Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Zima pomalu končí a je na čase vytřídit botník. Vyměňte staré za nové a dejte na obdiv jarní hravost a kreativitu. Správné boty jsou základem každého looku v jakékoliv sezóně. S přicházejícím jarem v botníku nesmí chybět stylový pár tenisek, mokasín i lodiček. Nikdy totiž nevíte, jaké příležitosti na vás čekají. Jasno měla i Marilyn Monroe, která řekla: „Dejte dívce správné boty a získá si svět.

    V první řadě tenisky

    Nejpohodlnějšímu obutí musíte věnovat velkou pozornost. Výběr by měl být nejen dobře vypadající, ale i praktický. Divili byste se, kolik parády jeden pár nadělá. Tenisky vybírejte tak, aby se daly smysluplně ladit. Klasická black&white kombinace vždy přijde vhod. Naším favoritem se staly tenisky od značky Miu Miu. Jejich bleached vzhled působí opravdu cool.

    Foto: Miu Miu

    Pokud ve svém botníku bílé tenisky už máte, nebojte se pořídit barevnější a živější verzi. Rozbijte každodenní outfity výstřednějším párem od Loewe. Mix denimu s barevnými kamínky dodá looku ten pravý jarní vibe. Samozřejmě je k dispozici i jednodušší verze.

    Foto: Loewe

    Nezapomeňte na stylové podpatky

    Dostáváme se k druhé, nejdůležitější botníkové přihrádce. Ta by měla patřit výrazným a dechberoucím podpatkům, se kterými pro vás nic není překážkou. Obout sebevědomí tentokrát pomůže Christian Loboutin. Pro tuto sezónu vyměnil střídmé barvy za neonovou obsesi.

    Foto: Christian Loboutin

    Není to nic pro vás? Netruchlete! Nyní je pro vás jasnou volbou Jimmy Choo. Jeho jarní kolekce v čele s denimem okouzlí snad každého.

    Foto: Jimmy Choo

    Mokasíny

    Dalším nezbytným prvkem botníku jsou mokasíny. Při správném pečování vám vydrží i několik let. Zaměřte se na materiál i výšku platformy. Každému vyhovuje něco jiného. S mokasíny si většina z vás vybaví i bolestné vzpomínky. Než takové boty „rozchodíte“, vaše nohy budou v jednom ohni. Takovým mýtům se vyhnete, pokud si pořídíte opravdu kvalitní pár. Prada je pro vás v tuto chvíli jako stvořená. Mokasíny od Prady si oblíbila nejen široká veřejnost, ale i fashion influenceři a trendsetteři.

    Foto: Prada

    Další velmi trendovou záležitostí jsou mokasíny značky Céline. Francouzský šmrnc z nich dělá jedny z nejnošenějších mokasín vůbec. Oblíbené jsou opět u řady influencerů i bloggerů.

    Foto: Céline

    Slides

    Neopomenutelnou složkou botníku jsou i pantofle. Na léto jsou nezbytným must-have kouskem. Mezi nejoblíbenější již několik let patří ty od značky Hermés. Každoročně vychází nové, v různých barevných kombinacích i materiálech. Nejvíce nás zaujala letošní řada Oran Sandal.

    Foto: Hermés

    Velkým hitem se staly Alfie Slipper od Bottega Veneta. Propletená kůže v kombinaci s ostrou špičkou působí velice classy.

    Foto: Bottega Veneta

    A nakonec sandálky

    Příchod teplých, letních dnů přivítejte v Chanel sandálcích. Celá kolekce SS23 se nese v duchu asertivní elegance a odvážných platforem. Sandálky vznikly pod rukou samotné Virginie Viard. Design odráží francouzský půvab a nadčasovost.

    Foto: Chanel

    Po dalších designových sandálcích se opět poohlédněte u Prady. Vysoká platforma je základ, shodují se na tom všechny brandy.

    Foto: Prada

    Designové boty na příchod nové sezóny. Vkročte do jarních dní s trendy obutím

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.