Více

    RECORDS

    Chanel

    Versace

    Dolce Gabbana

    Loro Piana

    Sledujte nás na Instagramu

    Z každého rohu se momentálně ozývá slovné spojení Rhode Skin od Hailey Bieber, ale tušili jste, že své kosmetické ambice si plní i jiné modelky? Mnohé z nich zakládají úspěšné značky postavené na svých předchozích zkušenostech z focení nebo na přírodním dědictví své rodné krajiny. Na kosmetickém trhu se jich v současné době nachází celá plejáda, mnohé z nich nesou známá jména a tváře a stojí za vyzkoušení.

    Cosmoss podle Kate Moss

    Kate Moss zastává holistický přístup ke kráse a bytí. Ve spolupráci s homeopatkou a alchymistkou Victorií Young vložila léčivé vlastnosti přírody do krému, čisticího gelu, pleťového oleje, vůně, dokonce i čaje. Její značka je ukázkovým příkladem toho, jak je samotný zákaznický zážitek důležitou součástí celé obchodní identity. Kate sepsala své nejdůležitější ranní, denní a večerní rituály, kterými se můžete inspirovat a dostat své tělo a mysl do jedné harmonické roviny.

    Zdroj: Cosmoss

    Kora Organics a Miranda Kerr

    Dávno předtím, než se roztrhl pytel s kosmetickými experimenty celebrit, tu byla Miranda Kerr. Kora Organics funguje od roku 2009 a vychází z Mirandina upřímného zájmu o své zdraví. Certifikované organické produkty obsahují vzácné účinné látky, jako kurkuma, fazole tonka nebo noni. Nabízí vše od krémů, peelingů, sér až po affirmační kartičky a krystaly.

    Zdroj: Kora Organics

    Rosie Huntington-Whiteley přináší Rose Inc

    Rosie, pravá vyznavačka estetického minimalismu, přinesla svou vizi poprvé v roce 2018. Shromáždila všechny zkušenosti a rady od vizážistů a rozhodla se je ztělesnit v udržitelné dekorativní kosmetice a skincare. V produktové linii najdete například tónované sérum nebo hybrid mezi krémem a gelem pro intenzivní hydrataci. Vše má samozřejmě velmi chic vypadající obaly.

    Zdroj: Rose Inc

    Cindy Crawford a její Meaningful Beauty

    Další průkopnicí v kategorii „before it was cool“ je topmodelka Cindy Crawford. Historicky sahá její značka až do roku 2004 a specializuje se na pokožku a vlasy. O kvalitě svědčí i vývin ve spolupráci s jejím estetickým specialistou Dr. Sebagh. Hlavní prioritou zůstávají produkty proti stárnutí pleti, jako melounové sérum nebo antioxidační a peptidové kapsle pro vyhlazení drobných linek a vrásek.

    Zdroj: Meaningful Beauty

    Cay Skin – sluneční ochrana od Winnie Harlow

    Winnie čerpá z přírodních krás Karibiku a traumatické zkušenosti z focení. Svou linii produktů s ochranným faktorem SPF vytvořila poté, co se při práci spálila na slunci. Opalovací krém s bílým filmem vypadal na fotografiích neesteticky, a tak se modelka musela obejít bez něj, čehož později litovala. Právě to ji inspirovalo k vytvoření celé ochranné řady, která vyniká funkčností a není vizuální překážkou na tropické dovolené.

    Zdroj: Cay Skin

    Zdroje: Instagram, Cosmoss, Kora Organics, Rose Inc, Meaningful Beauty, Cay Skin

    Modelky, které svou vášeň pro péči o pleť vložily do vlastní značky

    Na vlně luxusu bez loga. Obohaťte svůj šatník o logo-free kousky, které křičí opravdovým přepychem

    V dnešní době se zdá, že mnoho milovníků vysoké módy dává přednost oděvům s nápaditými logy. Myslí si: "Proč bych to neukázal, když si to mohu dovolit?" Ale to je omyl. Opravdový společenský status nespočívá v logu, nýbrž v cítění pro vkus a eleganci. Pravý milovník módy si váží kvalitních materiálů, pečlivě promyšlené struktury a originálních střihů i barev.

    Za hranicí tichého luxusu. K nápaditému pánskému letnímu šatníku stačí tři základní prvky

    Oproti minulému roku je letošní pánská designérská nabídka zcela jiná. Pohrává si se zvířecím potiskem, třpytkami i výraznými potisky. Posouvá se k maximalismu, přičemž vždy vyzdvihuje pouze jeden výrazný prvek. Letošní léto v pánské sekci označujeme za balanc, který našel rovnováhu mezi tichým a hlasitým luxusem.

    Krém SPF jako nejdůležitější krok ranní rutiny. Najděte ideál, který spolupracuje s make-upem

    Na světě jsou dva typy lidí: ti, kteří používají krém s SPF, a ti, kteří si jeho kouzlo a sílu zatím neuvědomili. Základem pro dokonalou pleť je pravidelné používání ochranného krému s SPF faktorem každé ráno, bez ohledu na to, jaké je počasí. Ať svítí slunce nebo je obloha zatažená, začlenění ochrany do naší denní rutiny je klíčem k ochraně naší pleti.

    Inspirováno jídlem. Módní svět servíruje plnohodnotné menu designérských kousků

    Jídlo milují všichni a výjimkou nejsou ani kolekce předních světových designérů. Kdybychom se ponořili do historie módy, našli bychom stovky food-inspired kousků. Jsou hravé, vtipné a dodávají outfitu nenucený nádech nedbalosti. Při správném stylingu s takovými kousky zazáříte i při speciálních příležitostech.