Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Pokud jste alespoň běžný uživatel sociálních sítí, tyto tři masivně virální kousky vás nemohly minout. Většinou za nimi stojí celebrity, které se zasloužily o jejich popularizaci. Bomber od Acne Studios vynesla Hailey Bieber, boty Ugg obula rapperka Cardi B a Gucci Horsebit Chain kabelku módní dům poslal snad všem módním influencerům. Tyto kousky, které oblékají celebrity i každodenní módní nadšenci jsou naštěstí opravdu stylové, proto vám je dnes předvedeme a poradíme, jak kombinovat!

    Acne Studios bomber

    Jakmile si tento bomber oblékla Hailey Bieber, bum! stal se z něj virální kousek. Na TikToku naleznete nespočet videí, jak ho nosit, kombinovat i jak ho barevně ladit. K dispozici jsou dvě barvy – hnědá a temně zelená. Bomberová obsese tak nabrala na síle podobné varianty začaly vyrábět i běžné obchodní řetězce.

    @threadsstyling If you see us wearing this on repeat, mind your business 🖤☔️ #acnebomber #chanelflapbag #chanel #acnestudios ♬ original sound – scarlett

    Do širšího módního popředí se Acne Studios dostalo i díky další hvězdě – Kylie Jenner, která se značkou nafotila úžasnou kampaň pro denimové kousky. Z marketingového hlediska si tedy brand vede velmi dobře. Proto doporučujeme do Acne Studios investovat již nyní, je totiž více než možné, že během pár let značka zvedne ceny o několik desítek procent.

    Foto: Acne Studios

    Outfit – kalhoty: COS, svetr: Ami Paris, bunda: Acne Studios, čepice: Ralph Lauren, boty: Prada

    Gucci Horsebit Chain bag

    Mezi několika podzimními kabelkovými novinkami vyniká primárně Gucci Horsebit Chain bag, která představuje osvěžující reinterpretaci ikonického designu od Toma Forda pro značku Gucci z éry nultých let. Tato novinka přináší do módního světa maxi verzi motivu inspirovaného jezdeckým stylem, který je nedílnou součástí DNA italské značky. Kabelku v kampani předvedla modelka Vittoria Ceretti a na týdnech módy ji vynesla například Tamara Calinic. Nový velký hit tedy nastal téměř okamžitě.

    Foto: Gucci

    Outfit – kalhoty: Gucci, mikina: Balenciaga, sako: Vivienne Westwood, kabelka i kšiltovka: Gucci, boty: Lanvin

    Ugg boots

    Jistě jste zaregistrovali, že kdysi málo uznávaná značka Ugg vytvořila kolekci s celou řadou novinek, od vysokých platforem, přes otevřené paty či nejrůznější barvy. Z bot, které kdysi většina lidí měla zažité jako zimní boty na „lítačku“ po horách, se stává povinná výbava na aktuální sezónu. Několik týdnů zpět s nimi natočila video i oblíbená Cardi B. Inspirovat se tak můžete přímo jejím lookem.

    Zdroj: TikTok, Instagram, WWD

    Foto:Gucci

    Virální módní kousky, které pohlcují sociální sítě. Seznamte se třemi nezbytnostmi, které definují letošní podzim

    Proč nikdo nemluví o designérovi Peteru Do? Zachránce domu Helmut Lang se učil od Phoebe Philo

    Peter Do je v módním průmyslu velmi uznávaným jménem. Vystudoval newyorský Fashion Institute a vyhrál prestižní cenu LVMH Graduate Prize. Navíc vdechl život téměř umírající značce Helmut Lang. Tento talentovaný návrhář zvládá řídit dva módní domy najednou – kromě Helmut Lang je také kreativním ředitelem své stejnojmenné značky.

    Svatební přípravy na příští jaro mohou začít. Výběr šatů usnadní 5 trendů

    Módní trendy prostupují každoročně i do světa svateb. Také proto existuje luxusní týden módy určený svatebním šatům, odehrávající se tradičně v New Yorku. Jelikož letošní přehlídky určené pro příští jaro máme za sebou, mohou se nastávající nevěsty začít chystat. Inspirujte se pěti budoucími trendy.

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.