Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    V horku se může zdát, že udržovat během dne na tváři produkty péče o pleť a make-up se stává novou olympijskou disciplínou. Proto je léto ideálním obdobím, kdy se zaměřit na samotnou péči o pokožku, aby její přirozenost mohla vyniknout v záři slunečních paprsků. Pojďte se s námi podívat, jak vybrat ty správné produkty pro nejteplejší dny v roce, pro krásnou a nezatíženou pleť.

    Šťavnatá séra

    Důležitým faktorem pro přirozeně zdravou a rozjasněnou pleť je samotná péče. Ta je více než klíčová. Pro léto jsou obzvláště vhodná gelová séra s hydratačními složkami, která nejsou zbytečně těžká a mastná. Skvělou volbou je Peptide Glazing Fluid od Rhode Skin s peptidy, niacinamidem a kyselinou hyaluronovou nebo hybridní Futuredew od Glossier s jojobovým a šípkovým olejem.

    Zdroje: rhode, Glossier

    Tónovací pomocníci dva v jednom

    Vysoce krycí make-up dokáže v létě pěkně potrápit, proto zvolte raději tónovací péči. Zakryje všechno potřebné a navíc často obsahuje aktivní a prospěšné složky, jako je skvalan nebo kyselina hyaluronová. Třešničkou na dortu je ochranný faktor, který má Ilia Beauty Super Serum Skin Tint. Za pozornost stojí mimo jiné i Eaze Drop od Fenty Beauty.

    Zdroj: Ilia Beauty, Fenty Beauty

    Kapky nad zlato

    Zkuste tentokrát vyměnit pudrový rozjasňovač za kapky tekutého zlata. Díky The Impossible Glow Bronze od britské organické značky Pai získáte ten posvátný jedinečný dovolenkový vzhled bez nutnosti oprašovat svůj pas. Look à la minimálně dva týdny u moře dosáhnete také s Versed Mood Lighting Luminizing Glow s antioxidačním ostružinovým extraktem, který stačí smíchat s hydratačním nebo BB krémem.

    Zdroj: Pai Skincare, Versed

    Olej na rty pro dokonalou výživu

    Rok 2023 byl na TikToku vyhlášen za rok rtů. Nalaďte se proto na tuto vlnu plnosti a hydratace s oleji obsahujícími pigment, které spolehlivě nahradí rtěnku. Virálním se stal Lip Comfort Oil od Clarins, ale dobrým přítelem bude i Tinted Lip Oil od francouzské značky přírodní kosmetiky Typology.

    Zdroj: Clarins, Typology.

    Červenejte se hrdostí, ať jste kdekoli

    Ke sluncem políbenému vzhledu rozhodně patří červená líčka. Ty nejkrásnější budete mít díky Lip + Cheek od Milk Makeup. Produktem do koče i vozu je také tvářenka a barva na rty rms beauty Lip2Cheek. Jejich přidaným bonusem je univerzálnost, díky které jsou tyto produkty ideální na cesty.

    Zdroj: Milk Makeup, rms beauty

    Zdroje: Rhode, Glossier, Ilia Beauty, Fenty Beauty, Pai Skincare, Versed, Clarins, Typology., Milk Makeup, rms beauty, Business of Fashion

    Foto:Pexels

    Všechno je to o pleti: lehké letní produkty pro zářivý vzhled

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.

    Letní streetwear recykluje retro trendy. Moderní nadhled dodávají objemné střihy

    V oblasti letního streetwearu se letos hranice mezi pohlavími dočista rozmazávají. Oblíbené styling tipy jsou stejné jak pro muže, tak pro ženy. Ať už se jedná o populární kraťasy, vysoké ponožky nebo několikanásobné využití oversized bílé košile. Nově se vrací na scénu příjemná logománie i výrazný grafický potisk. Nejlépe ten, který popíše vaše pocity či osobnost. Zkrátka a dobře, letošní summer street style chic bude velmi hlasitý.

    Jak fungují jílové masky? Pronikněte do tajemství oblíbeného beauty pomocníka

    Jílové masky nejsou v beauty světě žádnou novinkou. Stálicí skin care nadšenců jsou už několik let. Jaký je ale mezi jednotlivými typy rozdíl? Stojí za to si masky kupovat, nebo dává větší smysl si je doma jednoduše vyrobit? A jak přesně působí? Objevte konečně jejich tajemství.