Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Stále tápete, jak na svátky obléknout sebe i děti? Připravili jsme pro vás pár tipů, jak tento problém vyřešit i na poslední chvíli. Inspirací nám byly, jak jinak, než sociální sítě. Nakonec se můžete inspirovat i Karolínou Kurkovou, ta na svůj instagramový profil připnula velmi stylový #festiveoutfit, ve kterém se odráží všechny letošní trendy.

    Jak už jsme v několika článcích zmínili, tento rok se nese ve znamení lesku a třpytek. Je to snad jediný společný prvek přehlídkových mol. Našli jsme je u Dieselu, Prady i Céline. Jak vidno, výběr nebude vůbec omezený, svůj styl si najdete také.

    @georginalennon1

    5 Christmas Party looks 🍾 I’ve linked what I can in my bio, but anything else just ask 🖤 #partyinspo #christmasoutfits #outfitideas

    ♬ Sleigh Ride – Ella Fitzgerald

    Nejdůležitější je si uvědomit, jak budeme svátky trávit. Pokud budete oslavy nového roku slavit ve Špindlu, podpatky raději vyměňte za stylové Uggs, a stejně tak přizpůsobte svůj lookbook pro Silvestr v tanečním klubu.

    Party vibe

    Pro odvázaný a sexy look oblečte klasiku. Upnuté dlouhé šaty, vysoké podpatky a kožíšek na přebíhání venku. Vyhněte se krátkému střihu šatů! Nenuceně sexy budete i v dlouhých. Velikost podpatků zvolte takovou, jaká vám je příjemná. Hlavní je se cítit dobře. Sebevědomí vám totiž sluší nejvíce. Jen jedno pravidlo je důležité. A to špičatá a ostrá špička!

    Foto: Prada

    Classy vibe

    Pokud potřebujete vypadat seriózněji, pak zvolte kostýmek. Saint Laurent je nejjednodušším řešením. Klasické střihy a jednoduché barvy vyladíte s extravagantnějšími šperky. Letos se jich rozhodně nebojte. Dobrou volbou je i sukně, ale opět delší střih.

    Foto: Saint Laurent

    Inspirace podle Karolíny Kurkové

    Karolína oba dva looky, které jsme dosud popsali, spojila dohromady. Kombinace zlaté a stříbrné je doslova okouzlující. Sukně pod kolena, středně vysoké podpatky a „košilové“ prvky. Zkrátka dokonalý festive outfit.

    Zlatá a stříbrná nesmí chybět

    Máte-li svůj #festiveoutfit již připravený, můžete ho doplnit o pár kousků, které celý fit „rozseknou“ a vynesou k dokonalosti. S těmito „festive skvosty“ splníte všechny letošní trendy. K inspiraci poslouží i nedávný post Leonnie Hanne. Nejlépe uděláte, když se po kabelce poohlédnete u Valentina nebo v Pradě. Ale i zlatá „Baguettka“ Fendi je perfektní investicí.

    Pro dětské #festiveoutfits je jasnou volbou Gucci. Od miminka až po starší děti. Gucci oblékne všechny. Navíc spojuje klasické střihy a styly se svými ikonickými printy i vzory. Celé looky pak vypadají perfektně a doslova na nás „křičí“ slavnostním dojmem.

    Foto: Gucci

    Zdroj: TikTok, Instagram, Saint Laurent, Prada, Gucci

    Nezbytnosti pro letošní festive wear. Připravte šatník na příchod svátků a velkolepých oslav

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.

    Luxusní kabelka nemusí udělat díru do rozpočtu. Stačí se porozhlédnout po správných značkách

    Sbírání luxusních kabelek je oblíbeným koníčkem nejednoho módního nadšence, ale často se jedná o nákladnou zálibu, která si vyžaduje měsíce utahování opasků. Přepych však nemusí být vždy spojen s vysokou cenovkou, ze které se člověku zatočí hlava. Příkladem jsou kvalitní značky, jejichž specialitou jsou právě cenově dostupné kabelky bez kompromisů.

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?

    Přivítejte letos slunečné dny s předstihem. Ponořte se do světa samoopalování

    Čím dál vyšší teploty nám neúprosně připomínají, že léto se blíží. Spolu s nimi přichází i první přípravy na vytoužené dovolené. Mezi ně patří mimo jiné také pravidelná samoopalovací rutina. Zaručí totiž, že nebudete na pláži mezi ostatními příliš zářit. Pokud jste ji ještě nikdy nevyzkoušeli, pak nastává ten správný čas začít.