety.

    Zdroj: FFORME

    MAISON KIMHĒKIM

    Minimalismus, couture efekt a korejské dědictví se setkávají jedině v MAISON KIMHĒKIM. Značka založená v roce 2016 v současnosti dominuje pařížské scéně. Kreativní ředitel Kiminte Kimhekim se od útlého věku inspiroval oděvním řemeslem své babičky. Po působení u Balenciaga se rozhodl jít vlastní cestou a výsledkem jsou excelentní moderní siluety s důrazem na detail a krejčovské umění na úrovni vysoké módy.

    Zdroj: MAISON KIMHĒKIM

    Cult Gaia

    Inspirace matkou přírodou a ženskostí v kombinaci s hravostí a živým designem proudí v žilách značky. Vše začalo v roce 2012, kdy se bývalá stážistka u Narciso Rodriguez a Jason Wu rozhodla transformovat své hobby v byznys. Původně se zaměřovala na doplňky, nyní nabízí vše od topů až po boty. Průlomový okamžik nastal v roce 2016, kdy se kabelka The Ark Bag stala kultovní, zejména poté, co byla zvěčněna na fotografii ve společnosti Beyoncé.

    Zdroj: Cult Gaia

    Zdroje: FashionUnited, I.AM.GIA, FFORME, MAISON KIMHĒKIM, Cult Gaia

    Mladé módní značky na vzestupu, které si zaslouží vaši pozornost

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.