Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Nekonečný pramen roztomilosti a hravosti? To jsou pastelové barvy. Od mátově zelené, přes pudrové odstíny až k azurovým tónům. Touto cestou se vydaly módní domy Céline, Miu Miu i Burberry. Představujeme vám krásky, které jsou vhodné nejen k letním lookům, některé z nich vynesete celoročně.

    Inspirativní dávku na svém instagramovém profilu předvedla i módní influencerka Leonie Hanne. Kromě jiných trendových materiálů v její šatně dominují primárně pastelové odstíny. O oblibě tedy není pochyb.

    Nejnovější „Cool Girl“ nezbytnost v podání Céline Triomphe Bag

    TikTokový hit i influencerská oblíbenkyně. Taška, která kromě trendy pastelových barev nabízí i praktickou stránku. Zdá se malá, ale opak je pravdou. Velká přihrádka pojme všechny vaše nezbytnosti. Od klíčů po lip balm. Logo, známé od roku 1972, ji přivádí k maximální dokonalosti. Od roku 2018, kdy ji kreativní ředitel Hedi Slimane uvedl na trh, vydala značka Celine celou škálu odnoží, například řadu Ava nebo Cuir. Jednoduché prošívání a zlatý hardware z ní dělají kousek, který by v jakékoliv barvě neměl chybět v žádném šatníku. Kabelky z řad Triomphe vynáší i Hailey Bieber nebo Bella Hadid.

    Foto: Céline

    Miu Miu spojuje několik trendů

    O Wander bag od značky Miu Miu jste jistě slyšeli. Oblíbená struktura s propojením dokonalých barev působí neodolatelně. A co z této krásky tvoří takovou favoritku? Rozhodně základní klíčový prvek celého domu: Matelessé. Kožený strukturovaný materiál. Navíc ji nově najdete i v letní verzi – crochet materiálu. Z háčkovaného designu číší letní posedlost. Opět máte na výběr z několika velikostí.

    Foto: Miu Miu

    Nebesky modrá Chanelka

    Vzhůru do výšin! Chanel má momentálně v buticích modrou oblohu. Malou bohyni doplňuje zdobný prvek z dřeva Wenge. Jde o velmi kvalitní materiál z vzácných dřevin, jenž používá málokdo. Třešničkou na dortu je zlatý hardware a minimalistická loga. Pořídit ji lze i v černé, ale na sluncem zalité dny doporučujeme tuto.

    Foto: Chanel

    Přejete si stylovou Tote Bag?

    Pokud ano, volbou číslo jedna je britské Burberry. Mini Freya Tote můžete kombinovat bez omezení. Takto jemný tón si sedne s většinou outfitů. K dispozici jsou samozřejmě tři velikosti Mini, Small a Medium. Opět ji lze nosit volně v ruce i jako crossbody. Logo na přední kapsičce vzdává hold prestižnímu sídlu značky – Horseferry Road. Základním materiálem je canvas a lemující prvky jsou kožené. Tvar se stal tak oblíbeným, že se jím inspirovali i běžné módní řetězce.

    Foto: Burberry

    Žlutá nikdy nebyla více sexy

    Kabelka Alma BB od značky Louis Vuitton je dostupná hned v několika barvách. Samozřejmě ve všech pastelových odstínech. Nás ale zaujala právě žlutá. Jemný tón ji totiž dodává ženskost a půvab. Kůže Epi je ozvláštněná charakteristicky strukturovaným povrchem. Díky nastavitelnému popruhu nabízí nespočet možností nošení. Jde o velmi nadčasovou investici, první a původní model spatřil světlo světa již v roce 1934.

    Foto: Louis Vuitton

    Zdroj: Céline, Miu Miu, Chanel, Burberry, Louis Vuitton, TikTok, Instagram

    Foto:Miu Miu

    Oslnivá symbióza jemnosti a vkusu. Nalaďte se na vlnu elegantních kabelek v pastelových barvách

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.