Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Už máte svůj letošní must-have v podobě večírkové kabelky? Jestli ne, tak čtěte pozorně. Značka Alexander McQueen přichází právě včas a představuje svůj nejnovější kousek Jeweled Hobo Bag. Tyto tašky lze nosit buď v ruce, nebo přes rameno. Nečekejte moc dlouho a jednu si do své sbírky pořiďte.

    Nepostradatelným doplňkem ve vaší skříni by se nově mohl stát tento kousek od Alexander McQueen. Nová kolekce s názvem Jeweled Hobo Bag je snem každé večírkové ženy. Dokonalá kombinace elegance a hranatosti. Taška je vyrobena z pružné kůže, má jedno horní ucho a volitelný ramenní popruh pro všestranné nošení.

    Foto: Alexander McQueen / The Jewelled Hobo Bag in Ivory

    Je dostatečně prostorná, takže do ní určitě schováte všechny nezbytnosti. Pyšní se siluetou připomínající šperk, inspirovanou velkým kamenem, který se nachází na vrcholu kloubu. Doprovodí vás na cesty nebo klidně na zmiňované večerní posezení s přáteli. Je vytvořená tak, aby vám vyhovovala ve dne i v noci.

    Lebka dodává hříšnost

    Kabelka je k dispozici ve standardní i mini velikosti a je součástí dámské předkolekce jaro/léto 2023. Kromě praktičnosti a elegantního stylu má tento kousek i několik dokonalých designových prvků. Starostříbrná rukojeť je osázena hned čtyřmi prsteny, kterými se dá krásně uchopit. Zdobení si vzala na starost firma Swarovski, která rukojeť posunula na vyšší level.

    Foto: Alexander McQueen / The Jewelled Hobo Mini Bag in Ivory

    Nejpřitažlivějším bodem kabelky je dechberoucí lebka, která dodává hříšnost. Jeweled Hobo Bag jsou otevíratelné a nadchnou vás svým vnitřním rozměrem. Jsou vybaveny dvěma kapsami a samozřejmě magnetickým zapínáním, které zajistí klid na duši.

    Větší velikost se dodává ve čtyřech barevných provedeních – lila, černé, hnědé a bílé. Jeweled Hobo Mini je navíc v odstínu mauve, neboli světle fialové. Ikonické návrhy značky Alexander McQueen, jež jsou známé pro svou trvalou přitažlivost s elegantním nádechem, budou zaručeně sedět na čestném místě ve vaší sbírce.

    Precizně ušitá kabelka s viditelným prošíváním je postavena tak, aby vám vydržela. A protože se blíží období svátků, je ideální čas dopřát sobě nebo někomu blízkému. Moc dlouho nad kabelkou nepřemýšlejte a pro jednu si sáhněte.

    Nový styl McQueen přichází krátce poté, co značka uvedla na trh svou smyslnou kabelku Slash, která debutovala prostřednictvím kampaně s modelkou Kaiou Gerber. Všechny verze kabelky najdete už nyní na webových stránkách značky.

    Zdroje: Hypebae.com, Wonderlandmagazine.com

    Žhavý kousek na vánoční večírky. Alexander McQueen představil další dokonalou kabelku

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.

    Odměňte se v létě stoprocentním luxusem. Ubytujte se jen pár metrů od dechberoucí pláže

    Vysněná luxusní dovolená se odráží nejen v lokaci, ale také ubytování, které si vyberete. Špičkou vytouženého odpočinku u moře jsou proto dechberoucí resorty, umístěné přímo na pláži. Kromě skvělého výhledu ale nabízejí mnohem více, od jedinečného designu po michelinské restaurace až po wellness a spa.

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.