Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Vánoce se nezadržitelně blíží, a s nimi i čas rozhodování, jakým dárkem potěšit naše blízké. Pokud hledáte něco, co spojuje originalitu, technologickou inovaci a šmrnc, měli byste zvážit chytrý prsten. Není totiž jen stylovým šperkem, zároveň v sobě skrývá chytré technologie, které z nich dělají multifunkční zařízení. Ať už jde o monitorování fitness aktivity, sledování zdravotních ukazatelů, nebo dokonce ovládání smart zařízení, chytrý prsten to zvládne.

    Oura Ring: Šperk s technologickým srdcem

    Finská společnost Oura nám představuje Oura Ring, průkopníka v trendu nositelných technologií pro sledování zdravotních ukazatelů. Dostupný je už od roku 2015, od té doby ovšem prošel několika generacemi. V současnosti proto nabízí nejen sledování spánku a srdečního tepu, ale také monitorování stresu a denní aktivity.

    Jeho elegantní design z titanu a možnost výběru mezi různými povrchy, jako je například růžové zlato, přidává na jeho exkluzivitě. Ceny se pohybují od 329 eur za základní model až po 599 eur za luxusní variantu. Oura Ring je kompatibilní s iOS i Android zařízeními a nabízí synchronizaci s příslušnou aplikací pro sledování vašich osobních zdravotních dat.

    Foto: www.ouraring.com

    Pomocí bluetooth si Oura ring jednoduše spárujete se svým chytrým telefonem, přes který můžete následně veškeré informace sledovat v příslušné aplikaci. Ženám navíc může pomoci při sledování jejich menstruačního cyklu.

    Ice Ring: Stylová a dostupnější alternativa

    Pro ty, kteří hledají cenově dostupnější variantu, je tu Ice Ring od společnosti Omate. I když jeho funkce jsou téměř totožné Oura Ring, firma ho nabízí za přívětivější cenu 199 eur. Lehký prsten je dostupný ve třech barevných provedeních a váží pouhé tři gramy. Je tedy ideálním řešením pro milovníky technologií, kteří hledají něco unikátního a cenově přijatelnějšího.

    Co dalšího nabízí současný trh?

    Kromě zmíněných produktů se na trhu objevují i další inovativní chytré prsteny. Některé modely nabízí dokonce speciální funkce, jako je bezkontaktní platba, ovládání hudby, nebo dokonce přizpůsobení prostředí chytré domácnosti. Prsteny se tak stávají nejen módním doplňkem, ale i praktickým nástrojem pro každodenní život.

    Ať už dáte přednost jakékoliv variantě, chytré prsteny jsou dokonalým spojením moderních technologií a elegantního designu. Jistě se proto stane tím nejlepším dárkem pod vánoční stromeček. Je jedno, jestli pro vaše blízké, nebo pro vás.

    Zdroje: www.ouraring.com, www.omate.com

    Stylové Vánoce: Chytré prsteny jako inovativní dárek spojující eleganci a technologii

    Přehlídková dráha vedle té letištní. Letošní Airport Chic spojuje komfort s elegancí

    Počet hodin strávených na letišti se v létě automaticky zvyšuje. Stejně tak roste teplota i stres z toho, zda-li jsme do zavazadel shromáždili vše, co budeme potřebovat. Proto je nutné cítit se pohodlně a stylově zároveň. Airport Chic letos vyžaduje vestičky, maxi šaty a sukně, ale i klidně i legíny. Nestresujte se nepohodlím a připravte svůj letištní look včas.

    Met Gala 2024: Zendaya vynesla dva looky, zabodovaly ovšem i písečné šaty zpěvačky Tyly

    Pro módní svět svátek, pro ostatní všední den. Pověstné první květnové pondělí opět patřilo prestižní události Met Gala. Benefiční galavečer zahájil novou výstavu Costume Institute, Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Samotné téma výstavy doplňoval dresscode večera, Zahrada času, inspirovaný stejnojmennou povídkou.

    Odměňte se v létě stoprocentním luxusem. Ubytujte se jen pár metrů od dechberoucí pláže

    Vysněná luxusní dovolená se odráží nejen v lokaci, ale také ubytování, které si vyberete. Špičkou vytouženého odpočinku u moře jsou proto dechberoucí resorty, umístěné přímo na pláži. Kromě skvělého výhledu ale nabízejí mnohem více, od jedinečného designu po michelinské restaurace až po wellness a spa.

    Denim z Nîmes: Ikonická džínovina vznikla náhodou. Dnes obléká všechny společenské vrstvy

    Dalo by se říct, že ho nosí každý. Znáte snad někoho, kdo by neměl denim ve svém šatníku? Vynález džínoviny a americká značka Levi Strauss jsou pro mnohé možná jedno a totéž. Denim má ale ještě jeden příběh, který začíná ve Francii.