Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Nekonečné tyrkysové odstíny oceánu a měkké bílé pláže jeho atolů zahrnují energii a ducha výtvorů Missoni. Italský módní dům Missoni barevně upravil plážový komplex v letovisku One&Only Reethi Rah. Celým komplexem vás bude provázet oslňující tropicky modrá, zelená a bílá barva neboli charakteristický proužek Missoni.

    Luxusní resorty One&Only jsou nejvyšší známkou dokonalosti a relaxace. Nacházejí se na těch nejkrásnějších místech světa a jejich osobitý styl odráží místní kulturu, pohostinnost a radost ze života. Není tedy nic stylovějšího, než když se jeden z komplexů spojil se stejně smýšlející značkou Missoni.

    One&Only Reethi Rah se nachází na atolu North Malé a je domovem 122 soukromých vil, z nichž 90 se nachází na pláži a 32 nad lagunou. Většina vil vlastní soukromý bazén, některé i soukromé venkovní kino. Dopřát si zde můžete například soukromého kuchaře nebo výjezdy na luxusní jachtě.

    Látky a vzory vylepšují vily a okolní krajinu bezprecedentním způsobem pro jedinečný zážitek ze životního stylu Missoni. Klub, který navrhl Alberto Caliri, kreativní ředitel domácí kolekce Missoni, je vybaven nábytkem na zakázku, který představuje rozpoznatelné motivy značky. Vše od lehátek a slunečníků až po stánek s nanuky nebo pult pro DJe bylo upraveno Missoni.

    Foto: Missoni

    Zajděte si na lekci jógy, kde vás nadchnou Missoni podložky, vyjeďte na kole s novými potisky nebo si zajděte na tenis v golfovém vozíku v barvách značky. Celý koncept je v dokonalém souladu s luxusní estetikou One&Only Reethi Rah.

    Foto: Missoni

    Zaručeně vás nadchne i pop–up obchod. Zájemcům slibuje kousky, které nikde jinde nekoupí a to včetně velmi žádaného plážového oblečení. Obchod bude ale otevřený pouze v tomto roce.

    Maledivské ostrovy a okouzlující One&Only Reethi Rah nosí nový a originální háv. Nebeská poloha se tak setkává s exkluzivní kreativitou.

    Zdroj: Robb Report, Missoni, Instagram, Twitter

    Missoni Resort Club přichází na Maledivy do One&Only

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.

    Módní novinky v kostce: Bella Hadid představila parfém, Pharrell Williams se spojil s Tiffany & Co. a Ralph Lauren uspořádal skromnou přehlídku

    Přelom dubna a května přinesl do světa krásy a módy významné debuty, ale také nostalgické okamžiky. Návrhář Pharrell Williams a Tiffany & Co. oslavují individualitu v nové kolekci Titan. Modelka Bella Hadid odhalila světu luxusní parfémy, které jsou pohlazením pro tělo i duši. Značka Ralph Lauren vsadila pro svou nejnovější přehlídku na jednoduchost v tom nejlepším slova smyslu.

    Snová symbolika střídá bujnou fantazii. Unikněte do snu nestárnoucího surrealismu

    Surrealismus představuje v módě útěk do vesmírně vzdálené dimenze, ve které se setkávají sny, fantazie a svět hlubokých myšlenek. Ovšem od začátku uměleckého směru jsme se značně posunuli. Pomyslná druhá vlna surrealismu vychází ze stejných faktorů, ale je prolnuta realistickým vyobrazením nejrůznějších vzorů. V módě se surrealismus stává synonymem pro populární Schiaparelli a nečekaně ovlivňuje i řadu dalších značek.

    Nákupní seznam na květen: Obdarujte maminky produkty od Belly Hadid nebo parfémem od Pigmentarium

    V kalendáři tentokrát přichází květen, lásky čas, a náš nákupní seznam se opět nebezpečně plní zajímavými novinkami ze světa krásy, módy a designu. Každou maminku potěší ke Dni matek luxusní parfém od české značky Pigmentarium. Poslední jarní měsíc však můžete oslavit například i novými barevnými variantami ikonických kabelek od Miu Miu.