Více

    Sledujte nás na Instagramu

    29. září odstartoval tradiční Paris Fashion Week, módní událost roku, na kterou se sjíždějí celebrity z celého světa. Svoji novou kolekci, jejímž autorem je Andreas Kronthaler, zde předvedla i značka Vivienne Westwood a rozhodně splnila očekávání – nikdy nevíme co od ní očekávat.

    Vivienne Westwood předvedla kolekci z řady „Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood“ na jaro/léto 2023 a ani tentokrát nezklamala. Modely vznikly pod taktovkou návrháře Andrease Kronthalera, Viviennina současného manžela. Kontroverzní, netradiční, velmi pestré, barevné a odvážné. Tak se dá představení nové kolekce, které završila Bella Hadid, oblíbená topmodelka, o kterou se módní návrháři takřka perou, popsat. Měla na sobě mohutné krémové šaty s nařasenými rukávy, připomínající sako spojené s krátkou sukní. Obula vysoké robustní podpatky a na rukou měla boxerské rukavice. Vše ve stejné barvě.

    Zdroj: YouTube

    Tenhle outfit ale není zdaleka jediným top kouskem, look-book pro tuto kolekci je mnohem pestřejší! Pro představu jsme vybrali pár kousků…   

    První look se nese v duchu „věk je jenom číslo“. Temně smaragdové šaty v kompozici s vysokou platformou vypadají prostě stylově. Podkolenky dodávají celému fitu úplně jiný ráz, ve spojení s elegantními šaty tvoří pocit streetové módy.

    Foto: Vivienne Westwood

    Druhý look znovu nadchne. Jde o krásný příklad toho, že není nutno se bát barev. Pokud oblékneme jakoukoliv nevýraznou barvu, můžeme ji obohatit o barevné doplňky nebo šperky. Vysoké platformy stále zůstávají trendem, jak u mužů, tak u žen. 

    Foto: Vivienne Westwood

    Vivienne nám stále připomíná, že outfitem vyjadřujeme svou nezávislost, individualitu a vůbec celou osobnost. Neměli bychom se bát vystoupit z davu a projevit své emoce a pocity oblečením. Jednoduše není třeba se držet zajetých módních trendů, abychom vypadali stylově. 

    Zdroj: YouTube / FF Channel

    V hlavní roli originalita a nadsázka. Královna alternativní módy Vivienne Westwood nezklamala

    Svět parfémů holduje vanilce a citrusům. Podtrhněte svou osobnost pomocí neotřelých kombinací

    Letošní léto slibuje nejen módní extravaganci, ale také závan zajímavých vůní, které se stanou neopomenutelným doplňkem každého okamžiku. V oblasti parfémů, kde jsou trendy často obtížně definovatelné, jednoznačně vyniká nadšení pro intenzivní využití vanilky, jejíž široké spektrum tónů láká ke zkoumání. Od sladkých tónů po pikantní aroma, vanilka zve k objevování nových a rozmanitých dimenzí vůní, často evokujících luxusní požitek.

    TikTok našel další lásku. Propaguje produkty, které nejsou sexy

    Uživatelé TikToku začínají toužit po jeho realističtější podobě. Také proto podporují trendy, které se nesnaží skrývat za estetikou a přitažlivostí, ale podávají věci takové, jaké jsou. Není tedy divu, že si nyní zamilovali beauty videa s "unsexy" produkty.

    Přátelství existují i v módě a Hollywoodu. Zendaya a Law Roach společně válcují červené koberce

    Jestli někdo zná recept na vytvoření virálního popkulturního momentu, pak je to herečka Zendaya a její stylista Law Roach. Kromě jejich společné tvůrčí vize, kterou úspěšně proměňují v kouzelné a velkolepé módní momenty, je však spojuje také nebývale silné přátelství. Pojďme si připomenout několik ikonických looků z dílny vlivného dua.

    Šperkovnice jako výstava maximalistických objektů. Úpadek tichého luxusu potvrzuje Simone Rocha i Jil Sander

    Pokud řešíte otázku šperků na léto, máme pro vás odpověď. Světoví designéři se shodli na letní absenci tichého luxusu. Nejen v oblasti ready-to-wear, ale i v přihrádce se šperky. Maximalismus se nás bude držet několik sezón, nemusíte se tedy obávat přemrštěných investic. V kurzu jsou navíc alternativní materiály, jaké předvedla například Simone Rocha.