Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    V poslední dekádě se zážitek stal nepřehlédnutelnou součástí luxusu. Potenciál zákaznických pocitů si začaly plně uvědomovat a využívat i módní domy. Wellness plavby, pop-up butiky a jistě i gastronomie jsou zárukou stálé a loajální klientely. Pojďte se s námi podívat a obdivovat ty nejkrásnější cukrárny a kavárny různých značek přesahující hranice nejvyšší kvality, kde se Snídaně u Tiffanyho stává realitou.

    Pionýr Armani

    Dávno před érou prestižních a designových restaurací Louis Vuitton nebo Dior se v roce 1998 objevil Giorgio Armani. Ten se rozhodl otevřít Emporio Armani Caffé spolu s restaurací v Paříži. Později je následovala místa jako Milán, New York, Mnichov, Egypt nebo Ósaka. Rozšířit své univerzum a zaujmout potenciální klienty se snaží opravdu velká řada značek, včetně Chanel, Gucci nebo Burberry. Restaurace a gastronomická zařízení s nádechem neskrývaného luxusu, exkluzivním menu a servisem tak najdete po celém světě.

    Zdroj: Armani

    Le Café V

    Le Café V je první kavárna z dílny Louis Vuitton. Nachází se v japonské Ósace, kde sídlí ve stejné budově jako samotný butik Midosuji. Je to však mnohem víc než jen kavárna. Interiér totiž skrývá dveře, které vás zavedou do restaurace Sugalabo V. Oba podniky fungují pod vedením šéfkuchaře Yosukeho Suga, který ve svých výtvorech reflektuje místní kulinářské tradice. V nabídce je výběrová káva, čaje, koktejly, lokální minerální voda, dort Opéra, Mille-Feuille s madagaskarskou vanilkou a dort Fraisier s jahodami.

    Pasticceria Marchesi

    Pokud hledáte dokonalý zážitek s příchutí italského „La Dolce Vita“, stačí navštívit historickou milánskou cukrárnu Pasticceria Marchesi. Poprvé otevřela své brány do světa dezertů v roce 1824 a téměř o dvě století později v ní získala většinový podíl Prada. V nabídce nesmí chybět tradiční řemeslné panettone s rozinkami a vanilkou nebo trochu experimentální variace s příchutí čokolády a hrušky.

    Zdroj: Pasticceria Marchesi

    La Pâtisserie 30 Montaigne

    Kombinaci restaurace, cukrárny a butiku si vybral i Dior přímo na své legendární pařížské adrese. Cukrárna je obohacena o kreativní výtvory Jeana Imbert, který interpretuje tradiční francouzské delikatesy s dávkou vlastní fantazie. K módním dezertům nesmí chybět výběrová káva nabízená špičkovými baristy, kteří se postarají o blahodárný sladký zážitek. Zatímco si budete vychutnávat sladkou snídani nebo čaj o páté, můžete se dívat na krásnou zahradu na dosah ruky.

    Zdroj: Dior

    Zdroje: L’Officiel, Fashion Network, armani.com, W Magazine, Pasticceria Marchesi, Dior

    Když se gastronomie stává módní: kavárny a cukrárny luxusních značek

    Jak do šatníku zařadit jungle chic? Vítejte na vlně tropického glamouru

    Když se Jennifer Lopez objevila na červeném koberci v ikonických Versace Jungle Dress, módní scéna byla navždy poznamenána. Letní sezóna je ideální příležitostí, jak tyto tropické vzory zařadit do vašeho dovolenkového šatníku. Bohužel jde o poměrně náročnou disciplínu. Pohybujeme se totiž na tenké hranici mezi výraznou elegancí a nevkusem. Jungle chic však noste jen na dovolené, do města se rozhodně nehodí.

    Svůj majetek můžete obohatit o vzácné umění. Staňte se spoluvlastníkem a vydělávejte

    S bohatstvím přichází odpovědnost, a to nejen vůči sobě, ale také vašim investicím. Každá volba, kterou jako majetný jedinec učiníte, nese svou cenu a potenciální odměnu. Díky inovativní investiční platformě máte příležitost vstoupit do světa, který byl kdysi vyhrazený jen pro nejvyšší elitu. Otevřete dveře k unikátním dílům, která finančně posílí vaše portfolio a přinesou přitažlivou radost z krásy.

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.