Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Slunečné jarní dny si žádají nové pánské tenisky. Neznamená to ovšem, že nutně zatíží váš rozpočet. Existují totiž trendy sneakers, disponující stejným efektem, jako když obujete designérské boty za desetitisíce korun. Do městské módy nově spadají tenisky Salomon a setrvávají v ní modely Adidas Samba nebo Campus. Nad věcí zůstanete i se značkou Axel Arigato.

    Svět pánských tenisek je stejně rozmanitý jako proměnlivé dubnové počasí. S následujícími modely ovšem zůstanete styloví ještě za pět let. Při výběru obuvi je totiž klíčovým faktorem nadčasovost. Letošní trendy tenisky pak spojují dva zdánlivě protichůdné prvky, které však vytvářejí harmonii. Prvním z nich je retro vliv, zatímco druhým je futurismus.

    Ulice zaplňují tenisky Salomon. Ze sportovní obuvi se stává nový trend

    Většina lidí si se značkou Salomon automaticky spojí obuv pro horské výstupy nebo běžecké tréninky. Její tenisky jsou tak často považovány za klasickou volbu našich tatínků. Kdo by tedy předpověděl, že se právě z nich stanou takoví „trendsetteři“? Takzvané Salomonky totiž nezanechávají obtisk pouze na štěrkových cestách, ale i na generaci Z. 

    Čím dál častěji se tak s nimi setkáváme v ulicích měst, kde sehrávají roli v typických pouličních outfitech. Stylizují se naprosto stejně jako jiné tenisky. Jsou to jedny z mála bot, které udržují nohu „zdravou“ a jsou navíc velmi pohodlné.

    Adidas Samba a Campus stále zůstávají na prvních příčkách. Zaměřte se na originální barvy i spolupráce

    Jak Adidas Samba, tak Campus jsou nesmírně oblíbené modely tenisek, a to napříč všemi generacemi. Není divu, jsou totiž mimořádně slušivé a padnou jako ulité téměř každému. Potkáte v nich děti, vysokoškoláky i starší generace. Pokud zůstanou nadále populární, je tak více než možné, že předčí i popularitu modelu Stan Smith.

    Zdroj: Adidas

    Jak se v nich ale odlišit od ostatních? Poohlédněte se po netypických barevných propojeních nebo originálních spolupracích. Skvěle vypadají například Adidas Samba v leopardím potisku. Virální hit ale budete muset řádně pohledat, jen tak je totiž neseženete. Hravou volbou je pak fúze se značkou Comme des Garçons.

    Vyznavačům minimalismu doporučujeme nákup u Axel Arigato. Kvalitní tenisky vynesete na „streetový“ i elegantní způsob

    Značka Axel Arigato spojuje skandinávský design, moderní nadhled a retro styl. Švédský velikán se sice řídí nejnovějšími trendy, vždy ale u svých modelů zachová čistotu a fresh vzhled. A to nejen u bot, ale i u dalších oděvních prvků. Proto se při nákupu nových tenisek rovnou poohlédněte také po oblečení.

    Zdroj: Axel Arigato

    Nejoblíbenějšími modely jsou především ONYX a AREA. Jejich barevné možnosti jsou pak skoro nekonečné. Všechny boty ovšem i přes nejrůznější barevné kreace zůstávají minimalistické. Oba modely zkombinujete takřka se vším, jak s baggy džínami a mikinou, tak s oblekem do práce.

    Podpořte českou módní scénu. Brand JanSociété se propojil s renomovanou značkou PRESTIGE

    Další velmi variabilní teniskovou alternativou jsou boty JanSocété X PRESTIGE. Společně vytváří nadčasové tenisky, a to opět v několika perfektních barevných variantách.

    Zdroj: JanSociété

    Tenisky jsou vyrobeny z pravé kůže. Každý pár je navíc vyhotoven ručně. Musíte vzít ovšem v potaz delší dobu doručení, výroba totiž trvá až šest týdnů. Zmíněný model pak dokonce získal nejprestižnější české ocenění Czech Grand Design 2019.

    Zdroje: Instagram

    Hodně legrace za málo peněz. Parádní pánské tenisky nemusí stát desetitisíce korun

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.