Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Fanoušci známých beauty značek po nich čím dál častěji vyžadují mnohem více než jen své milované produkty. Oblíbili si totiž také jejich merch, tedy jakékoli další kousky nesoucí logo dané firmy. Jednat se může o tašku, ponožky, lahev na vodu, kabelku, ale i obal na telefon. Společnosti jako Rhode, Glossier nebo Milk tak tohoto trendu s radostí využívají.

    Merch beauty společností není žádnou novinkou. V poslední době se ovšem stal hitem, bez kterého se jejich zákazníci zkrátka neobejdou. Od svých oblíbených značek tak už dávno nevyžadují pouze oblíbené skin care nebo make-up produkty, ale také řadu dalších kousků. Jednat se pak může téměř o cokoli, co nese logo dané firmy. Největší úspěch slaví v současnosti například Glossier.

    Už v roce 2019 totiž vydal mikiny v šedé a růžové barvě s jednoduchým nápisem svého jména. Kousek původně zamýšlený pouze pro interní potřeby se ovšem postupně rozrostl do kolekce zvané GlossiWear. V současnosti do něj spadají ponožky, sportovní taška, kšiltovka, lahev na vodu, tote bag nebo klíčenka. Mezi speciální produkty patřilo v jednu chvíli i vykrajovátko na cookies nebo šátek do vlasů.

    Zdroj: Glossier

    Podobný merch je pak pro beauty společnosti tou nejlepší reklamou, kterou si mohou přát. Funguje totiž jako přenosný billboard. Značky navíc posílí věrnost svých zákazníků a učiní své logo lépe rozpoznatelným. Často navíc produkují produkty, které nejsou příliš logisticky, ani cenově náročné. Snadno se také dají zaslat různým, po produktech prahnoucím, influencerům.

    Beauty značky se nebojí ani spoluprací. Propojují se s ikonami jako Proenza Schouler nebo Reebok

    Mezi další v současnosti populární beauty merch patří také obal na telefon společnosti Rhode. Vlastní ji totiž slavná modelka a královna Instagramu Hailey Bieber. Poté, co značka obal poprvé zveřejnila koncem letošního února se vyprodal v prvních 25 minutách. Podle dat firmy Spate pak zhlédnutí videí na TikToku společnosti Rhode vzrostla oproti předchozímu měsíci o 112 procent.

    Zdroj: Rhode

    Tím ale merch oblíbených kosmetických společností nekončí. Jejich popularity využila také make-up značka Merit. Nedávno totiž představila speciální spolupráci s Proenza Schouler. Její fanoušci si tak mohli zakoupit jedinečnou tašku. Zástupci Milk Makeup zase vyjednali propojení s Reebok a uvedli limitovanou edici tenisek. Merch ale využívají i firmy jako Drunk Elephant, Ouai, Glow Recipe nebo Youth to the People.

    Zdroje: WWD, Gemnote, Instagram

    Beauty značky pronikají do světa módy i lifestylu. Jejich merch roste na oblíbenosti

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.