Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Nástup kreativního ředitele Matthieu Blazy do Bottega Veneta se ukazuje jako skvěle promyšlený krok. Nyní představil ztělesněnou dokonalost v podobě kabelky Andiamo, která je navržena na léto 2023. Co nabízí? V první řadě kvalitu, ale také nadčasovost a prostor. K dostání je ve třech velikostech a sedmi barvách. Můžete očekávat, že se z ní pravděpodobně stane must-have kousek letních měsíců.

    Bottega Veneta oficiálně představila svůj nejnovější doplněk, kterým je kabelka Andiamo. Jedná se o strukturovanou a čistě lemovanou obdélníkovou tašku se zaoblenými rohy z exkluzivní měkké telecí kůže. Díky charakteristické výrobě „Intrecciato“, kterou tvoří řemeslníci v italském ateliéru, si zakládá především na kvalitě.

    Foto: Bottega Veneta

    Luxus a praktičnost při neustálém pohybu

    Pro samotnou dokonalost zpracování a materiálu nesmíme zapomínat na funkčnost. Značka se při výrobě zaměřila také na všestranné využití kabelky, jehož důkazem je její nadčasová silueta. Chystáte se s kamarády na výlet, pracovní schůzku nebo na rychlý nákup do města? Ve všech případech je Andiamo skvělou volbou. Praktičnost a každodennost se stává stejným luxusem jako formální příležitost. Kabelka proto vyplňuje mezeru mezi elegancí a funkčností. Inspirací pro tvorbu byl však pocit pohybu. Je navržena podle Blazyho návrhářské mantry, která zní: „Řemeslo v pohybu“. V překladu z italštiny Andiamo znamená „Pojďme!“, což je pokyn, který přesně vystihuje povahu nového nezbytného doplňku pro muže i ženy.

    Foto: Bottega Veneta

    Kabelku je možné nosit přes rameno nebo ji, pro její všestrannost, držet za horní ucho. Kovový háček má navíc jemné mosazné detaily, které jí dodávají zářivý efekt. V současné době je k dispozici v třech velikostech. Od té nejmenší přes střední až po velkou. Andiamo přichází v sedmi barevných provedeních: glacier (velmi světlá), fondant (tmavě hnědá), barolo (sytě bordó), travertine (béžově zelená), inkwell (tmavě modrá), ice cream (světle bledě žlutá)a white (bílá).

    Nová bag je celosvětově k dostání od 7. února na oficiálních stránkách Bottega Veneta a v kamenných buticích značky. Ceny se pohybují přibližně od 80 do 160 tisíc korun. Andiamo má všechny předpoklady k tomu, aby se stala jednou z top kabelek pro léto 2023. Zda tomu tak bude a stane se natolik iconic jako model Jodie, ukáží následující měsíce.

    Zdroj: Hypebae, Highsnobiety

    Bottega Veneta představila nadčasovou novinku. Stává se jí kabelka Andiamo

    Luxusní kabelka nemusí udělat díru do rozpočtu. Stačí se porozhlédnout po správných značkách

    Sbírání luxusních kabelek je oblíbeným koníčkem nejednoho módního nadšence, ale často se jedná o nákladnou zálibu, která si vyžaduje měsíce utahování opasků. Přepych však nemusí být vždy spojen s vysokou cenovkou, ze které se člověku zatočí hlava. Příkladem jsou kvalitní značky, jejichž specialitou jsou právě cenově dostupné kabelky bez kompromisů.

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?

    Přivítejte letos slunečné dny s předstihem. Ponořte se do světa samoopalování

    Čím dál vyšší teploty nám neúprosně připomínají, že léto se blíží. Spolu s nimi přichází i první přípravy na vytoužené dovolené. Mezi ně patří mimo jiné také pravidelná samoopalovací rutina. Zaručí totiž, že nebudete na pláži mezi ostatními příliš zářit. Pokud jste ji ještě nikdy nevyzkoušeli, pak nastává ten správný čas začít.

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.