Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    V letošním roce se na vrchol své slávy dostává Tika, nová psí „it girl“. Pokud jste ji prozatím na svých sociálních sítích nespatřili, jde o roztomilou chrtí holčičku, která se v posledních měsících těší obrovské popularitě. Jde tedy o největší světovou psí celebritu a módní ikonu. Díky svým avantgardním modelům předčila i nejbohatší kočičku Choupette Lagerfeld. Je mezi nimi rozdíl o asi milion sledujících.

    Fenka Tika letos oslavila deváté narozeniny, rozhodně už tedy nejde o štěňátko. V přepočtu na lidský věk má totiž 55 let. Pokud tedy stále čekáte na svou životní příležitost v jakémkoliv odvětví, může vás tento úctyhodný věk uklidnit. Máte ještě čas.

    O psí kariéru se postaral kanadský pár Thomas a Louis. Potřebovali parťáka do malého bytu

    Jak už bývá zvykem, než si mladý pár pořídí miminko, nejdříve „vyzkouší“ pejska. Thomas a Louis ve svých začátcích potřebovali stylového parťáka a jejich srdce okouzlilo plemeno italských chrtů.

    Už v uplynulých dekádách se chrti stali jedním z nejpopulárnějších plemen, pro které se vymýšlí různé oblečky, vodítka i doplňky. Nikdo však nevěděl, kam až se úctihodné plemeno dostane. Minimálně ne na červené koberce.

    Jak vidno, páru pejsek prospěl tak, že si pořídil i druhého. Na řadu pak přišly i děti, starší chlapeček a mladší holčička. Rodina se tedy rozrostla a čítá šest členů. Následující fotka pochází z pátého výročí svatby tatínků.

    Přehlídky světových designérů i červené koberce. Místa, kde se s Tikou setkáte nejčastěji

    Kromě typického rodinného života se Tika nejvíce pohybuje v záři reflektorů. A není divu, protože kousky, které obléká, jsou nezapomenutelné. Psí holčička totiž spolupracuje hned s několika návrháři najednou, ti se o ni doslova perou.

    Zdroj: GRIG Paris

    Společně s Tikou, jako by se rozrostl i psí oděvní průmysl. Renomované i nejnovější značky psích oblečků jásají, nikdy totiž nečekali, že budou moct spolupracovat s módní ikonou takových rozměrů.

    Na svém kontě má Tika spolupráci například s naším oblíbeným brandem GRIG Paris. Pořídíte tu klidně celý šatník i pro vašeho mazlíčka. Jak můžete vidět na fotografii, slušet budou psí outfity i ostatním pejskům.

    Zdroj: Amazon

    Pokud má pak Tika jednu věc v oblibě, tak jsou to barvy. Vyžívá se v kontrastu sytých i neonových odstínů. Její šatník je tak různorodý, že si jen těžko vyberete oblíbený look. Všechny jsou totiž maximálně originální. Konfekční a řadové oděvy u Tiky nečekejte.

    Tika nedávno vydala i svou první knihu. S názvem Tika the Iggy: Lessons in Life, Love, and Fashion. Tika se zde stává tím nejlepším životním průvodcem. Rozebírá zde luxus, cestování, vztahy, a nakonec i módu.

    @tikatheiggy With over 350 items in my closet, this trend was made for me! I think purple is my colour. Or maybe green?? Should I do a part 2 with the missing colours? 💛🧡🩷🤍🩶 #tikatheiggy #nyfw #dogfashion #dogclothes ♬ Le Monde – From Talk to Me – Richard Carter

    Chrtí holčička ale není pouze zahleděná sama do sebe, lhostejné jí nejsou ani životy druhých. Snaží se být aktivistkou, prosazuje totiž lidská i psí práva. V neposlední řadě si samozřejmě můžete pořídit i její merch nebo kalendář.

    Zdroje: Tika the Iggy, Instagram, TikTok

    Nová módní ikona světa mazlíčků. Tika The Iggy si užívá týdny módy i rozhovory

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.