Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Jednou z největších novinek módního světa je zpráva o návratu značky Fiorucci do Itálie. Čeká ji proto zásadní rebranding. Milovníky módy osloví také nejnovější řada šperků Fendi nebo hravá kolekce Coach ve spolupráci s herečkou Kirsten Dunst. Podobně veselá je také řada H&M oslavující 100. výročí Disney. Novými kousky pak 30 let působení slaví i Viktor & Rolf.

    Itálie opět vítá luxusní značku Fiorucci. Vrací se domů

    Italská značka Fiorucci má nové vedení. Stal se jím ředitel Alessandro Pisani a kreativní ředitelka Francesca Murri. Společnost proto nyní čeká kompletní přeměna. Do italských rukou se vrátila poté, co ji před pár lety odkoupili Britští majitelé. „Projde kreativní rekonstrukcí založenou na jejím původu,“ vysvětlila firma. Svou první kolekci světu ukáže v září na týdnu módy v Miláně. Současnou majitelkou je švýcarská podnikatelka Dona Bertarelli.

    Delfina Delettrez Fendi zažívá premiéru. Odhalila první kompletní kolekci šperků

    Dcera kreativní ředitelky pro pánskou módu a doplňky značky Fendi Silvii Venturini Fendi se naplno pustila do tvorby luxusních šperků. Delfina Delettrez Fendi totiž už loni pro haute couture kolekci známé společnosti navrhla diamantovou sadu šperků. Teprve nyní ovšem vydala svoji první kompletní kolekci s názvem Triptych. Její součástí je asi 30 kousků vyhotovených v odstínech růžové, žluté a zářivě bílé. Inspiraci čerpala návrhářka v ženskosti i římské architektuře.

    Značka Viktor & Rolf oslavuje 30 let. Se Superga vytvořila speciální tenisky

    Na oslavu 30 let od svého založení se módní společnost Viktor & Rolf rozhodla svým zákazníkům vytvořit speciální dárek. Ve spolupráci se značkou Superga proto odhalila dvojici jedinečných tenisek. První pár inspirovaný modelem 2790 je vyrobený ve světle růžové barvě a zdobí ho saténová mašle. Ten druhý je zase vyhotovený podle modelu 2708. Pro změnu má temně černou barvu, ozvláštněný je však sadou ručně našitých květin. Tenisky tak propojují to nejlepší z obou značek.

    Při příležitosti 100. výročí Disney představilo H&M umělce GucciGhost

    Letos pak slaví také společnost Disney, dočkala se totiž svého 100. výročí. Od začátku roku tak módní firmy jako Tommy Hilfiger, Karl Lagerfeld nebo Givenchy vydaly kolekce inspirované jeho pohádkovým světem. Nyní se k nim přidala také společnost H&M. Společně s umělcem přezdívaným GucciGhost bude nabízet košile, mikiny, bundy i doplňky kombinující streetwear a typické postavičky světa Disney, jako je Mickey Mouse, Goofy nebo Donald Duck.

    Společnost Coach spolupracuje s herečkou Kirsten Dunst. Vydaly hravou kolekci plnou nášivek

    Nová kolekce značky Coach nabízí několik kousků ozvláštněných o neobvyklé nášivky. Firma se totiž rozhodla spolupracovat s projektem Observed by Us. Módní a umělecká iniciativa herečky Kirsten Dunst a její kamarádky a ilustrátorky Jessicy Herschko je oslovila svou hravostí. Její součástí jsou totiž barevné nášivky květin, hub, broučků nebo třeba i svíček. „Zveřejnila jsem práci Jessicy na svém Instagramu a Coach mě okamžitě oslovil,“ vysvětlila počátek projektu herečka.

    Zdroje: Fashion Network, WWD, W Magazine, Instagram, YouTube

    Módní novinky v kostce: Fiorucci se vrací do Itálie, Fendi oslnil novou řadou šperků a Coach spolupracuje s herečkou Kirsten Dunst

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.