Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Jarní měsíce jsou tu a s nimi i teplé dny, plné slunce a zábavy. A co by mohlo být lepšího než si užít sezónu s dokonalou vůní? V tomto článku se podíváme na nejatraktivnější parfémy pro teplé dny. Od osvěžujících citrusových vůní až po květinové esence, které vám dodají potřebnou dávku svěžesti a energie. Ať už jste na pláži, v kanceláři nebo venku s přáteli, tyto parfémy vás budou provázet po celý den.

    Dámské parfémy

    Naším jarním favoritem se stala vůně SYCOMORE LES EXCLUSIFS DE CHANEL. Jde o mírně kořenitou vůni s dokonalým propojením vanilky, vetiveru a kosatce. V majestátním flakonu tak najdete ztělesněné jaro 2023. Jemné tóny vanilky se starají o sladký půvab a vetiver parfému vdechuje pocit jarní kreativity. Podle samotné Coco Chanel byste parfém měli nanést na všechna místa, která by měla být políbena.

    Foto: Chanel

    O dávku jarní radosti se postará Gucci Flora Georgeous. Novinka od Gucci zhmotnila krásný italský dům s ještě krásnější rozkvetlou zahradou. S touto esencí nezklamete ani ve formě dárku. Jedná se totiž o klasickou květinou vůni s ovocným podtextem.

    Foto: Gucci

    Co by to bylo za jaro bez růží? To si nedovedeme představit. Proto za další nezbytný parfém považujeme Tom Ford ROSE PRICK. Kořeněný základ s bulharskou růží vás přenesou do růžové utopie. Sám Tom Ford pro tento parfém sbíral inspiraci ve své zahradě.

    Foto: Tom Ford

    Pánské parfémy

    Jarní svěžest s propojením těžších tónů kůže a oudu má na svém kontě label Acqua di Parma. Pro letošek klasické řadové vůně ozvláštnil umělec Samuel Ross. Limitované edice všech parfémů z řady Colonia představuje jaro ve všech odstínech. Na výběr máte z tří barev flakonu. Pokud tedy chcete dát průchod těžkým esencím s italským volnomyšlenkářstvím, dejte šanci Acqua di Parma Colonia designed by Samuel Ross.

    Foto: Acqua di Parma

    Nedílnou součástí poličky s parfémy pro muže je Vodka on the Rocks by Kilian. Pokud v horkých dnech toužíte po ochlazení, Kilian připravil parfém, který připomíná vychlazenou lahev vodky v bucketu plném ledových kostek. Základ otevírá koriandr a v pozadí je cítit konvalinka se santalovým dřevem.

    Foto: Kilian

    A nakonec jeden citrus. Roja Fetish se nese v již zmíněném citrusovém nádechu. Mezitím však prodává svou duši svůdnosti a testuje tak meze neslušnosti. Ostrá limetka a fíky vedou k nezkrotitelnému egu a pocitu neodolatelnosti.

    Foto: Roja

    Foto:Pixabay

    Jaro i léto v jednom flakonu. Přivítejte slunečné dny s novým parfémem

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.

    Odměňte se v létě stoprocentním luxusem. Ubytujte se jen pár metrů od dechberoucí pláže

    Vysněná luxusní dovolená se odráží nejen v lokaci, ale také ubytování, které si vyberete. Špičkou vytouženého odpočinku u moře jsou proto dechberoucí resorty, umístěné přímo na pláži. Kromě skvělého výhledu ale nabízejí mnohem více, od jedinečného designu po michelinské restaurace až po wellness a spa.

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.