Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Přísloví praví, že všechny cesty vedou do Říma. Dnes vás tam vezmeme my. Italské hlavní město není známé jen pro své historické památky, jde také o velkou módní metropoli. Setkávají se tu ty největší brandy, návrháři i módní bloggeři. Zkrátka je tu oč stát. Kromě úžasného streetstylu tu najdete i nespočet instaspotů. Připoutejte se. Letíme do Říma!

    Trastevere

    Trastevere je malebná čtvrť v centru Říma, která láká návštěvníky svým autentickým italským šarmem. Svými úzkými uličkami, historickými budovami a náměstíčky vás zavede do atmosféry starého Říma. Čtvrť je také plná skvělých restaurací a barů, kde si můžete vychutnat nejlepší italskou kuchyni. Jako skvělý instaspot bychom označili celou čtvrť. Trastevere je také místo proslulé bohémskými a alternativními butiky. Vintage shopy jsou tu také na každém rohu.

    Foto: Pixabay

    Via dei Condotti

    Via dei Condotti je jedna z nejluxusnějších ulic v Itálii. Pro milovníky módy je to nejlepší místo, kde si můžete dopřát nákupy v buticích světových značek. Od italských módních klasik až po japonské designéry. Navíc, pro ty, kteří si chtějí užít pohled na historické památky, Via dei Condotti vede až k náměstí Piazza di Spagna, kde se nachází Fontána Barcaccia a slavné Španělské schody. Celkově je tato ulice jedním z nejikoničtějších míst v Římě, kde můžete strávit příjemné odpoledne a užít si krásu italského stylu a módy.

    Foto: Pixabay

    Atelier Canova Tadolini

    Tak to vypadá, když spojíte dobré espresso s uměním. Atelier Canova Tadolini je velmi stylová kavárna umístěná v sochařském ateliéru. Můžete se tedy kochat krásnými sochami a zároveň si vychutnávat italské dezerty.

    Boncompagni Ludovisi Museum

    Vstupte do světa módních klenotů! Muzeum je jako šperkovnice plná neocenitelných pokladů. V módní oáze se můžete potápět do minulosti a objevovat módní kousky z různých historických období. V secesní vile najdete nejen historii italské módy, ale i designový nábytek či dekorace. Umělecká díla snad ani nemusíme zmiňovat.

    Foto: Boncompagni Ludovisi Museum

    Galleria Sciarra

    A nakonec tu pro vás máme jeden extra tip. Toužíte po stylových fotkách s italskou architekturou a hlavně bez lidí v pozadí? Pokud ano, máme pro vás skvělou zprávu. Takové místo existuje! Galleria Sciarra je kancelářská budova, která je veřejnosti přístupná pouze v otvíracích hodinách. Fotka tu ale určitě stojí za to. Nemusíte ani daleko z centra, budovu najdete kousek od fontány di Trevi.

    @adventurewithsyd rome has a special place in my❤️‍🩹 #travelroma #traveleurope2022 #aupairlyfe #livingabroadinspain #americaninspain ♬ som original – a n g e l

    Zdroj: TikTok, Instagram, TripAdvisor

    Spojte italskou kulturu s módou. Jarní fashion trip do Říma

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.