Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Oční stíny a kočičí linka jsou evergreenem pro párty líčení. O úroveň výše je výrazné konturování očí technikou „cut crease“.

    V doslovném překladu znamená vykrojení oblouku – v tomto případě v ohybu horního očního víčka. To je prosvětlené korektorem a směrem k obočí dramatický pohled podporuje tmavé stínování. Úchvatného efektu docílíte s třpytivými očními stíny nebo metalickými glitry. Dodáte tak vašim očím jiskrnou záři a zároveň tajemnou hloubku.

    Zdroj: Pinterest

    Líčení v tomto stylu si oblíbily jak známé osobnosti, jako je Kate Moss nebo Olivia Wilde, tak beauty umělkyně na sociálních sítích, které po zadání #glittercutcrease hýří neuvěřitelnými barevnými kombinacemi. Prim však hraje hvězdný třpyt tvořený glitry.

    KNOW HOW:

    – Naneste podkladovou bázi na obličej a dolní i horní oční víčka.
    – Pokračujte barevným očním stínem v oblouku očního víčka, od vnitřního koutku k vnějšímu, až k nadočnicovému oblouku. Stín rozetřete do ztracena.

    TIP: Krásně vypadá, když směrem k obočí dostínujete světlejší barvou.

    – Natřete a vklepejte korektor nebo tekutý oční stín v tělové barvě na plochu horního očního víčka a zakončete ostrou konturou na jeho vrcholu.

    TIP: Plochým kulatým štětečkem naneste korektor nejdříve na okraj horního víčka a poté zvedněte pohled směrem vzhůru. Korektor se vám obtiskne v horní části víčka a pomůže vám najít hranici pro vykreslení linie „cut crease“.

    – Kontrastní barevný přechod ve vnějších očních koutcích rozmažte tmavším stínem.
    – Na světlou plochu horního víčka naneste třpytivé oční stíny, třpytivý pigment nebo metalické glitry.
    – Doplňte poctivou vrstvou řasenky nebo aplikujte umělé řasy.
    – Můžete finišovat černou oční linkou a vystínovat i spodní oční víčko.
    – Oči hrají hlavní roli, takže make-up rtů zvolte decentnější.

    WOW!

    @sherreemorris Would you wear bottom lashes ? #glittercutcrease ♬ original sound – Ian Asher
    @sherreemorris ✨ I strongly recommend no lash extensions when making a makeup appointment* ✨ #makeuphack #glittercutcrease ♬ need to know x goosebumps longer version DJ Lilli – DJ LILLI

    Zdroj: TikTok

    Uhrančivé oči pro slavnostní příležitosti vám zajistí „cut crease“ make-up se zářivými třpytkami

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.

    Odměňte se v létě stoprocentním luxusem. Ubytujte se jen pár metrů od dechberoucí pláže

    Vysněná luxusní dovolená se odráží nejen v lokaci, ale také ubytování, které si vyberete. Špičkou vytouženého odpočinku u moře jsou proto dechberoucí resorty, umístěné přímo na pláži. Kromě skvělého výhledu ale nabízejí mnohem více, od jedinečného designu po michelinské restaurace až po wellness a spa.

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.

    Výběr letních šatů jako vědecká disciplína. Vyneste ty, které prodlouží a podtrhnou siluetu

    Šaty jsou základním prvkem dámského šatníku, který v letním období nabývá na významu. Jsou lehké, vzdušné a příjemné na těle. Navíc mohou vytvořit neuvěřitelně stylový dojem. Avšak pokud zvolíte nesprávný střih nebo materiál, budou působit zcela opačně, tedy nevkusně až příšerně. Při výběru šatů je proto důležité nejen sledovat aktuální trendy, ale také zvážit, jak daný kousek lichotí vaší postavě, a jak s ní rezonuje.