Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Fashion influencerky se staly jednou z největších sil v oblasti módního průmyslu. Tyto ženy určují trendy a nabízejí inspiraci pro všechny, kdo se zajímají o módu. Také mají obrovský vliv na nákupní chování svých sledujících. Jejich sociální sítě jsou plné krásných fotografií a videí, které ukazují nejtrendovější módní záležitosti. V dnešním článku vám přinášíme další sérii influencerek, u kterých se v roce 2023 vyplatí inspirovat. Načerpat nápady u nich můžete nejen ve stylu oblékání, ale i v životním stylu.

    Alexis Ren

    Americká modelka, která se modelingu a influ světu věnuje od dospívajících let. Mimo módních kampaní jste ji mohli spatřit v americké soutěži Dancing with the Stars. Nyní má na svém instagramovém profilu více než 17 milionů sledujících a stala se ikonou nového minimalismu. Nejčastěji ji uvidíte v jednobarevných a upnutých kompletech, což je sázka na jistotu. Jako inspirace na letní měsíce vám Alexis poradí na jedničku.

    Tessa Brooks

     V Americe ještě chvíli zůstaneme. Tessa se od dětství zajímala o tanec, který ji nakonec dostal až na vrchol kariéry. Současně má na Instagramu přes 20 milionů sledujících a podobně jako Alexis Ren se vyžívá v jednodušších kouscích, zároveň ale proti Alexis vystupuje více odvázaně. Hledáte-li tedy styl o trochu odvážnější, Tessa vás jistě uspokojí.

    Verona Farell

    Influencerka s tak trochu jiným konceptem. Kromě toho, že je módní editorka, je také street style hunter. Na jejím profilu najdete videa, ve kterých po různých evropských metropolích zachytává ty nejlepší outfity v ulicích.

    Rebeca Oksana

    Pro milovníky vintage životního stylu tu máme začínající německou influencerku Rebecu. Její feed je jako vintage lookbook plný hnědé kůže a přírodních barev. Jaké know-how na ní ale oceňujeme nejvíce? Jednoznačně umění vrstvit jednotlivé kousky.

    Tamara Kalinic

    Na seznam sledování si připište i Tamaru Kalinic. It Girl, kterou Forbes zařadil do seznamu 30 pod 30 budete vídat v nejrůznějších kampaních i reklamách. Její popularita totiž stále roste. Nyní cestuje mezi Milánem, Paříží a Londýnem, na své práci si dává opravdu záležet.

    Zdroj: Instagram

    Trendsetterky na obzoru! Poznejte influencerky, které určují trendy a udávají směr módní scéně

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.

    Luxusní kabelka nemusí udělat díru do rozpočtu. Stačí se porozhlédnout po správných značkách

    Sbírání luxusních kabelek je oblíbeným koníčkem nejednoho módního nadšence, ale často se jedná o nákladnou zálibu, která si vyžaduje měsíce utahování opasků. Přepych však nemusí být vždy spojen s vysokou cenovkou, ze které se člověku zatočí hlava. Příkladem jsou kvalitní značky, jejichž specialitou jsou právě cenově dostupné kabelky bez kompromisů.

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?

    Přivítejte letos slunečné dny s předstihem. Ponořte se do světa samoopalování

    Čím dál vyšší teploty nám neúprosně připomínají, že léto se blíží. Spolu s nimi přichází i první přípravy na vytoužené dovolené. Mezi ně patří mimo jiné také pravidelná samoopalovací rutina. Zaručí totiž, že nebudete na pláži mezi ostatními příliš zářit. Pokud jste ji ještě nikdy nevyzkoušeli, pak nastává ten správný čas začít.