Více

    ― Reklama ―

    Tatarský biftek s křepelčími vejci, košíček s lososovou pěnou, bio hovězí steak se spirálkami z fermentované mrkve… Už se vám sbíhají sliny? Tak to si raději nechte zajít chuť, protože po těchto dobrůtkách se budou olizovat jen vaši chlupáči. Co na tom, že jídlo je za pár vteřin pryč. Hlavní přece je, že pejskům chutná.

    Utrácení peněz za naše čtyřnohé psí kamarády nám nikdy nečinilo větší radost. Zároveň si čím dál víc uvědomujeme, že pokud chceme, aby nám dlouho dělali společnost, je třeba jim dopřát kvalitní jídlo. Humanizace krmiva pro domácí mazlíčky se rozrostla do podoby luxusních předplatných a specializovaných diet. Bez lepku, bez cukru, s probiotiky, syrové, vařené, na míru. Množí se dog friendly bary, zmrzlinárny i franšízy, kde místo cappuccina dostanete puppuccino.

    Foto: Unsplash

    Dnes své čtyřnohé děti krmíme pomalu jako malé šlechtice. Ne jako zvířátka, co na ulici zblajznou každou nevábně vyhlížející hnědou hroudu. Pejsci nabízejí společnost a lásku, a proto je stále více považujeme za plnohodnotné členy rodiny. Chceme, aby byli zdraví a šťastní, a proto je logické, že je chceme krmit potravou, která vypadá na pohled chutně i pro nás.

    Dogue

    Jako na vysoké tlapce si bude váš mazlíček připadat v ryze psí restauraci Dogue. Pokud mu chcete opravdu dopřát, vezměte ho na místní degustační menu. Luxusní podnik otevřel teprve loni na podzim a pořád mají plno. Není divu, nikde jinde o vašeho hafana nebude po stránce výživy postaráno tak dobře, jako právě tady.

    Foto: Dogue SF

    Pokrmy připravuje svědomitě s láskou šéfkuchař Rahmi Massarweh. Přes týden si psi mohou vychutnat řadu na pohled lákavých dezertů a pečiva, které spláchnou na závěr doguccinem. V neděli je pak k dispozici degustační menu ”Bone Appétit” v přepočtu za zhruba 1900 korun. Nechybí polévka, hlavní jídlo ani dezert a všechny chody jsou už na pohled připravené s takovou precizností, že tečou sliny i páníčkům. Naštěstí je jeho součástí i malé občerstvení pro ně, psí dobroty sice vizuálně svádí, ale dortová koule z antilopích srdíček a mletých kostí by vám asi moc nejela.

    Personál v Dogue přistupuje ke psům se stejnou vážností, jako by vařil pro lidi a zároveň upozorňuje na důležitost kvalitního krmení. Odměnou jim je hlasité mlaskání a spokojený štěkot linoucí se restaurací, která je na takové úrovni první svého druhu. Je to ideální způsob, jak pejskovi vrátit jeho oddanost a oslavit společně například narozeniny.

    The Wilson

    Restaurace The Wilson s pobočkami v New Yorku a Orlandu je další, která chce dopřát gurmánský zážitek všem, proto má ve své nabídce kromě menu pro lidi také psí menu. Jeho součástí je například grilovaný steak se zeleninou v páře za 24 dolarů, burger za 16 dolarů nebo mix bobulí za 12 dolarů.

    V restauraci však stále panují určitá pravidla, aby si ”dog fine dinning” užil každý z hostů. Pejsci zde nemohou volně pobíhat a jedí poslušně u stolů pro ně určených. Neznamená to však, že by se krmili z misky jen tak na někde podlaze. Věřte, i zde mají všichni na srdci jejich dobro a vy už tak nemusíte u jídla uhýbat před tím hladovým psím pohledem, a hafózní flákotu si dopřeje celá rodina.

    Foto: The Wilson NYC

    Chateau Le Woof

    Pokud chcete zajít spíše na brunch, pak je ideálním místem Chateau Le Woof v newyorské čtvrti Astoria v Queensu. Dejte si v klidu snídani, zatímco si váš mazlíček pochutnává na vajíčkách se slaninou a dýňovým pyré, palačinkách s arašídovým máslem a banány nebo lososové zmrzlině. Už nemusíte volit mezi sebou a pejskem. Chateau Le Woof se plnohodnotně postará o vás oba.

    Majitelka podniku, Natassa, měla před osmi lety sen o tom, jak pila cortado uvnitř kavárny se svým psem. Když se probudila, nápad byl na světě. Psí kavárna. Netrvalo dlouho a svůj sen skutečně zrealizovala. Vytvořila tak nádherné místo, kam se všichni rádi vrací.

    Foto: Unsplash

    Zdroj: Bon Appetit

    Autor článku:

    ― Reklama ―

    10 z 10 psů doporučuje. Ty nejvíc hafózní restaurace, které servírují delikatesy chlupáčům

    ― Reklama ―

    ― Reklama ―

    Tatarský biftek s křepelčími vejci, košíček s lososovou pěnou, bio hovězí steak se spirálkami z fermentované mrkve… Už se vám sbíhají sliny? Tak to si raději nechte zajít chuť, protože po těchto dobrůtkách se budou olizovat jen vaši chlupáči. Co na tom, že jídlo je za pár vteřin pryč. Hlavní přece je, že pejskům chutná.

    - Reklama -

    Utrácení peněz za naše čtyřnohé psí kamarády nám nikdy nečinilo větší radost. Zároveň si čím dál víc uvědomujeme, že pokud chceme, aby nám dlouho dělali společnost, je třeba jim dopřát kvalitní jídlo. Humanizace krmiva pro domácí mazlíčky se rozrostla do podoby luxusních předplatných a specializovaných diet. Bez lepku, bez cukru, s probiotiky, syrové, vařené, na míru. Množí se dog friendly bary, zmrzlinárny i franšízy, kde místo cappuccina dostanete puppuccino.

    Foto: Unsplash

    Dnes své čtyřnohé děti krmíme pomalu jako malé šlechtice. Ne jako zvířátka, co na ulici zblajznou každou nevábně vyhlížející hnědou hroudu. Pejsci nabízejí společnost a lásku, a proto je stále více považujeme za plnohodnotné členy rodiny. Chceme, aby byli zdraví a šťastní, a proto je logické, že je chceme krmit potravou, která vypadá na pohled chutně i pro nás.

    - Reklama -

    Dogue

    Jako na vysoké tlapce si bude váš mazlíček připadat v ryze psí restauraci Dogue. Pokud mu chcete opravdu dopřát, vezměte ho na místní degustační menu. Luxusní podnik otevřel teprve loni na podzim a pořád mají plno. Není divu, nikde jinde o vašeho hafana nebude po stránce výživy postaráno tak dobře, jako právě tady.

    Foto: Dogue SF

    Pokrmy připravuje svědomitě s láskou šéfkuchař Rahmi Massarweh. Přes týden si psi mohou vychutnat řadu na pohled lákavých dezertů a pečiva, které spláchnou na závěr doguccinem. V neděli je pak k dispozici degustační menu ”Bone Appétit” v přepočtu za zhruba 1900 korun. Nechybí polévka, hlavní jídlo ani dezert a všechny chody jsou už na pohled připravené s takovou precizností, že tečou sliny i páníčkům. Naštěstí je jeho součástí i malé občerstvení pro ně, psí dobroty sice vizuálně svádí, ale dortová koule z antilopích srdíček a mletých kostí by vám asi moc nejela.

    Personál v Dogue přistupuje ke psům se stejnou vážností, jako by vařil pro lidi a zároveň upozorňuje na důležitost kvalitního krmení. Odměnou jim je hlasité mlaskání a spokojený štěkot linoucí se restaurací, která je na takové úrovni první svého druhu. Je to ideální způsob, jak pejskovi vrátit jeho oddanost a oslavit společně například narozeniny.

    The Wilson

    Restaurace The Wilson s pobočkami v New Yorku a Orlandu je další, která chce dopřát gurmánský zážitek všem, proto má ve své nabídce kromě menu pro lidi také psí menu. Jeho součástí je například grilovaný steak se zeleninou v páře za 24 dolarů, burger za 16 dolarů nebo mix bobulí za 12 dolarů.

    V restauraci však stále panují určitá pravidla, aby si ”dog fine dinning” užil každý z hostů. Pejsci zde nemohou volně pobíhat a jedí poslušně u stolů pro ně určených. Neznamená to však, že by se krmili z misky jen tak na někde podlaze. Věřte, i zde mají všichni na srdci jejich dobro a vy už tak nemusíte u jídla uhýbat před tím hladovým psím pohledem, a hafózní flákotu si dopřeje celá rodina.

    Foto: The Wilson NYC

    Chateau Le Woof

    Pokud chcete zajít spíše na brunch, pak je ideálním místem Chateau Le Woof v newyorské čtvrti Astoria v Queensu. Dejte si v klidu snídani, zatímco si váš mazlíček pochutnává na vajíčkách se slaninou a dýňovým pyré, palačinkách s arašídovým máslem a banány nebo lososové zmrzlině. Už nemusíte volit mezi sebou a pejskem. Chateau Le Woof se plnohodnotně postará o vás oba.

    Majitelka podniku, Natassa, měla před osmi lety sen o tom, jak pila cortado uvnitř kavárny se svým psem. Když se probudila, nápad byl na světě. Psí kavárna. Netrvalo dlouho a svůj sen skutečně zrealizovala. Vytvořila tak nádherné místo, kam se všichni rádi vrací.

    Foto: Unsplash

    Zdroj: Bon Appetit

    ― Reklama ―

    O krok napřed. Jaké trendy definují pánský šatník léta roku 2026?

    I když módní svět v současnosti pohltil Pařížský haute couture week, ještě nedávno upíral svůj zrak na nejnovější přehlídky pánské módy. Luxusní značky totiž nedávno představily svou vizi pánského šatníku pro jaro a léto roku 2026. Již nyní lze proto vypozorovat poutavé trendy, které vytváří červenou nit napříč všemi představenými kolekcemi.

    Bulgari chystá luxusní upgrade. Otevře ostrovní resort v Abú Dhabí

    Módní dům Bulgari hodlá rozšířit své portfolio luxusních hotelů. Oznámil totiž plány na vybudování ostrovního resortu v Abú Dhabí, a to do roku 2030. Jeho součástí má být nejen obrovský hotel, ale také soukromé vily a rezidenční sídla. Chybět nebudou ani soukromé pláže, michelinské restaurace a plesový sál s výhledem na nedaleké velkoměsto.

    Kosmetické receptury inspirované herbářem. Pečující kosmetiku ovládají bylinky

    Bylinky nejsou jen základem čajových směsí, ale i hlavní ingrediencí moderní péče o pleť. Levandule, heřmánek nebo například měsíček lékařský se ze zahrádek přesunuly do laboratoří a staly se nedílnou součástí luxusní kosmetiky. Zklidňují, hydratují a regenerují. Díky svým účinkům tak kralují složení produktů pro všechny typy pleti.

    Pánská tanga a queer svůdnost. To jsou společní jmenovatelé Ludovic de Saint Sernin

    Asi 50 let poté, co rakouský vizionář Rudi Gernreich vymyslel pánská i dámská tanga, a to jako nenápadné řešení tehdy nově zakázaných nudapláží v Kalifornii, si jejich nejodvážnější podoba říká opět o pozornost. Návrhář Ludovic de Saint Sernin, který se už několik sezón nebojí hladit módu po ostré hraně erotiky, křísí plavkovou řadu a letošní léto věnuje klukům v těch nejmenších střizích, jaké si umíte představit.

    Jonathan Bailey pobláznil internet. Boduje na filmové i módní scéně

    Hvězda seriálu Bridgerton a muzikálu Wicked Jonathan Bailey je novou módní ikonou. Herec si získal přízeň internetu již díky svému charisma a úspěšným rolím. V poslední době na sebe ovšem strhává pozornost také kvůli překvapivým outfitům. Zabodoval díky žabkám a kšiltovce na červeném koberci, ale i brýlím z nového snímku Jurassic World Rebirth.

    Ohlédnutí za Prada menswear SS26. Nepovedená kolekce, nebo návrat k tradici?

    Módní dům Prada se na Milánském týdnu módy rozhodl šeptat, zatímco jiní křičí. Jeho pánská kolekce pro jaro a léto 2026 představila posun od okázalé síly k introspektivnímu klidu. Jenže někdy se i šepot může zdát hlučný. Hlavně, když od něj čekáte něco víc. Reakce na řadu jsou spíše rozporuplné a my popravdě nevíme, na jakou stranu se přiklonit. 

    Donatella opouští svůj trůn. S Versace se rozloučila poslední kampaní

    Italský módní dům Versace již na jaře oznámil to, co už bylo dlouho jasné. Dosavadní kreativní ředitelka značky Donatella Versace se rozhodla odejít ze své pozice. Místo toho zaujme roli globální ambasadorky a svůj trůn přenechá talentovanému návrháři Dariu Vitale. Designérka se nyní oficiálně loučí, a to pomocí poslední kampaně.

    Postavte letní šatník bez výčitek. Místo trendu oblečte udržitelnost

    Módní svět ovládají již několik let mikro trendy, posilované sociálními sítěmi, kterým lze jen těžko uniknout. Pokud ovšem netoužíte po dalším kousku, jenž brzy zapadne do hlubin skříně, nebo si nemůžete utrácení za pomíjivé virální modely dovolit, obraťte svou pozornost k sustainable značkám. Upřednostněte udržitelnost, jež vydrží déle než jednu sezónu.

    Módní svět jásá. Jonathan Anderson vrátil Dior původní logo

    V módě bývají změny často vnímány jako důkaz pokroku. Ale někdy se nejodvážnější krok vpřed skrývá v návratu zpět. Přesně to pochopil i návrhář Jonathan Anderson, nový kreativní ředitel značky Dior, když ve své debutové kolekci pro módní dům představil nenápadný, ale o to zásadnější detail. Návrat původního loga ikonické společnosti Dior.

    Ovocné pobláznění pokračuje. Letošní léto voní jako guava

    V současné době už nikoho nepřekvapí, že make-up trendy pravidelně diktují různé druhy ovoce. Jinak tomu není ani letošní léto, jenž se ponese v duchu exotické guavy. Ovoce láká nejen na svou jemně růžovou barvu, ideální pro odstíny tvářenek a šťavnatých lesků na rty, ale také nezaměnitelnou čerstvou vůni prosluněných letních dní.

    Móda v kostce: Prada čelí skandálu a Gucci opět verbuje Miley Cyrus

    Prada čelí kritice kvůli sandálům z pánské kolekce pro rok 2026. Vychází totiž z tradiční indické obuvi, což ovšem značka zpočátku nepřiznala. Gucci si pro propagaci nového parfému Gucci Flora opět přizval Miley Cyrus a Louis Vuitton v Šanghaji otevřel novou vlajkovou loď, a to doslova. Panenky Bratz odhalily spolupráci s Jean Paul Gaultier.

    Letošní pánské střihy ctí retro. Přesto hrají dle moderních pravidel

    Oblíbené pánské střihy roku 2025 hledají nostalgickou inspiraci u hudebních hvězd z ikonických devadesátek. Účesy, které generace našich rodičů považuje za přežitek, slaví návrat v moderním stylu. „Modcut“, pěšinka uprostřed i „baby mullet“ opět dokazují, že retro může vypadat stylově. V tomto případě stačí jen šikovný kadeřník.

    Jelly sandals opět na scéně. Módní svět pohlcuje hluboká nostalgie

    Už od začátku letošního roku je jasné, jaký vliv definuje letošní trendy. Jistá cykličnost patřila k módnímu světu odnepaměti, rok 2025 však naplno uchvátila nostalgie. Do šatních skříní se vkrádá touha po hravosti, dávné nevinnosti a autenticitě, které spojujeme s již zapomenutými kousky. Důkazem je i návrat klasických jelly sandals.

    Léto ve znamení zelené. Barevným trendům vévodí „koprový“ odstín

    Sociální síť Pinterest vydala svůj tradiční report trendů. Na základě vyhledávání uživatelů určila rovněž barvu, jež povládne letošnímu létu. Nad "butter yellow" a "cherry red" tentokrát vyhrála takzvaná dill green. Koprový odstín zelené zároveň představuje návrat k přírodě, offline detox a touhu po autenticitě, vzdálené světu sociálních sítí.

    Old money, balet a F1. Letní obuv sází na nadčasovost

    Léto každoročně volá po lehkých a pohodlných botách, které vás budou ve stylu provázet horkými dny. Letos spatříme na nohou jak novinky, tak staré dobré kousky, které známe už od dětství. Všechnu letošní trendy obuv ale spojuje jedno, a to ambice propojit pohodlí a styl.

    Méně scrollování, více života. Trend anti-rot summer nutí ke zpomalení

    Pokud už jste unavení z nekonečného scrollování na sociálních sítích, ztrácíte motivaci a cítíte, že máte zahlcenou mysl, pravděpodobně na vás doléhá „brainrot“. Nemusíte ale zoufat, trend „anti-rot summer“ přichází s tipy, jak v létě zpomalit a konečně se nadechnout. Den offline, seznam radostí i příprava letních „snacks“ mají jedno společné, pomohou vám zpomalit a znovu naplno vnímat svět kolem sebe.

    ― Reklama ―

    ― Reklama ―