Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Zapomeňte na tradiční krácení vánočního období s klasickými čokoládovými adventními kalendáři. Přenechte je raději dětem a pořiďte si luxusnější kousek. Nejen, že vám každodenní překvapení zpříjemní čekání na Vánoce, vyzkoušíte navíc celou řadu nových produktů. V letošní pestré nabídce najdete velice exkluzivní kalendáře, například od Swarovski, s jehož pomocí dotáhnete k dokonalosti i letošní stromeček.

    Swarovski vám ozdobí i stromeček. Letos zahájil spolupráci s Disney

    K oslavě 100. výročí společnosti Disney představuje šperkařská firma Swarovski exkluzivní adventní kalendář, který zaručeně rozvíří vánoční atmosféru a zpestří „nekonečné“ období čekání na Ježíška. Za 25 okénky objevíte řadu překvapení, včetně 22 barevných ozdob, dvou náhrdelníků a sady hravých nálepek. Unikátní kousky jsou dostupné pouze v letošním adventním kalendáři a zahrnují designy inspirované oblíbenými postavičkami z Disneyho světa a svátečními magickými symboly.

    Foto: Swarovski

    Sisley debutuje první adventní kalendář. Postarala se o něj sama Isabelle d’Ornano

    Prozkoumejte první limitovanou edici adventního beauty kalendáře značky Sisley. Obsahuje pět plnohodnotných produktů, 19 cestovních variant a bonusový dárek. Navrhla ho samotná spoluzakladatelka Sisley, Isabelle d’Ornano. Kalendář okouzlí svým pestrobarevným designem plným inspirativních citátů a výšivek, odrážejících charakter značky.

    Foto: Sisley

    Dior přináší oblíbenou klasiku. Tentokrát v podobě butiku na 30 Avenue Montaigne

    Společnost Dior uvádí pro vánoční období na trh pohádkový adventní kalendář, jehož design zachycuje historickou fasádu butiku na 30 Avenue Montaigne v Paříži. Kalendář disponuje fascinující výzdobu vytvořenou umělcem Pietrem Ruffem, která dokáže naše myšlenky přenést až do půvabné procházky inspirované zahradou des Tuileries. Kalendář zahrnuje top make-up produkty, vůně i dekorativní kosmetiku.

    Foto: Dior

    Astrid & Miyu vám každý den nadělí zlato. Obdarujte se zaslouženou odměnou

    Adventní kalendář je tu i pro milovníky zlatých šperků, nekompromisně se držících luxusního nadčasového noblesního kovu. Limitovaná edice přináší čtrnáctikarátový adventní poklad ve formě náramků, náhrdelníků a náušnic. Její „obal“ můžete navíc následně použít jako šperkovnici, která okamžitě přispěje k exkluzivitě vašeho domova.

    Foto: Astrid & Miyu

    Stylové dekorace ukrývá kalendář od Wedgwood. Ručně malovaný porcelán vytvoří z vašeho domova zimní království

    Wedgwood letos připravil kalendář s drobnými a ručně malovanými porcelánovými objekty. Vyzdobíte s nimi nejen stromek, ale i jakoukoliv jinou část domova. Značka, podobně jako Dior, svou vánoční vizi reflektuje na kalendář ve tvaru vánočně zdobeného domu, vykresleného do modrých odstínů. Hodí se tak spíše do chladnějšího designu. Najdete v něm sněhové těžítko i miniatury zasněžených domečků.

    Foto: Wedgwood

    Foto:Dior

    Potěšte své dětské já luxusním adventním kalendářem. Oslní vás nabídka Dior i Swarovski

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.