Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Rozmazlete vašeho mazlíka luxusní pozorností. Představujeme „gift guide“ pro psí miláčky, kterým budou slušet kvalitní obojky, vodítka a v neposlední řadě pohodlné oblečky a kšíry. Vylaďte svého nejlepšího přítele do posledního detailu.

    Louis Vuitton

    První příčku nejoblíbenějších doplňků pro psy drží francouzská klasika Louis Vuitton. Co vypadá lépe než „Neverfullka“ v jedné ruce a ikonické monogramové vodítko v druhé? V nabídce najdete také obojky s různě nastavitelnou velikostí. Chcete-li obojek označit chlupáčkovo monogramem, na počkání vám ho vytvoří v každém butiku. Cítit se výjimečně budete vy i pejsek.

    Foto: Louis Vuitton

    Céline

    Značka Céline představuje velmi vkusné obojky a vodítka. Kromě toho nabízí exkluzivní stolovací set – misku na vodu a krmení. Pokud si libujete v klasickém Céline printu, dejte vašemu mazlíčkovi okusit to samé. Bude mu to slušet. Holiday kolekci seženete v Céline buticích i na online stránkách.

    Foto: Céline

    Gucci

    Gucci a jeho psí laťka je nasazena opravdu vysoko. Okouzlí vás krásné oblečky a kšíry v typických barvách a vzorech. Můžete se opět spolu se svým miláčkem sladit. Oblečky jsou buďto pletené nebo z klasického GG Supreme canvasu.

    Foto: Gucci

    To však není všechno. Kromě honosných stolovacích setů můžete chlupatému kamarádovi pořídit dokonce gaučík. Pokud se vám, podobně jako Paris Hilton, zamlouvá dotažená psí domácnost se vším všudy, vsaďte na Gucci styl. Psík tak zakusí pocit jako v útulné toskánské usedlosti. Na své si přijdou i milovníci Applu. Gucci totiž připravilo kapsičku na AirTag. Pokud se vám tedy pejsek v parku zaběhne, můžete ho ihned dohledat. Ceny AirTag holderů startují na 180 EUR a připnete je na jakýkoliv obojek.

    Tiffany & Co.

    Značka Tiffany and Co. prostě nezklame. Do signifikantní tyrkysové barvy vybarvila obojek, vodítko a mističku pro pejska i kočičku. Přidanou hodnotou kolekce je stylová nádoba na pamlsky, která skvělě zapadne do celé série.

    Foto: Tiffany & Co.

    Hermés

    Hermés charakterizuje nadčasovost a decentnost – jinak tomu není ani u doplňků pro psy. Nádherná a praktická je uzavíratelná cestovní taška s větracími okénky. Nezapomíná se na pěknou srst, kterou spolehlivě opečuje šampón a kondicionér. Měkké frisbee poslouží na veselé dovádění s vaším chlupáčem.

    Foto: Hermés

    Zdroj: Louis Vuitton, Céline, Gucci, Tiffany & Co., Hermés, YouTube

    Dáreček si zaslouží všichni členové rodiny. I ti štěkající!

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.

    Odměňte se v létě stoprocentním luxusem. Ubytujte se jen pár metrů od dechberoucí pláže

    Vysněná luxusní dovolená se odráží nejen v lokaci, ale také ubytování, které si vyberete. Špičkou vytouženého odpočinku u moře jsou proto dechberoucí resorty, umístěné přímo na pláži. Kromě skvělého výhledu ale nabízejí mnohem více, od jedinečného designu po michelinské restaurace až po wellness a spa.

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.