Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Kosmetika ze země ranního klidu s jistým krokem proniká i do našich končin. Již nějakou dobu právem sklízí značnou slávu. Díky své vysoké účinnosti přitahuje davy zkušených skincare expertů, ale nabídka je široká a správný výběr může být někdy náročnou sportovní disciplínou. Připravili jsme pro vás několik tipů na konkrétní produkty, do kterých nebude investice jen zbytečnou položkou.

    Kosmetika a… filozofie?

    Popularita této kosmetiky je možná záhadou, je však postavena na generačních tradicích korejských rodin, které svým nejmenším odmalička zdůrazňují důležitost každodenních kosmetických rituálů. Na rozdíl od mnoha západních zemí je tedy láska k péči o pleť zasazena přímo do identity této země. Svou roli hraje i filozofie typická pro východní národy, která je úzce spjata s přírodou, transcendentální duší, dobrem a vztahem k sobě samému. Stačí přidat mysticky znějící ingredience, jako pupečník asijský, fermentovaná rýže nebo ženšen, a tajemství úspěchu krásné pleti je rozlousknuto.

    Sérum pro zaručený „glass skin“ efekt

    COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – toto sérum je jedinečné zejména díky jedné složce – šnečímu filtrátu. Uznáváme, zní to hororově, ale je to klíč k extra šťavnaté pleti. Esence má protizánětlivý účinek a výrazně pomáhá odstraňovat drobné zabarvení pleti.

    Zdroj: COSRX

    Nebezpečně znějící maska na tvář

    Benton Snail Bee High Content Mask- pokud potřebujete první pomoc pro svou pleť, tato maska je to pravé ořechové. Nejvýraznějšími složkami jsou opět šnečí filtrát a pozor, včelí jed. Nemusíte se bát, je zcela bezpečný a vhodný pro každý typ pleti. Mimo jiné je plná mnoha rostlinných výtažků, které zajistí revitalizaci a obnovu pleti během 15 minut.

    Zdroj: Benton

    Zářivá a chráněná pleť je in

    Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics- opalovací krém na obličej od Beauty of Joseon se pomalu zařazuje do síně slávy, ale zaslouženě. Je lehký, hladce se vstřebává, nezanechává mastný film a rozzáří vaši pleť. Velkou výzvou je najít opalovací krém na obličej s dobrým a čistým složením. Toto SPF s fermentovanou rýží, obilným extraktem a probiotiky takové kritérium zcela bez problémů splňuje a zamiluje se do něj každá citlivá pleť.

    Zdroj: Beauty of Joseon

    „No-makeup makeup look,“ doslova

    Purito Cica Clearing BB Cream – je zcela nepochybné, že korejská kosmetika se primárně zaměřuje na efektivní řešení problémů, přičemž zakryvání hraje až druhořadou roli. Není však vůbec hřích občas pleti jemně pomoci, když to potřebuje. BB krém od Purito poskytuje střední krytí, oslnivý rozjasňující efekt a podtrhuje přirozenou krásu každého obličeje, neschovává ji. Je velmi jemný, na obličej se nejlépe nanáší prsty a bezchybně drží i v horkých letních dnech.

    Zdroj: Purito

    Zdroje: COSRX, Benton, Beauty of Joseon, Purito

    Foto:Pexels

    Produkty korejské kosmetiky, které nezklamou ani ta nejvyšší očekávání

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.