Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Na ostrově obklopeném tyrkysovým mořem, kde každý den pálí slunce, nutně potřebujete jeden kus oblečení. Ať už plavete, surfujete, opalujete se nebo popíjíte koktejly u bazénu, dokonale padnoucí plavky jsou naprostý základ. Inspirujte se lokálními značkami z Bali.

    Na jakémkoli ostrově, například na Bali, jsou plavky vaším nejlepším přítelem. Představují totiž oděv, který vás může provázet celý den, od oblíbeného plážového klubu až k bazénu ve vile a zase zpátky. Kde jinde tedy nové bikiny pořídit než právě na tomhle dokonalém ostrově?

    Bali je jakožto typická tropická ostrovní destinace plná butiků a značkových obchodů s plavkami nebo surfařskými potřebami. Najdete v nich vše, od elegantních jednodílných kusů až po hravé dvojdílné variace. Abychom vám usnadnili najít ty pravé, vybrali jsme pro vás nejlepší značky, které se zrodily přímo na ostrově.

    Thaikila

    První značku Thaikila si zamilujete především proto, že je o rozmanitosti, kreativitě a ruční výrobě. V současnosti má v nabídce limitovanou edici, tedy plavky ručně malované pravým zlatem. Brand má ale i své bestsellery, které se honosí svým jasným rukopisem. Pokud si ale nevyberete z nich, určitě se zhlédněte v některé z dalších kolekcí.

    Plavky Thaikila nejsou jen originální a propracované do detailů, ale rovněž udržitelné. Navíc představují rafinovaný ženský půvab s náznakem hravosti. Společnost je původem z Paříže, ale svůj domov našla nakonec právě na Bali. Na ostrově proto i všechny kousky vyrábí pod jednou střechou.

    Tigra The Label

    Tigra the Label je značka, která vyznává zásady slow fashion. Založily ji dvě modelky, které moc dobře ví, jak by měly padnoucí plavky vypadat. Všechny bikiny a jednodílné modely navrhují tak, aby zdůraznily tvář i pleť. Každý kus je navíc vyroben s ohledem na kvalitu a udržitelnost.

    Zdroj: Tigra the Label

    Základem výroby této společnosti je použití recyklovaných a upcyklovaných materiálů. Jedná se tedy o nadčasové a postavě lichotivé plavky, v nichž se mísí zemité a neutrální tóny různých střihů tak, aby vyhovovaly všem postavám přijíždějících cestovatelů.

    Cantik Swimwear

    Název další značky se vyslovuje ”chan-tick”, což je indonéský výraz pro ”krásný”. Cantik Swimwear se stala jednou z prvních ostrovních společností, která překonala hranice. Představila totiž své odvážné siluety a drzé střihy nejen na plážích Bali či nedaleké Austrálie, ale i celému světu. Pozornost věnujte hlavně jejich variabilním kusům, které si můžete přizpůsobit podle nálady.

    Zdroj: Cantik Swimwear

    Palm Swimwear

    Plavky navržené v Austrálii, ale vyrobené na Bali. Úžasně ztělesňují podstatu sluncem zalitého pobřeží, života na pláži a je v nich cosi… vintage. Palm Swimwear vytváří jedinečné a luxusní plavky, a to s nadčasovým vzhledem. Základem jsou jednoduché a minimalistické střihy, doplněné nápadnými vzory.

    Zdroj: Palm Swimwear

    Představte si moderní interpretaci klasických plavek s krásnými, jednoduše lemovanými kousky, které v sobě skrývají jemnost a eleganci. Všechny kusy jsou navíc z econylu, tedy speciálního udržitelného materiálu, který přeměňuje odpad na nový krásný i užitečný kousek.

    Sommer Swim

    Hledáte-li něco minimalistického, ale zároveň odvážného a smyslného, co má špičkový design, volte Sommer Swim. Na první pohled nejsou plavky této značky extra jiné, za chvíli vám ale dojde, jak jsou jedinečné.

    Není divu, že se společnost stala kultovní mezi mezinárodní smetánkou. Je totiž určená ženám nové éry. Každý luxusní kousek je vyroben z vysoce kvalitních materiálů přímo na Bali a veškeré kolekce jsou připravené na nejnovější sezonu.

    Zdroj: Sommer Swim

    Zdroje: Honey Combers

    Foto:Pexels

    Zrozené z břehů Bali: Plavky reflektující duši ostrova a píšící novou kapitolu udržitelnosti

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.