Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Hailey Bieber jako víla z dílny Saint Laurent, Lizzo zase jako Marge Simpson. Celý měsíc se nese v duchu Halloweenu. Dlouhé přípravy všech oslav a kostýmů právě vrcholí. Každoročně mezi fashion smetánkou probíhá nepsaná soutěž, kdo bude mít lepší kostým. Pojďte se s námi podívat, kdo z módního světa podle nás zaválel.

    Hailey Bieber

    Modelka, influencerka a manželka Justina Biebera nás velmi překvapila. Rozhodla se přenést do haute couture z devadesátek. Oblékla repliku šat, které předvedla značka Yves Saint Laurent v roce 1999 v Paříži. Původně šaty vynesla francouzská modelka a herečka Laetitia Casta.

    Rodina Crawford-Gerber

    Krásnou halloweenskou fotku na svůj profil připnula i supermodelka Cindy Crawford se svým manželem i dětmi. Celou halloweenskou párty pořádala značka vyrábějící prémiovou tequilu Casamigos. Na této akci se objevila i Megan Fox nebo rapper Tyga.

    Winnie Harlow

    Kanadská kráska, díky které se veřejně začalo mluvit o kožní nemoci viltigo, se rozhodla strávit Halloween se svým kamarádem Patrickem Starem, hvězdným make-up artistou a influencerem.

    Paris Hilton

    Letos se inspirovala svou dětskou ikonou Sailor Moon. Stejně jako řada dalších celebrit slavila Halloween na párty Casamigos.

    Lizzo

    Americká zpěvačka a vyznavačka plus size stylu zvolila převlek Marge Simpson. Letos jde snad o nejvíce ikonický halloweenský look. Její fotky a videa oblétly svět raketovu rychlostí.

    Kim Kardashian, Olivia Pierson a Natalie Halcro

    Trio dlouholetých přítelkyň se rozhodlo jít za postavy z X-Mena, legendární filmové série.

    Heidi Klum

    Už mnoho let se stává nekorunovanou královnou Halloweenu. A nejen my opět čekáme, s čím nás letos překvapí. Budeme si muset ale ještě chvíli počkat. Zatím na svůj Instagram přidala video z příprav a pozvánkou ke sledování Amazon livestreamu, kde kostým předvede.

    Stylové, vtipné i odvážné. Tak vypadá Halloween 2022 v podání světových celebrit

    Znáte nejavantgardnější módní dům všech dob? Představuje šaty vzhůru nohama i oblečené mimo tělo

    Kdyby slovní hádanka hledala synonyma pro avantgardu a překvapení, klíčem by byl módní dům Viktor&Rolf. Objemné šaty s nápisy "Nefotit prosím!" nebo "Nejsem stydlivá, prostě se mi nelíbíš!" se po uvedení v roce 2019 ihned staly virálními. Sociální sítě oblétly během několika okamžiků a dodnes je jejich uživatelé používají jako vtipné gify či takzvané memes. Znáte ale ty nejzásadnější momenty této geniální umělecké značky?

    Přivítejte letos slunečné dny s předstihem. Ponořte se do světa samoopalování

    Čím dál vyšší teploty nám neúprosně připomínají, že léto se blíží. Spolu s nimi přichází i první přípravy na vytoužené dovolené. Mezi ně patří mimo jiné také pravidelná samoopalovací rutina. Zaručí totiž, že nebudete na pláži mezi ostatními příliš zářit. Pokud jste ji ještě nikdy nevyzkoušeli, pak nastává ten správný čas začít.

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.

    Módní novinky v kostce: Bella Hadid představila parfém, Pharrell Williams se spojil s Tiffany & Co. a Ralph Lauren uspořádal skromnou přehlídku

    Přelom dubna a května přinesl do světa krásy a módy významné debuty, ale také nostalgické okamžiky. Návrhář Pharrell Williams a Tiffany & Co. oslavují individualitu v nové kolekci Titan. Modelka Bella Hadid odhalila světu luxusní parfémy, které jsou pohlazením pro tělo i duši. Značka Ralph Lauren vsadila pro svou nejnovější přehlídku na jednoduchost v tom nejlepším slova smyslu.