Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    V království vlivných gigantů, jako je Fenty Beauty od Rihanny nebo Hailey Bieber a její Rhode Skin se postupně začínají vynořovat smělé kosmetické projekty od mužských hvězd. Péče o sebe se stává nezbytnou životní samozřejmostí a stereotyp o dostatečné starostlivosti à la šampon 5 v 1 se postupně hroutí jako labilní domeček z karet. Na trhu je hned několik značek vytvořených pánskými celebritami, které byste rozhodně měli znát.

    Brad Pitt a jeho láska k vinicím

    Tajemství vzhledu Brada Pitta se možná skrývá v Provensálsku. V tomto kouzelném regionu sám vlastní Château Miraval v sousedství vinařské rodiny Perrin. Jejich vinice jsou výjimečné zejména díky organickému pěstování bez chemie. Vzácné bobulové dědictví zaujalo Brada natolik, že se rozhodl vložit ho do lahvičky, ovšem nikoliv do té na pití. Jeho značka Le Domaine nabízí tři produkty s extraktem z hroznových bobulí a listů s antioxidačními a omlazujícími účinky. Na výběr je čisticí emulze, krém a sérum, přičemž všechny mají nálepku vegan a unisex.

    Zdroj: Le Domaine

    Harry Styles chce opravdu potěšit každého

    Britský zpěvák byl vždy jedinečnou osobností a ikonou, která se nebojí odvážných experimentů, zejména v oblasti módy. Do svého úspěšného portfolia přidal i vlastní značku Pleasing zaměřenou na kosmetiku a oblečení. Nejprodávanějším produktem je The Pleasing Pen- sérum na oční okolí a rty. Novinkou jsou zase biologicky rozložitelné laky na nehty Pollinators. Netřeba snad ani zmiňovat, že pro samotného Harryho jsou barevné nehtové designy poznávacím znamením.

    Zdroj: Pleasing

    Tyler, the Creator experimentuje s laky a vůněmi

    Další značkou sršící kreativitou, excentričností v kombinaci s dobrou marketingovou strategií je GOLF le FLEUR* z dílny amerického rapera. Zaměřuje se na oblečení, zavazadla, doplňky, obuv, ale své čestné místo má i krása v podobě laků na nehty a parfémů. Laky najdete v několika barvách od broskvové až po černou. Parfém s názvem French Waltz je to pravé pro milovníky květinových sladkých vůní s tóny jasmínu, mandarinky nebo santalového dřeva.

    Zdroj: GOLF le FLEUR*

    Pharrell nezůstává jen u Louis Vuitton, v hledáčku má i kosmetiku

    Pharrellova genialita nezná mezí, kromě hudby, módy a designu je pro něj důležitá také kosmetika. Právě tu vnesl do značky Humanrace ve spolupráci se svou dermatoložkou Elenou Jones. K dispozici jsou produkty pro kompletní rutinu, od čisticího gelu až po keramickou misku na vaše Humanrace mýdlo.

    Zdroj: Humanrace

    Zdroje: L’Officiel, Business of Fashion, Le Domaine, Pleasing, GOLF le FLEUR*, Humanrace

    Úspěšné kosmetické značky, za kterými stojí mužské celebrity

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.