Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Skvělý způsob, jak se na dovolené stoprocentně zregenerovat, představují daleké jógové pobyty. Nejen, že si na nich užijete všudypřítomnou dech beroucí přírodu. Získáte také možnost protáhnout své tělo pod dohledem profesionálů. Odměnou vám bude špičková kuchyně i luxusní spa. Domů tak odjedete jako znovu zrození.

    Získejte nedocenitelné propojení s přírodou. Najdete ho v Como Shambala Estate na Bali

    Nedaleko okouzlujícího města Ubud na ostrově Bali leží jeden z nejvyhlášenějších resortů světa jógy. Ubytování Como Shambala Estate totiž nabízí dokonalé propojení s přírodou. Harmonii svým návštěvníkům pomáhá nalézt už od roku 1998. Od té doby se mu povedlo vybudovat dech beroucí pohádkový komplex.

    Zdroj: Como Shambala Estate

    Kromě cenných lekcí jógy a meditace nabízí také indonéské a ájurvédské masáže. Složit hlavu můžete v jedné z pěti vil, ze kterých spatříte nedaleká okouzlující rýžová pole. K regeneraci vám napomůže také posvátný rituál, dlouhé procházky po okolí nebo lokální zázvorový čaj s tamním medem.

    Odpočiňte si v bývalém maharádžově paláci. Na jedinečný zážitek láká hotel Ananda v Himálajích

    Opravdu originální výlet pak zažijete při cestě do resortu Ananda, nacházejícího se na úpatí Himálají. Tím ovšem jeho jedinečnost nekončí. Exkluzivní je mimo jiné také proto, že své hosty ubytuje v bývalém maharádžově paláci. Cítit se tak budete opravdu speciálně. Uvnitř skvostné budovy vás navíc čekají ještě další milá překvapení.

    Zdroj: Ananda Spa

    Tamní jógoví učitelé vám totiž sestaví plán dle vašich individuálních potřeb. Regeneraci pak zaručí jedna z tradičních technik, jako je Asana nebo Pranayama. Zaměřují se totiž především na uvolnění napětí, které si s sebou do resortu jistě přivezete. Na míru vám bude „ušitý“ také jídelníček, a to podle vašeho ájurvédského typu těla.

    Relax i nezapomenutelný work out nabízí resort Samahita. Jedná se o jednu z nejlepších destinací v Asii

    Přemýšlíte o dovolené v Thajsku, ale nejste si jistí, která zákoutí asijského ráje objevit? Zamiřte například do resortu Samahita, který své dveře otevřel už v roce 2003. Od té doby si vybudoval pověst jednoho z nejlepších jóga pobytových hotelů v Asii. Může za to nejen jeho fascinující lokace, jen pár metrů od pohádkové pláže, ale také velice kvalitní program.

    Zdroj: Samahita Retreat

    Skvěle totiž sedne jak pokročilým jóga milovníkům, tak úplným začátečníkům, kteří se do světa jógy teprve pomalu noří. Nabízí totiž pět hodin denní praxe, která může, ale nemusí, zahrnovat i opravdu náročný work out. Přihlásit se tak lze na spin classes, dynamickou vinyasa lekci nebo vysoce intenzivního posilování středu těla.

    Tradiční jóga praxi ukrývá resort Shreyas. Chronické napětí uvolní speciální masáže i ručně nasbírané bylinky

    Opravdu klidnou variantu jógového pobytu naleznete v indickém resortu Shreyas nedaleko města Bangalore. Každé ráno v něm přivítáte poklidnou asanou a následující meditací. Hluboko do sebe se můžete ponořit také díky speciálním uzdravujícím nebo trataka meditacím. Svaly vám zaručeně uvolní i jóga nidra.

    Zdroj: Shreyas Yoga Retreat

    Tím ovšem ultimátní relaxační zážitek nekončí. K dispozici vám budou také ozdravné peelingy nebo masáže, při kterých tamní profesionálové využívají ručně natrhané lokální bylinky. Tamní gastronomie vám zase umožní obdařit se čerstvým ovocem a indickými specialitami, jako je klasické curry nebo chléb roti.

    Zdroje: Condé Nast Traveller, Health and Fitness Travel

    Prožijte na dovolené dokonalou očistu. Relax i příval energie nabízí luxusní jógové pobyty

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.