Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Návrhářka Donatella Versace je známá tím, že své návrhy ráda ukazuje na slavných osobnostech. Ne všechny ovšem pozve i do samotného kreativního procesu. Výjimku tentokrát udělala pro popovou hvězdu Dua Lipa. Společně totiž navrhly novou letní kolekci.

    Společné dílo představí Donatella Versace a zpěvačka Dua Lipa na místě zcela perfektním pro podobně hvězdnou spolupráci. Svou letní kolekci „La Vacanza“ totiž hodlají odhalit v Cannes v době, kdy se ve francouzském městě bude konat slavný filmový festival. Přehlídka naplánovaná na 23. květen ale nespadá pod jeho oficiální program. Jednotlivé kousky si pak budou moct milovníci módy zakoupit okamžitě. Jedná se totiž o speciální „see now, buy now“ řadu.

    Slavná popová zpěvačka Dua Lipa má dlouhodobý vztah nejen k slavné italské značce, ale také její návrhářce, Donatelle Versace. „Za uplynulé roky jsme si vytvořily velmi silné pouto. Jsem velice vděčná za všechnu podporu, kterou mi společně se svým týmem poskytla na začátku mé kariéry,“ popsala Lipa. V minulosti se totiž objevila také na několika přehlídkách módní společnosti. Otevírala například show na Milánském týdnu mody v roce 2021.

    Ve stejném roce se také ukázala v tehdejší hlavní kampani značky a Versace oblékla na ten rok konané ocenění Grammy. Považovat se proto dá za jednu z múz slavné návrhářky. Detaily ohledně podoby letní kolekce zatím známé nejsou. Lipa ovšem prozradila, že při jejím navrhování „popustila uzdu své letní inspirace“. K zakoupení pak budou návrhy okamžitě po ukončení přehlídky nejen na webových stránkách módní společnosti, ale i v jejích buticích.

    Dua je silná a svobodná. Miluji naši dynamiku, prohlásila Donatella

    Vizi známé popové zpěvačky pak ocenila také Donatella Versace. „Je silná, nebojácná a svobodná. Její kreativita je výjimečná,“ popsala. Dodala rovněž, že jí podobné návrhářské spolupráce vždy dodávaly inspiraci. „Práce s Dua Lipa na nejnovější kolekci byla velice vzrušující. Miluji naši dynamiku,“ vysvětlila dále. Naposledy se na kreativním procesu podílela také s další známou osobností, herečkou Anne Hathaway. Stala se totiž hlavní tváří nové kampaně Versace Icons.

    Ukázala se především v černém topu nebo mini šatech ozdobených zlatými sponami připomínajícími medúzu. „Versace má dlouhou historii spolupráce s těmi největšími celebritami světa. Podle mě totiž hvězdy činí šaty tím pravým. Ale vnímám to i naopak. Teprve se správnými šaty se mohou cítit jako celebrity,“ okomentovala svou vizi ohledně známých osobností Donatella. Doplnila, že se díky návrhům Versace mohou cítit „sebevědomé, okouzlující a vážené“.

    Zdroj: WWD, Grazia Magazine, Euronews, Instagram, YouTube

    Foto:Reuters

    Versace oslní novou hvězdnou spoluprací. Donatella vytvořila letní kolekci s Dua Lipa

    TikTok našel další lásku. Propaguje produkty, které nejsou sexy

    Uživatelé TikToku začínají toužit po jeho realističtější podobě. Také proto podporují trendy, které se nesnaží skrývat za estetikou a přitažlivostí, ale podávají věci takové, jaké jsou. Není tedy divu, že si nyní zamilovali beauty videa s "unsexy" produkty.

    Přátelství existují i v módě a Hollywoodu. Zendaya a Law Roach společně válcují červené koberce

    Jestli někdo zná recept na vytvoření virálního popkulturního momentu, pak je to herečka Zendaya a její stylista Law Roach. Kromě jejich společné tvůrčí vize, kterou úspěšně proměňují v kouzelné a velkolepé módní momenty, je však spojuje také nebývale silné přátelství. Pojďme si připomenout několik ikonických looků z dílny vlivného dua.

    Šperkovnice jako výstava maximalistických objektů. Úpadek tichého luxusu potvrzuje Simone Rocha i Jil Sander

    Pokud řešíte otázku šperků na léto, máme pro vás odpověď. Světoví designéři se shodli na letní absenci tichého luxusu. Nejen v oblasti ready-to-wear, ale i v přihrádce se šperky. Maximalismus se nás bude držet několik sezón, nemusíte se tedy obávat přemrštěných investic. V kurzu jsou navíc alternativní materiály, jaké předvedla například Simone Rocha.

    Luxusní hotel Lowell vítá jaro čajovým dýchánkem. Na pomoc si přizval módní dům Dior

    Značka Dior je známá nejen svými dech beroucími návrhy, ale také jedinečnými sety špičkového nádobí. Ve svých jarních čajových dýcháncích je nyní hodlá využít luxusní newyorský hotel Lowell. Zaměří se na kolekci Lily of the Valley, odkazující na oblíbenou květinu Christiana Dior.