Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Nelze popřít, že módní značky se neustále snaží zlepšovat svůj postoj k životnímu prostředí a investovat do inovativních, ekologických a přitom atraktivních možností pro své zákazníky. Letos se zdá, že se do popředí zájmu dostává udržitelná obuv. Brazilská značka Melissa se tentokrát spojila s firmou Telfar, minulý měsíc to byl Marc Jacobs a v květnu už po několikáté Jean Paul Gaultier.

    Melissa x Telfar nezůstává jen u bot

    Žádaná Telfar Shopper Bag, o které zpívá už i Beyoncé, prošla intenzivní tzv. „Jelly“ kúrou. A výsledek? Nejnovější spolupráce představuje ikonickou kabelku ve třech velikostech, ale každá z nich je najednou průsvitná. Designový podpis průkopníka v obuvnictví lze vidět také na průsvitných sandálkách Melissa x Telfar Jelly Slide. Online prodej kolekce odstartuje 14. července.

    Zdroj: Telfar

    Udržitelný a lehký Marc Jacobs

    Marc Jacobs také objevuje nová zákoutí. S Melissa vytvořil kolekci, která potěší zejména milovníky platforem. Na výběr jsou tři styly v barvách inspirovaných Marcovou ready-to-wear. Dominuje slonovinová, stříbrná, červená, modrá a černá. Nejextravagantnější je model Clog s krytou špičkou z bio materiálu EVA. Platformový základ má i Becky, který je ideální volbou pro pracovní, rušné a horké dny ve městě. Pokud se chcete držet trochu více při zemi, trojici doplňuje model Slide. Hlavní tváří celého počinu je modelka Iris Law.

    Zdroj: Marc Jacobs

    Gotika od Jean Paul Gaultier

    Vlnu letošních spoluprací završil nikdo jiný než Jean Paul Gaultier. Spolu jsou nerozlučnými přáteli a mají za sebou dlouhou historii. Poprvé spojili své vize v roce 1983 a nyní slaví pomyslné rubínové výročí svatby. Kapsulová kolekce představuje dva modely s nádechem gotické hardcore avantgardy. Model Punk Love Pump na blokovém podpatku je k dispozici v bílé, černé a růžové barvě. Na první pohled připomíná kultovní boty Minnie Mouse, ovšem díky přezce kolem kotníku a samotné boty je to úplně jiná písnička. V davu se neztratíte ani s Becky Punk Love Mules.

    Zdroj: Jean Paul Gaultier

    Plast jako hudba budoucnosti

    Melissa vyniká zejména svým unikátním PVC materiálem – Melflex. Díky němu se stává plast výjimečným a základním kamenem inovativního řemesla budoucnosti. V minulosti značka úspěšně spolupracovala s Karl Lagerfeld, Vivienne Westwood, Comme Des Garçons nebo Thierry Mugler.

    Zdroje: WWD, Hypebeast, Telfar, Marc Jacobs, Jean Paul Gaultier, Melissa

    Rok ve znamení obuvi: Melissa kolaboruje s Telfar, Marc Jacobs i Jean Paul Gaultier

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.

    Letní streetwear recykluje retro trendy. Moderní nadhled dodávají objemné střihy

    V oblasti letního streetwearu se letos hranice mezi pohlavími dočista rozmazávají. Oblíbené styling tipy jsou stejné jak pro muže, tak pro ženy. Ať už se jedná o populární kraťasy, vysoké ponožky nebo několikanásobné využití oversized bílé košile. Nově se vrací na scénu příjemná logománie i výrazný grafický potisk. Nejlépe ten, který popíše vaše pocity či osobnost. Zkrátka a dobře, letošní summer street style chic bude velmi hlasitý.

    Jak fungují jílové masky? Pronikněte do tajemství oblíbeného beauty pomocníka

    Jílové masky nejsou v beauty světě žádnou novinkou. Stálicí skin care nadšenců jsou už několik let. Jaký je ale mezi jednotlivými typy rozdíl? Stojí za to si masky kupovat, nebo dává větší smysl si je doma jednoduše vyrobit? A jak přesně působí? Objevte konečně jejich tajemství.