Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Další den, další růžový diamant k mání.

    Na aukci Christie’s Magnificent Jewels, která se bude konat příští měsíc, budou mít fanoušci šperků šanci získat v aukci působivý 13,15karátový ozdobný prsten Fanci Vivid Pink s překrásným růžovým diamantem. Kámen tohoto druhu je vzácný mezi drahokamy díky svému jasnému odstínu a velikosti. Méně než 10 procent růžových diamantů váží více než jednu pětinu karátu. Jeho odhadovaná hodnota se pohybuje od neuvěřitelných 25 milionů dolarů do 35 milionů dolarů. 

    Tato ohromující nabídka přichází v návaznosti na nedávný prodej 19karátového růžového diamantu Fortune Pink, který aukční dům prodal za téměř 29 milionů dolarů na začátku tohoto měsíce v Ženevě.

    Foto: Christie’s (Fortune Pink)

    Tento kámen byl doposud jedním z největších prodejů růžových diamantů na světě. Cenu překonaly pouze dva prodeje z minulosti a to růžový diamant Pink Promise, který se v roce 2017 prodal za 32 milionů dolarů, a taktéž růžový diamant Winston Pink Legacy, který se v roce 2018 prodal za 50 milionů dolarů a stanovil tak tehdejší světový rekord v ceně za karát růžového diamantu.

    Foto: Christie’s (Pink Promise, Winston Pink Legacy)

    Po úspěchu růžového Fortune Pink jsme hrdí na to, že nás oslovil soukromý sběratel, abychom tento neuvěřitelný diamant nabídli v prosincové aukci,“ uvádí Rahul Kadakia, vedoucí mezinárodního oddělení šperků Christie’s. „V letošní sezóně jsme zaznamenali vynikající výsledky. Fancy Vivid Pink je nejvyššího kalibru. S působivou sytostí, stupňovitě broušenými fasetami a stupněm čistoty je tento 13,15karátový diamant naprostou vzácností.

    Pokud se chcete na drahokam podívat ještě před podáním nabídky, můžete si ho prohlédnout v budově Christie’s Rockefeller Center v New Yorku od 2. do 5. prosince.

    Foto: Christie’s (Fanci Vivid Pink)

    Samotný prodej začíná 6. prosince v 10 hodin dopoledne během luxusního týdne společnosti v Rockefellerově centru.

    Foto: Robb Report, Christie’s Magnificent Jewels

    Christie’s příští měsíc prodá další vzácný růžový diamant. Cena by mohla být až 35 milionů dolarů

    Snová symbolika střídá bujnou fantazii. Unikněte do snu nestárnoucího surrealismu

    Surrealismus představuje v módě útěk do vesmírně vzdálené dimenze, ve které se setkávají sny, fantazie a svět hlubokých myšlenek. Ovšem od začátku uměleckého směru jsme se značně posunuli. Pomyslná druhá vlna surrealismu vychází ze stejných faktorů, ale je prolnuta realistickým vyobrazením nejrůznějších vzorů. V módě se surrealismus stává synonymem pro populární Schiaparelli a nečekaně ovlivňuje i řadu dalších značek.

    Nákupní seznam na květen: Obdarujte maminky produkty od Belly Hadid nebo parfémem od Pigmentarium

    V kalendáři tentokrát přichází květen, lásky čas, a náš nákupní seznam se opět nebezpečně plní zajímavými novinkami ze světa krásy, módy a designu. Každou maminku potěší ke Dni matek luxusní parfém od české značky Pigmentarium. Poslední jarní měsíc však můžete oslavit například i novými barevnými variantami ikonických kabelek od Miu Miu.

    Svět parfémů holduje vanilce a citrusům. Podtrhněte svou osobnost pomocí neotřelých kombinací

    Letošní léto slibuje nejen módní extravaganci, ale také závan zajímavých vůní, které se stanou neopomenutelným doplňkem každého okamžiku. V oblasti parfémů, kde jsou trendy často obtížně definovatelné, jednoznačně vyniká nadšení pro intenzivní využití vanilky, jejíž široké spektrum tónů láká ke zkoumání. Od sladkých tónů po pikantní aroma, vanilka zve k objevování nových a rozmanitých dimenzí vůní, často evokujících luxusní požitek.

    TikTok našel další lásku. Propaguje produkty, které nejsou sexy

    Uživatelé TikToku začínají toužit po jeho realističtější podobě. Také proto podporují trendy, které se nesnaží skrývat za estetikou a přitažlivostí, ale podávají věci takové, jaké jsou. Není tedy divu, že si nyní zamilovali beauty videa s "unsexy" produkty.