Více

    Sledujte nás na Instagramu

    Velké duo je zpět! Puma včera zveřejnila na svém instagramovém účtu příspěvek s oznámením návratu ikony. Hvězda a módní star se znovu vrhne do spolupráce s jedním z největších světových výrobců sportovního vybavení. Síly spojily už v roce 2014, kdy se zpěvačka stala kreativní ředitelkou dámského oddělení. Mějte se na pozoru, přichází nová vlna Fenty x Puma.

    Puma a Rihanna se opět spojily, aby společně vytvořily něco nového a inovativního pro módní průmysl. Poprvé začala Rihanna spolupracovat s Pumou v roce 2014 a to jako kreativní ředitelka dámské sekce. Byla to pro Pumu dobrá volba? Rozhodně ano! Rihanna vnesla značce novou energii a svůj unikátní styl. Partnerství bylo velmi úspěšné a přineslo mnoho nových fanoušků.

    V roce 2017 se však jejich cesty rozdělily a dokonalá Riri tak měla šanci pracovat na svých vlastních projektech. Nikdo z nás si nemohl být jistý, jestli tyto dvě značky ještě někdy spojí síly. Dnes je ale situace jiná a Puma přichází s velkou návratovou novinkou. Fanoušci se těší na dávku jedinečnosti a unikátnosti. Minulá spolupráce byla velmi úspěšná. Nikdy nezapomene na klasické tenisky Puma s vysokou podrážkou.

    Marketingový tah a sázka na jistotu

    Rihanna není ve světě módy žádným nováčkem, v minulosti jsme ji mohli mimo jiné vidět v čele značek jako jsou Armani, Adidas, River Isla nebo Dior. Nedávno oznámila Puma rekordní výsledky za uplynulý rok 2022 s tím, že v roce 2023 očekává zpomalení. Možná právě díky tomu zvolila jistotou v podobě značky Fenty. Bohužel s velkým jménem přijde i zvýšení ceny a tak si na koupi nových věcí budete muset sáhnout hluboko do kapsy. Cena vystřelí i díky větší poptávce po ikonické zpěvačce, která nedávno vystoupila na jedné z nejprestižnějších sportovních akcí, Super Bowlu. 

    Jistou indicii o možném návratu jsme dostali již před několika dny od samotné Riri. Ta po vystoupení vytáhla ikonické tenisky King Avanti Premium. Oba partneři přinášejí do této spolupráce své unikátní nápady a styl, takže můžeme očekávat jedinečné kousky, které opět osloví celý svět. Bližší informace o samotné kolekci nebo datu vydání jsou ale zatím zahalena tajemstvím.

    Zdroj: WWD, Papermag, Instagram

    Fenty x Puma. Ikonická Rihanna a sportovní značka obnovují úspěšnou spolupráci

    Kdy jste naposledy cíleně nic nedělali? Nizozemská filozofie niksen ukazuje cestu k pomalejšímu životu

    V posledním desetiletí se svět seberozvoje a duševního zdraví inspiruje japonskou filozofií ikigai nebo dánským konceptem radosti z maličkostí, známým jako hygge. Mezi recepty na šťastný život podle různých zemí se přidává i nizozemský niksen, který doslova káže nic nedělat. Ukáže vám, jak v současném hektickém světě zpomalit a nenechat si drahocenný čas proklouznout mezi prsty.

    Módní novinky v kostce: Bella Hadid představila parfém, Pharrell Williams se spojil s Tiffany & Co. a Ralph Lauren uspořádal skromnou přehlídku

    Přelom dubna a května přinesl do světa krásy a módy významné debuty, ale také nostalgické okamžiky. Návrhář Pharrell Williams a Tiffany & Co. oslavují individualitu v nové kolekci Titan. Modelka Bella Hadid odhalila světu luxusní parfémy, které jsou pohlazením pro tělo i duši. Značka Ralph Lauren vsadila pro svou nejnovější přehlídku na jednoduchost v tom nejlepším slova smyslu.

    Snová symbolika střídá bujnou fantazii. Unikněte do snu nestárnoucího surrealismu

    Surrealismus představuje v módě útěk do vesmírně vzdálené dimenze, ve které se setkávají sny, fantazie a svět hlubokých myšlenek. Ovšem od začátku uměleckého směru jsme se značně posunuli. Pomyslná druhá vlna surrealismu vychází ze stejných faktorů, ale je prolnuta realistickým vyobrazením nejrůznějších vzorů. V módě se surrealismus stává synonymem pro populární Schiaparelli a nečekaně ovlivňuje i řadu dalších značek.

    Nákupní seznam na květen: Obdarujte maminky produkty od Belly Hadid nebo parfémem od Pigmentarium

    V kalendáři tentokrát přichází květen, lásky čas, a náš nákupní seznam se opět nebezpečně plní zajímavými novinkami ze světa krásy, módy a designu. Každou maminku potěší ke Dni matek luxusní parfém od české značky Pigmentarium. Poslední jarní měsíc však můžete oslavit například i novými barevnými variantami ikonických kabelek od Miu Miu.