Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Slavná tenistka Serena Williams si splnila životní sen. Uvedla vlastní make-up značku s názvem WYN. Po celou dobu své kariéry totiž usilovala o nalezení beauty produktů, které by vyhovovaly nejen její pleti, ale také aktivnímu životnímu stylu. Slibuje proto nyní, že její vlastní řada sedne opravdu všem.

    Když slavná tenistka Serena Williams začínala se svou kariérou, měla k dispozici zcela odlišnou nabídku beauty produktů od té současné. Často tak nemohla najít správný odstín svého make-upu. Zároveň měla potíže objevit rtěnky, linky na oči nebo řasenky, které by odolaly jejímu aktivnímu životnímu stylu. Už dlouho proto uvažovala o tom, že by si přála vytvořit vlastní beauty řadu.

    Svůj sen si tak splnila tento týden, jelikož oficiálně uvedla svou vlastní make-up značku s názvem WYN. Na jejím vydání pak pracovala dlouhých šest let. „Jedná se o společnost, která se vyvinula z mé životní lásky k make-upu. Kolekce je proto zcela autentická vůči tomu, kdo jsem,“ prohlásila pak slavná tenistka podle ABCNews. Značku založila společně s firmou Good Glamm Group.

    Tenisem je pak inspirované také samotné balení jednotlivých make-up produktů. Zabalené jsou totiž do zářivě zeleno-žluté barvy, představující nic jiného než klasický tenisový míč. Uvedením vlastní společnosti pak ale Williams chtěla učinit více, než jen přidat další produkty na už tak poměrně zaplněný trh. „Doufám, že pomůžeme naší komunitě cítit se co nejlépe, ať už to pro ni znamená cokoli,“ vysvětlila.

    Značka WYN nabízí všechny základní beauty pomocníky. Nechybí ani voděodolná linka nebo řasenka

    První řada WYN je poměrně rozsáhlá. Obsahuje mimo jiné i make-up s ochranou SPF30, a to hned v 36 odstínech. Vybrat si můžete také z široké nabídky produktů na rty. Williams totiž vytvořila několik typů a odstínů odolných rtěnek. Kromě toho na vás čeká také sérum na rty s názvem No Words Needed. Stejně rozsáhlá je ale také řada produktů na oči. Nechybí voděodolná řasenka, linka, ani tužka.

    Zdroj: WYN Beauty

    K zakoupení jsou produkty značky WYN on-line. Ve Spojených státech amerických se pak dají sehnat i v kamenných obchodech Ulta Beauty. Beauty společnost pak Serena Williams uvedla na svém instagramovém účtu. Popsala rovněž, že jí její zveřejnění trvalo poměrně dlouho také kvůli tomu, že se nadále chtěla věnovat i tenisu. Plně se svému snu začala věnovat až poté, co odešla „do důchodu“ v roce 2022.

    Zdroje: The Business of Fashion, People, ABC News, Instagram

    Foto:WYN

    Serena Williams vstupuje do světa krásy. Uvedla vlastní make-up značku WYN

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.