Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Nastává čas vánočních (seznamů) přání a v redakci jsme se rozhodli odhodit profesionální masky a nahlédnout pod stromeček plný osobních tužeb. Samozřejmě, že i my, kteří se snažíme přinést vášnivé články o módě nebo designu, máme své malé slabosti. Doufáme tedy, že náš redakční vánoční wishlist je stejně inspirativní a rozmanitý jako náš obsah.

    Kateřina a Bottega Veneta

    Naší editorce Kateřině neunikne žádný trend. Ačkoliv je doma ve světě slov a vysokých škol, její srdce bije pro vysokou módu. Obroučky Bottega Veneta jsou tedy na jejím wishlistu úplně nahoře. Učení je pro ni očividně stejně důležité jako styl. Nebo jen potřebuje něco, co udrží vlasy z obličeje při procházení nekonečných zdrojů informací.

    Foto: Bottega Veneta

    Marek a Balenciaga

    Noční vlk a věčný hledač módních trendů si do svého seznamu přidal teplou bundu od Balenciaga. Jak říká: „Život je party a já jsem vždycky pozván.“ A protože ty nejlepší party se často konají venku, chce být připraven, stylově i termicky.

    Foto: Balenciaga

    Ema a Jacquemus

    Naše estetická královna Ema nemůže žít bez designových kousků. Tento rok je její zrak upřen na šálu Jacquemus. Ve světě, kde je každý outfit důležitý a každý Instagramový post hodnocen všemi sledujícími, Ema ví, že šála je ten správný doplněk k jejímu osobnímu brandu.

    Foto: Jacquemus

    Denisa a Pangaia

    Hlavní strážkyně pohodlí sní o teplákové soupravě od Pangaia. Proč? Protože co může být lepší než psát články v objetí udržitelného a současně stylového pohodlí. Myslíme si, že Denisa doufá, že pokud ji pod stromečkem najde, bude mít konečně důvod vyměnit pyžamo za něco… No, řekněme stejně pohodlného, ale o něco víc trendy.

    Foto: Pangaia

    Tereza a Louis Vuitton

    Tereza, známá svou touhou po nových vůních, přidala na svůj seznam nejnovější parfém Louis Vuitton – Myriad. Možná to je její způsob, jak přinést trochu více luxusu do redakčního shonu a dát každému kolem sebe najevo, že má nejen skvělý vkus, ale i nos.

    Foto: Louis Vuitton

    Kristýna a Bang a Olufsen

    Kristýna, naše cestovatelka s notebookem vždy připraveným na psaní, se těší na cestu na Bali. Jediné, co jí chybí k dokonalosti jsou sluchátka Bang & Olufsen. Možná aby zablokovala křik dětí z vedlejších sedadel nebo jen aby si poslechla své oblíbené podcasty s křišťálově čistým zvukem.

    Foto: Bang a Olufsen

    Renata a Yves Saint Laurent

    A nakonec naše šéfredaktorka, žena, která drží všechna tato vlákna pohromadě, si přeje hlavně klid. Ovšem o nic menší radost jí udělají i ikonické lodičky Yves Saint Laurent. Protože když vedete partu kreativních duší, musíte to dělat s grácií. A co by vám mohlo dodat více elegance než tyto dokonalé krásky?

    Foto: Yves Saint Laurent

    Protože věříme v zázraky, myslíme si, že naše neskromná přání budou vyslyšena. A pokud jste díky nám objevili dokonalý nápad na vánoční dárek, pamatujte, že sdílená radost je dvojnásobná radost.

    Vánoční wishlist redakce: Ježíškovi napíšeme o obroučky Bottega Veneta i podpatky YSL

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.