Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Máte pocit, že vašemu stylu něco chybí? Zkuste ho osvěžit kloboukem! Klobouky a pokrývky hlavy nejsou jen praktické, ale mohou být také zábavným způsobem, jak vyjádřit svou osobnost a rozšířit své módní hranice. Pokud si myslíte, že vám klobouky ani jiné pokrývky hlavy nesedí, jste na omylu, netušíte jak jednoduché je najít ten správný. Vydejte se s námi na cestu k neuvěřitelnému stylu!

    Jacquemus

    Jacquemus je značka, která si získala popularitu díky svému jedinečnému designu a nekonvenčnímu přístupu k módě. Kromě stylového ready-to-wear a doplňků, které vynikají jednoduchým a přitom sofistikovaným stylem, módní dům tvoří i dokonalé letní klobouky, které jsou navrženy tak, aby dokonale doplňovaly celkový vzhled a dodaly outfitu šmrnc. Jsou vynikající volbou pro ty, kteří chtějí vypadat trendy a zároveň rozzářit svůj sezónní šatník. Barev máte na výběr celou paletu.

    Foto: Jacquemus

    Christian Dior

    Klobouky značky Dior jsou symbolem elegance. Jistě jste hit těchto kloboučků zaznamenali na sociálních sítích. Každou letní sezónu si v nich influencerky libují. A není se čemu divit! Je to zkrátka osvědčená klasika. Navíc Dior jejich design i print každoročně mění, proto jsou tak oblíbené. Většina je dokonce oboustranná.

    Foto: Dior

    Loewe

    Mnoho parády naděláte i s klobouky Loewe. Nejen že vypadají fantasticky, před sluncem vás ochrání na výbornou. Za nás je to tedy plážový must-have. Loewe si na na designu dalo opravdu záležet, decentní logománie v kombinaci s jednoduchým plážovým oblečením bude působit kouzelně.

    Foto: Loewe

    Prada

    Na řadu přichází oblíbený nylon. Pokrývky hlavy od Prady už trendují déle, pokud vám ale stále chybí, rozhodně zvažte nákup. Nylon je letos jedním z nejoblíbenějších materiálů. Potvrdil to i streetstyle ze všech světových týdnů módy. Nejde tedy o žádnou převratnou novinku, ale začínáte-li s klobouky, Prada je vhodný prvotní kandidát.

    Foto: Prada

    Miu Miu

    Módní dům Miu Miu, jehož oblíbenost nabírá na obrátkách kosmickou rychlostí letos připravil úžasnou denimovou kolekci, včetně kloboučků. Návrat denimu do módního popředí asi nemusíme vysvětlovat. Tento rok se bez něj neobejdeme. S denimovou pokrývkou hlavy doplníte jak elegantnější, tak streetový look.

    Foto: Miu Miu

    Gucci X Adidas

    Snová kolaborace všem milovníkům módy přinesla pokrývku hlavy, kterou pojmenovala Double-Sided baseball hat. Jde o velmi zajímavý model, proto ho doporučujeme vynést na různé módní akce. S double kšiltovkou rozhodně zazáříte vždy a všude.

    Foto: Gucci

    Zapomeňte na bad hair day. Stylové klobouky vše vyřeší za vás

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.

    Luxusní kabelka nemusí udělat díru do rozpočtu. Stačí se porozhlédnout po správných značkách

    Sbírání luxusních kabelek je oblíbeným koníčkem nejednoho módního nadšence, ale často se jedná o nákladnou zálibu, která si vyžaduje měsíce utahování opasků. Přepych však nemusí být vždy spojen s vysokou cenovkou, ze které se člověku zatočí hlava. Příkladem jsou kvalitní značky, jejichž specialitou jsou právě cenově dostupné kabelky bez kompromisů.

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?