Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Bůh stvořil člověka se svým nejlepším svědomím, ale člověk usoudil, že by to chtělo sem tam vylepšit. A tak začal podnikat v oboru plastické chirurgie. Bylo potřeba něco bádání a přesvědčování, ale nakonec se z toho stal velmi výdělečný byznys, který dnes považujeme za naprosto běžnou součást našich životů.

    Všichni se staráme o své zdraví, abychom vypadali a cítili se co nejlépe. Na přírodní prostředky se však můžeme spoléhat jen tak dlouho, dokud vypadáme mladě. Záleží na našich očekáváních a ideálech krásy. Plastická chirurgie není jen výsadou slavných, vylepšuje se každý, kdo chce ”něco dohnat”. Nejčastěji sebevědomí. Jindy jsou kosmetické operace nutnost.

    V tomto článku ovšem hraje prim naše marnivost, čímž neříkáme, že by na ní bylo něco špatného. Jen budete potřebovat limit na kartě vysoko. Ceny se liší v závislosti na zemi, klinice a její oblíbenosti, ale obecně tyto zákroky plastické chirurgie spadají mezi ty nejdražší.

    Tradiční břišní plastika

    Abdominoplastika je pro všechny, kteří si přejí ploché a rovné bříško, ve skutečnosti ho však mají například poznamenané těhotenstvím nebo výraznou redukcí váhy. Lékař upraví rozestup břišních svalů, odstraní přebytky tukové tkáně a případně i nějaké starší jizvičky. Jestli to chcete pojmout ve velkém, můžete ji rovnou spojit s liposukcí. V nemocnici si poležíte až čtyři dny, rekonvalescence trvá zhruba měsíc.

    Cena: 45 000 – 75 000 Kč a výš

    Foto: Unsplash

    Liposukce

    Záleží na partii, z níž odsáváte tuk, ovšem obecně patří liposukce mezi ty dražší zákroky. Hubnutí bez námahy není zadarmo. Co byste si přáli zeštíhlit – paže, stehna, boky nebo bříško? Zde se nabízí tzv. tumescentní liposukce, ale pozor, oproti ostatním druhům liposukcí se připravte na více modřin, otoků a s tím i delší rekonvalescenci.

    Cena: 35 000 – 50 000 Kč a výš

    Velké zadečky

    Velké půlky jsou v kurzu. Jenže ne každý má hýždě jako Kim Kardashian. Ale můžete si za takové zaplatit. V Americe a Latinské Americe se jedná o velmi populární zákroky, u nás se to zatím snažíme dohnat ve fit centrech. Nicméně kdybyste chtěli Brazilian butt lift, tedy zvětšení hýždí vlastním tukem, je to dražší než zvětšit půlky pomocí implantátů.

    Cena: 55 000 – 80 000 Kč a výš

    Prsa

    Prsa jsou něco jako synonymum pro ženské sebevědomí. Každá chce mít krásná, pevná a velká dle svého gusta. Prsní implantáty nejsou levná záležitost a levně nevyjde ani jejich redukce nebo modelace.

    Cena: 55 000 – 100 000 a výš

    Operace nosu – rhinoplastika

    Nos je výrazným rysem obličeje, jiná velikost nebo tvar dokáže člověka úplně změnit. Ti, kteří nejsou se svým nosem spokojeni, mohou opravit jeho velikost, tvar a symetrii. V závislosti na požadavku může plastický chirurg odstranit kost či chrupavku nebo přidat chrupavčité štěpy. Díky tomu může změnit délku, šířku, špičku a nosní dírky.

    Někdy je rhinoplastika z lékařského hlediska nezbytná, pokud je třeba upravit strukturu nosu u pacienta, který trpí dýchacími problémy.

    Cena: 25 000 – 50 000 Kč a výš

    Foto: Unsplash

    Facelift

    Každý člověk stárne jinak rychle, což je dáno jedinečnou genetikou každého jedince. U někoho se známky stárnutí začnou projevovat už po dvacítce, u jiného až po čtyřicítce nebo padesátce. K těmto změnám dochází proto, že pokožka prochází s přibývajícím věkem několika změnami. Spodní vrstva kůže se ztenčuje. Kolagen a elastin zodpovídají za to, že pokožka je pružná a pevná.

    Tyto dva strukturální proteiny se s přibývajícím věkem vytvářejí méně a ubývají. Výsledkem je, že naše kůže začne ochabovat a objevují se vrásky. Lifting obličeje může zvýšit pevnost kůže a také zničit dvojitou bradu. Většině lidí postačí jenom ten, ale někteří mohou pro lepší celkový vzhled potřebovat také lifting obočí.

    Cena: 40 000 – 55 000 a výš

    Zdroj: Ceo World, Medicom Clinic, Health Grades, Premier Clinic, Signature Clinic

    Cena za krásu a sebevědomí: Nejdražší zákroky plastické chirurgie

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.

    Letní streetwear recykluje retro trendy. Moderní nadhled dodávají objemné střihy

    V oblasti letního streetwearu se letos hranice mezi pohlavími dočista rozmazávají. Oblíbené styling tipy jsou stejné jak pro muže, tak pro ženy. Ať už se jedná o populární kraťasy, vysoké ponožky nebo několikanásobné využití oversized bílé košile. Nově se vrací na scénu příjemná logománie i výrazný grafický potisk. Nejlépe ten, který popíše vaše pocity či osobnost. Zkrátka a dobře, letošní summer street style chic bude velmi hlasitý.

    Jak fungují jílové masky? Pronikněte do tajemství oblíbeného beauty pomocníka

    Jílové masky nejsou v beauty světě žádnou novinkou. Stálicí skin care nadšenců jsou už několik let. Jaký je ale mezi jednotlivými typy rozdíl? Stojí za to si masky kupovat, nebo dává větší smysl si je doma jednoduše vyrobit? A jak přesně působí? Objevte konečně jejich tajemství.

    Menstruace jako luxus. Cena ženství je pro miliony žen nedosažitelná

    Žena za svůj život spotřebuje tisíce menstruačních pomůcek, jejichž náklady se po sečtení šplhají do astronomických výšek. Existují dokonce dívky a ženy, které si nákup těchto hygienických nezbytností nemohou dovolit. Je to tak, menstruace může přijít draho a pro některé je přímo luxus.