Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Spooky season se chýlí ke konci, což znamená jediné – Vánoce klepou na dveře. Abyste se vyhnuli všudypřítomnému stresu a nenechali se pohltit vánočním shonem a davem nakupujících, je nejvyšší čas začít s přípravou. Dnes se zaměříme na skvostné dárky pro naše čtyřnohé přátele, protože právě oni si zaslouží tu největší pozornost. Vzpomeňte si jako první na ty, kteří vás provázeli celým rokem s minimem neplech a maximem lásky – a právě pro ně začneme s výběrem ideálních dárků. Nakonec vám poradíme i se štědrovečerní večeří.

    Dopřejte svému mazlíčkovi stejný luxus jako sobě. Snad nejroztomilejší styling mu můžete dopřát, pokud se spolu sladíte. Oblékáte-li například nejčastěji italskou Pradu, máte výběr jasný. Nejlépe svůj look doplníte s Prada vodítkem či bundičkou. Kromě draze vyhlížejícího celkového looku totiž vypadáte nadmíru stylově a každý si vás povšimne.

    Prada Pets

    Psí elegance definovaná nylonem a krystaly tvoří páteř Prada pets kolekce pro domácí mazlíčky. Luxusně vyhlížející vzhled nabízí zejména nylonová bundička s vkusným logem umístěným na zadní straně, kterou můžete pořídit ve třech různých velikostech. Před nákupem si pečlivě prohlédněte velikostní tabulku, protože tyto bundičky jsou navrženy s ohledem na menší plemena psů. Dalším stylovým kouskem je obojek zdobený krystaly, který září sváteční atmosférou a doporučujeme ho například k štědrovečerní večeři. Součástí kolekce jsou samozřejmě zlaté i stříbrné verze obojků a vodítek.

    Foto: Prada

    Trendy červenou obstará Christian Loboutin

    Christian Loboutin má červenou zakořeněnou ve svých ikonických modelech i DNA brandu, ale kdy jindy tyto výrazné kousky pořídit, než tuto sezónu, kdy červená drží přední příčky nejvíce trendy barvy. K dispozici je několik variant obojků i vodítek. Od jednodušších designů až po ty výrazné se zlatými ozdobnými prvky.

    Foto: Christian Loboutin

    Bundičky Miu Miu v ikonickém materiálu Matelassé

    V letošní sezóně se stal materiál, který získal srdce všech módních nadšenců, téměř nevyhnutelným trendem – a tím je Matelassé. Charakteristický a nařasený vzor, který je synonymem pro značku Miu Miu, teď konečně dostupný i pro naše mazlíčky, a to v půvabném odstínu baby pink. Perfektně bundičku doplníte i decentní černou taškou ve které své nejlepší přátele můžete přenášet.

    Foto: Miu Miu

    Hermés zajišťuje pohodlí a komfort

    Hledáte pro svého mazlíčka luxusní nocleh? Hermés má ve své aktuální kolekci dřevěnou rustikální postýlku, kterou si váš mazlíček jistě oblíbí. Luxury bedding je v poslední době velice žhavé téma, proto nedovolte, aby o něj byl váš mazlíček ochuzen. K dispozici je i cestovní dečka, kterou jednoduše sbalíte kamkoliv potřebujete.

    Foto: Hermés

    Kočičí parťáci budou unešení ze značky MiaCara

    MiaCara, značka s německými kořeny, vybudovala svou reputaci ve světě domácích mazlíčků jako průkopník luxusního designu. Jejich široká škála produktů, od vysoce kvalitních postelí až po stylové hračky a oblečení pro pejsky i kočičky, spojuje elegantní estetiku s maximálním pohodlím. MiaCara si získala srdce majitelů mazlíčků díky inovativnímu designu a kvalitě materiálů, což tuto značku staví na špičku v oblasti nadčasového a vkusného vybavení pro domácí mazlíčky.

    Foto: MiaCara

    #dogfood

    Nezapomeňte, že základem spokojeného mazlíčka je správná strava. Každý majitel pejska či kočičky by měl alespoň jednou za týden svému mazlíčkovi dopřát kvalitní porci jídla. Pod tagem #dogfood nebo #catfood naleznete na sociálních sítích nespočet receptů, na kterých si vaši čtyřnozí přátelé velice polahodí. Samozřejmě tuto variantu doporučujeme nejdříve s vaším veterinářem, který ví, co je pro vaše zvířátko to nejlepší. K dispozici jsou i testy, které vám upřesní, jaké minerály, vitamíny či sacharidy mazlíčkovi chybí.

    @reignstormpit Cooking For My Pitbull 🥩🫑🍚🥕💙 #foryou #foryoupage #dogsoftiktok #cooking #tiktokcooks #asmr #asmrsounds #aesthetic #satisfying #dogfood #viral ♬ Boy's a Liar Pt. 2 – PinkPantheress & Ice Spice

    Zdroj: TikTok

    Foto:Hermés

    Zasloužená odměna pro domácí mazlíčky. Nadělte jim pod stromeček zimní výbavu i trendy doplňky

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.